Op zoek naar vlees restaurant antwerpen?

 
vlees restaurant antwerpen
 
Zeven topadresjes in Antwerpen waar je een goede steak kan e. Gazet van Antwerpen.
Wat drie jaar geleden startte als de Havenrun krijgt dit jaar een nieuw jasje onder de noemer Havenl. Ecohuis serveert film, yoga, eten en muziek op mooiste daken van Antwerpen. DAKkan: een festival op de mooiste daken van t Stad.
THE MEAT FACTORY ANTWERPEN.
Dat is het credo van Restaurant Meat Factory in Antwerpen., gevestigd aan de Grote Markt, midden in het centrum van deze prachtige stad. De naam zegt het al, bij Meat Factory staan er diverse vleesgerechten op de kaart. Een waar paradijsje voor alle carnivoren onder ons!
Restaurants zonder vlees: Antwerpen De Standaard.
Sowieso is de Indiase keuken, die zich kan beroepen op een eeuwenoude vegetarische traditie, een aanrader voor wie op zoek is naar een geschikt restaurant tijdens Dagen Zonder Vlees. Tijdens de week is het rawfoodrestaurant Eten Vol Leven Minderbroedersrui 52 enkel over de middag open, op zaterdag enkel s avonds. Al kun je er ook altijd eten bestellen. Niet de meest voor de hand liggende naam voor een veggierestaurant, maar Wild Grote Pieter Potstraat 21 is er wel degelijk voor vegetariërs en veganisten. Begin dit jaar geopend door twee Italiaans-Zwitserse zussen, die er ook hun werk als fotografe en tekenares tentoonstellen. Ook vrij nieuw is Carotterie Sint-Jorispoort 12, waar je elke dag van 08.00 tot 16.00 uur terechtkunt voor een vegetarisch of veganistisch ontbijt en lunch ook afhaalmaaltijden. Eigenares Peggy Acke, voorheen productmanager bij het Belgische modelabel Essentiel, ging zichzelf in het veganisme verdiepen door haar eigen voedselintoleranties. In 1973 was Beni Falafel Lange Leemstraat 188 het allereerste vegetarische restaurant in Antwerpen.
Restaurant Antwerpen De Peerdestal Brasserie in Parijse sfeer.
Door Mikes passie voor qualityfood, gevoel voor sfeer en spontane gastvrijheid werd de Peerdestal al snel een vaste culinaire waarde in Antwerpen. De menukaart is uitgebreid en gevarieerd: naast een ruime keuze van à la carte gerechten zijn er steeds verschillende menuconcepten mogelijk. Er is al een maandmenu vanaf 53.00 inclusief cava en wijn. Bekijk onze Maandmenu. H eerlijk ongedwongen. Restaurant De Peerdestal is een verwelkomend en warm restaurant waar iedereen zich thuis voelt. Het restaurant is gevestigd in een sfeervol, volledig gerenoveerd 17de-eeuws pand en je waant je in hartje Parijs door de inrichting en Jazzy muziek. D ry Aging. Zo heeft De Peerdestal al twee jaar zijn eigen rijpingskast, waar dry aged vlees wordt gerijpt.
Grill restaurant MÓN serveert vlees van eigen wei op t Eilandje in Antwerpen en bij Salons van Edel in Wilrijk. Altijd lekker, altijd gezellig.
Het is een houtskooloven die al het goede combineert van grillen en barbecuen. De hoge temperatuur die kan oplopen tot 400C zorgt voor een perfecte textuur en sappigheid, of het nu vlees, vis of groenten zijn. De houtskool zorgt voor de smaak van vuur. Altijd met uitzicht. In restaurant MÓN is het gezellig eten, in een historisch kader en toch heel eigentijds. Zowel MÓN Antwerpen als MÓN Wilrijk zijn ruim bemeten restaurants die zo zijn ingericht dat er een intieme sfeer kan worden gecreëerd.
Lux Restaurant Antwerpen.
De reservatiegegevens worden ook opgenomen in een mailingbestand dat Restaurant Lux gebruikt om haar klanten te informeren. U kan zich daarop eenvoudig uitschrijven wanneer u maar wil door contact op te nemen met info@luxantwerp.com of telkens wanneer u een nieuwsbrief krijgt.
Restaurant Bolivar Bolivar: garantie op heerlijk en eerlijk vlees.
De belangrijkste reden voor het wereldwijde succes van het Angus-ras is de uitzonderlijke kwaliteit van het vlees. Restaurants zetten het graag op de menukaart. Dit hangt samen met de marmering van het vlees: dunne lijntjes vet die door het vlees lopen.
Michelin Restaurants Antwerpen: Gids van de beste restaurants van Antwerpen.
Restaurants Michelin Antwerpen. Alle Michelin restaurants in Antwerpen: sterrenrestaurants in Antwerpen en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Antwerpen. Alles van ViaMichelin: Antwerpen.
Bife Churrasco Argentijns restaurant gespecialiseerd in steak.
Argentijns restaurant gespecialiseerd in steak. Hun steak is vers geïmporteerd uit Argentinië. Op slechts 50m van het Centraal station kun je genieten van een steak klaargemaakt op een houtskool grill. De sfeer valt te omschrijven als Latijns-Amerikaans en je kan er bovendien genieten van Latijns-Amerikaanse muziek! De Keyserlei 47, in de straat tegenover het mooie Centraal station van Antwerpen, over de Media Markt.
RESTAURANT MICH.
Jouw garantie op een lekker stukje vlees. Mich is een restaurant waar je zonder verpinken kunt binnenwandelen en toch de garantie hebt op een lekker stukje vlees. Ondernemer Michel Bosiers Mich voor de vrienden presenteert gerechten op basis van vier vleessoorten: runds en paardenvlees.

Contacteer ons