Resultaten voor vlees restaurant antwerpen

 
vlees restaurant antwerpen
 
Restaurant Antwerpen El Bife: uit eten, wijnen.
El Bife is een restaurant in Antwerpen, gelegen in de Hoogstraat, dat wordt uitgebaat door een Belgisch Zuid-Amerikaans koppel. El Bife brengt ook op de tafel het beste van twee werelden samen in een spectaculaire mix van geuren, kleuren en smaken. Hier serveren we al 24 jaar lang zowel typisch Zuid-Amerikaanse gerechten als Belgische klassiekers. Restaurant met verrassende wereldkeuken. Ons multicultureel personeel draagt bij aan de authentieke en familiale sfeer die in onze zaak heerst. Daarmee weerspiegelen we perfect onze Argentijnse en Chileense invloeden. El Bife is een restaurant voor iedereen! Jong, oud en alle verschillende culturen! Probeer onze grillgerechten. Het vlees op de grill ruikt bij El Bife niet alleen heerlijk, maar is ook zeer rijk van smaak.
De beste hotspots voor carnivoren NewPlacesToBe.
De open keuken en het zicht op de koelruimte met meerdere karkassen laten je meteen ontdekken waar het hier allemaal om draait: puur vlees, dat met liefde en zorg bereid werd. De Ierse rock-slager Jack OShea is al langer een legende dankzij zijn slagerijen in het Brusselse. Nu opent hij Chophouse: een restaurant waar je de beste steaks proeft van de Irish Angus tot de Japanse Wagyu. Op zondag is een brunchformule: voor dertig euro vul je de magen met een wel héél stevig ontbijt. Poule et Poulette. Bij Poule et Poulette staat één ingrediënt centraal: de kip. En ook dat kan al eens smaken op de barbecue of de gril. De kip wordt hier artisanaal op houtvuur gebraden. Het restaurant won in 2014 de Bronzen Palm voor beste restaurantconcept van België. Ook de houten constructies met opgestapelde zitplaatsen zijn een bezoekje aan het restaurant waard. In de Poule et Poulette-shop vind je trouwens alle juiste ingrediënten om thuis zelf aan de slag te gaan! Gent, Antwerpen, Brugge.
Zeven topadresjes in Antwerpen waar je een goede steak kan e. Gazet van Antwerpen.
Barbara Dex zingt op 11 juli nummer voor Vlaamse feestdag op Antwerpse Grote Markt. Nieuwe speel en werkplek voor kinderen in Antwerpen met opvallende bewoner. Het maatjesseizoen gaat vanaf vandaag van start: is de hype nog even groot als vroeger?
Grill restaurant MÓN serveert vlees van eigen wei op t Eilandje in Antwerpen en bij Salons van Edel in Wilrijk. Altijd lekker, altijd gezellig.
Het is een houtskooloven die al het goede combineert van grillen en barbecuen. De hoge temperatuur die kan oplopen tot 400C zorgt voor een perfecte textuur en sappigheid, of het nu vlees, vis of groenten zijn. De houtskool zorgt voor de smaak van vuur. Altijd met uitzicht. In restaurant MÓN is het gezellig eten, in een historisch kader en toch heel eigentijds. Zowel MÓN Antwerpen als MÓN Wilrijk zijn ruim bemeten restaurants die zo zijn ingericht dat er een intieme sfeer kan worden gecreëerd.
Piétrain Vleesrestaurant in Antwerpen Welkom.
Met Marc Winant staat een ervaren horeca en bierspecialist aan het hoofd van dit populaire restaurant. Marc waakt erover dat de sfeer van ontspannen gezelligheid behouden blijft. Zwart-wit foto's, een antieke weegschaal en een oude cafétoog onderstrepen dat. Liefhebbers van een goed stuk vlees weten intussen maar al te goed dat ze in Piétrain nooit ontgoocheld worden.
vleesrestaurant Filet dAnvers, Antwerpen, vleesgerechte, visgerechten, pasta, salades.
Tevens staat ons paardenvlees bekend als zeer ijzerrijk en mager vlees. Door onze jarenlange expertise in het versnijden, verkopen en serveren ervan, hebben we er een echte voorliefde voor. Het restaurant is gelegen aan de Antwerpse slachterijen en staat reeds jaar en dag garant voor zijn kwaliteitsvlees, lekkere gerechten en goede service.
De 10 beste steakhouses in Antwerpen TripAdvisor.
Bespaar tot 50% bij restaurants in Antwerpen als je boekt op TripAdvisor Alle aanbiedingen bekijken. 1 van 20 resultaten. Steakhouse Belgisch Europees Glutenvrije opties. 2 van 20 resultaten. Frans Steakhouse Europees Belgisch. STEAKDAY AT MEAT EAT 01/06/2018. Grote Cesars salade 26/04/2018. 3 van 20 resultaten. Steakhouse Barbecue Argentijns Zuid-Amerikaans. Heel lekker 01/05/2018. Ossenhaas van de gril 10/04/2018. La Parrillada Argentina. 4 van 20 resultaten. Steakhouse Latijns Barbecue Argentijns Zuid-Amerikaans. Tafels die vanavond beschikbaar zijn! Andere tijden bekijken. 5 van 20 resultaten. Steakhouse Belgisch Europees. Topadres voor vleesliefhebbers 28/05/2018. Tafels die vanavond beschikbaar zijn! Andere tijden bekijken. 6 van 20 resultaten. Steakhouse Belgisch Frans Europees. vlees voor liefhebbers 02/04/2018. Boston Steak House. 7 van 20 resultaten. Prima restaurant voor snelle maalt 29/04/2018.
De 5 beste Vlees en grillgerechten restaurants in Antwerpen TheFork.
Sorry, je kunt niet in het verleden reserveren. Pas de tijd van je zoektocht aan. Restaurant in Antwerpen /. De 5 beste Vlees en grillgerechten restaurants in Antwerpen. De beste Vlees en grillgerechten restaurants in Antwerpen. 9 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria.
Waar kan je eten als een man in Antwerpen? ELLE.be.
Laat het duidelijk zijn, hier komen vooral lappen vlees op tafel, meer bepaald Limousin vlees dat afkomstig is van de runderen die Mon zelf kweekt. Sint-Aldegondiskaai 30, 2000 Antwerpen. Een restaurant bovenop de bierbrouwerij de Koninck, dat gespecialiseerd is in vlees.

Contacteer ons