Ten eerste, de Federal Reserve heeft een dubbel mandaat - voor het behoud van de stabiliteit van het bancaire systeem en het behoud van een effectieve werking van het banksysteem. Ten tweede, de Federal Reserve regelt de banken, want het wil dat het financiële systeem geluid en consistent, en zijn primaire doel is om ervoor te zorgen dat de soliditeit van het bankwezen en economie. Wat Zijn De Gereguleerde Investeringen?

Regulatory Investments zijn die onder de regeling van de Federal Reserve, Treasury Department of IRS vallen. De FDIC en CfPB zijn drie van de instanties die verantwoordelijk zijn voor het reguleren van de activiteiten van banken.

Regelgeving Beleggingen

Gereguleerde activa omvatten de organisaties gereguleerd door de agentschappen. Een gereguleerd actief wordt gedefinieerd als "een financieel product (met inbegrip van effecten), die wordt uitgegeven of gewaarborgd door een bank (of door één die 'onder gezamenlijke zeggenschap' met een bank), maar voldoet niet aan de definitie van een bankproduct. Een geregeld aanwinst bevat ook geen effecten die aan een beleggingsportefeuille hebt toegewezen, beleggingsfondsen, of verzekeringsproducten.

Regulering van Money Market Mutual Funds. Gereglementeerde geldmarkt beleggingsfondsen worden beheerd accounts die beleggen in staatsobligaties of spaarrekeningen.

Regulering van bancaire producten. De regelgevende afdeling van de Federal Reserve is verantwoordelijk voor het toezicht op de activiteiten in de banksector. Hun belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat de banken zich niet bezighouden met activiteiten die de risico's voor de Verenigde Staten monetaire stelsel en de economie vormen.

Gereguleerde Geldrekeningen. Gereglementeerde kasgeldrekeningen worden gebruikt door depository instellingen zoals banken en vertrouwen bedrijven als kluisjes. Ze worden doorgaans geregeld door het Office of Thrift Supervision.

Gereglementeerde Securities. Gereglementeerde effecten zijn over het algemeen effecten die zijn uitgegeven door een bedrijf. Vele voorbeelden zijn de effecten die banken uitgeven, maar veel andere investeringen worden eveneens geregeld.

Gereglementeerde Pensioenregelingen. pensioenregelingen Gereglementeerde werknemer worden meestal geregeld door Employee Retirement Income Security Act van de Internal Revenue Service's (ERISA).

Gereglementeerde Commodities. Regulering van grondstoffen omvat alle grondstoffen zekerheid uitgegeven door een commodity dealer.

Gereglementeerde Investments omvatten die krachtens voorschrift dalen met een staat. Enkele van de staten die verantwoordelijk zijn voor deze investeringen zijn Kansas, Massachusetts, Minnesota, New York, en Virginia.

Gereguleerde financiële bedrijven. Regulering van een financiële onderneming betekent dat het bedrijf heeft gekocht, bood aan te kopen, of het bezit zijn van een effectenrekening of een financieel product.

Regulering van banken door de Federal Reserve. De Federal Reserve houdt toezicht op de activiteiten van banken en regelt de banken door middel van toezicht en orde. Regulering van de activiteiten van het bankwezen heeft verschillende doeleinden.

Ook interessant

Financieel

FinancieelFinanciële zorgen kunnen worden ontdekt. Het kan moeilijk zijn om een ​​financieel plan te plotten als je geen begrip hebt van basisprincipe ...

Lees verder

Banken

Faillissement Verlichting - Doen Banken Maken Geld uit Als u Slecht Krediet is Onbetaald?Banken bestaan ​​in de moderne wereld om geld te verdienen. O ...

Lees verder

Incasso En Factoring

Incasso en Factoring - Wat is het Verschil?Incasso en factoring zijn zeer verschillende entiteiten. Hun rol in de schuld herstelproces zijn niet altij ...

Lees verder