Meer resultaten voor vlees restaurant antwerpen

 
vlees restaurant antwerpen
 
Michelin Restaurants Antwerpen: Gids van de beste restaurants van Antwerpen.
1.11 km Vlaamse Kaai 14, 2000 Antwerpen. Van 44 tot 172. Het Nieuwe Palinghuis. MICHELIN Gids 2018. 307 m Sint-Jansvliet 14, 2000 Antwerpen. Van 43 tot 72. Restaurant aan de Stroom. MICHELIN Gids 2018. 309 m Ernest Van Dijckkaai 37, 2000 Antwerpen.
Restaurant Het Pomphuis In Antwerpen gelegen restaurant.
Parrillada-Argentina / antwerpen / grill.
Black Angus zijn koeien meestal zwart van kleur met korte poten, welke grazen op de uitgestrekte weilanden in Argentinie. 100% natuurlijk hormonen vrij vlees. Alle vleesgerechten worden bereid op een traditionele houtskoolgrill. Het restaurant is gelegen in het hartje van Antwerpen, tegenover het UGC Cinema complex en nabij het Centraal station.
Zeven topadresjes in Antwerpen waar je een goede steak kan e. Gazet van Antwerpen.
Nieuwe Architectuur-route leidt fietsers langs Havenhuis en Seefbierbrouwerij. De stad Antwerpen heeft woensdag samen met het provinciebestuur de vernieuwde Architectuurroute gela. Tomorrowland verrast met set van internationale top-dj. Exact 100 dagen voor de start van Tomorrowland heeft de organisatie van het muziekfestival woensdagm.
Piétrain Vleesrestaurant in Antwerpen Welkom.
Met Marc Winant staat een ervaren horeca en bierspecialist aan het hoofd van dit populaire restaurant. Marc waakt erover dat de sfeer van ontspannen gezelligheid behouden blijft. Zwart-wit foto's, een antieke weegschaal en een oude cafétoog onderstrepen dat. Liefhebbers van een goed stuk vlees weten intussen maar al te goed dat ze in Piétrain nooit ontgoocheld worden.
De Kaai Nightlife restaurant in Antwerpen.
Gelegen in de oude haven van Antwerpen bevindt zich aan de oever van de Schelde een stijlvol en loungy restaurant. Het unieke uitzicht over de rivier biedt een romantisch en stijlvol kader gecombineerd met een uitgelezen kaart. Of het nu gaat om een klein hapje, een uitgebreid familiaal diner of een zakenlunch, restaurant De Kaai biedt u alles wat u wenst. Onze keuken biedt verse foccacias, pastas, heerlijke salades, vlees en vis gerechten en lekkere desserts.
Restaurant Antwerpen De Peerdestal Brasserie in Parijse sfeer.
Door Mikes passie voor qualityfood, gevoel voor sfeer en spontane gastvrijheid werd de Peerdestal al snel een vaste culinaire waarde in Antwerpen. De menukaart is uitgebreid en gevarieerd: naast een ruime keuze van à la carte gerechten zijn er steeds verschillende menuconcepten mogelijk. Er is al een maandmenu vanaf 53.00 inclusief cava en wijn. Bekijk onze Maandmenu. H eerlijk ongedwongen. Restaurant De Peerdestal is een verwelkomend en warm restaurant waar iedereen zich thuis voelt. Het restaurant is gevestigd in een sfeervol, volledig gerenoveerd 17de-eeuws pand en je waant je in hartje Parijs door de inrichting en Jazzy muziek. D ry Aging. Zo heeft De Peerdestal al twee jaar zijn eigen rijpingskast, waar dry aged vlees wordt gerijpt.
THE MEAT FACTORY ANTWERPEN.
Dat is het credo van Restaurant Meat Factory in Antwerpen., gevestigd aan de Grote Markt, midden in het centrum van deze prachtige stad. De naam zegt het al, bij Meat Factory staan er diverse vleesgerechten op de kaart. Een waar paradijsje voor alle carnivoren onder ons!
BS blacksmoke.be.
Black Smoke brengt serious BBQ naar het hart van Antwerpen en biedt een bar, een BBQ-restaurant én een rooftop bar waar alles draait om één ding: ambacht. Black Smoke mixt American BBQ traditions met lokale invloeden voor een rock-your-socks-off BBQ-ervaring.
Bife Churrasco Argentijns restaurant gespecialiseerd in steak.
Argentijns restaurant gespecialiseerd in steak. Hun steak is vers geïmporteerd uit Argentinië. Op slechts 50m van het Centraal station kun je genieten van een steak klaargemaakt op een houtskool grill. De sfeer valt te omschrijven als Latijns-Amerikaans en je kan er bovendien genieten van Latijns-Amerikaanse muziek! De Keyserlei 47, in de straat tegenover het mooie Centraal station van Antwerpen, over de Media Markt.

Contacteer ons