Resultaten voor vlees restaurant antwerpen

 
vlees restaurant antwerpen
 
Grill restaurant MÓN serveert vlees van eigen wei op t Eilandje in Antwerpen en bij Salons van Edel in Wilrijk. Altijd lekker, altijd gezellig.
De hoge temperatuur die kan oplopen tot 400C zorgt voor een perfecte textuur en sappigheid, of het nu vlees, vis of groenten zijn. De houtskool zorgt voor de smaak van vuur. Altijd met uitzicht. In restaurant MÓN is het gezellig eten, in een historisch kader en toch heel eigentijds. Zowel MÓN Antwerpen als MÓN Wilrijk zijn ruim bemeten restaurants die zo zijn ingericht dat er een intieme sfeer kan worden gecreëerd.
Vlees in Antwerpen Gazet den Antwerpenaar.
Deze zaak gaat bij de boeren zelf hun gewenste vlees selecteren. Dat zorgt dan weer net voor dat tikkeltje extra kwaliteit. Het restaurant ligt wel een beetje buiten het stadscentrum van Antwerpen, maar dit adres is haast niet weg te denken als we het over de beste vleesrestaurants van Antwerpen hebben.
Restaurant Bart-à-Vin.
Het authentieke wijnrestaurant van Antwerpen. Open van maandag tot en met vrijdag voor lunch en diner. Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen. Restaurant wijnhandel Bart-à-vin bevindt zich in een art-deco varkensuitsnijderij aan de Antwerpse slachthuiswijk. De chef bereidt zonder geheimen de klassieke Franse brasseriekeuken voor uw neus.
Fiskebar Vis en Wijnbistro Antwerpen.
t Fonteintje uw Meditarraanse keuken in hartje Antwerpen.
Vlees, kip en visgerechten waarvan er een aantal boven echte houtskool wordt gegrild. Je kan calamari, couscous en een paar soorten briwat gevulde bladerdeegpakketjes eten. Voor ieders wat! Waarin Taric met zijn restaurant goed slaagt, is het samenbrengen van verschillende culturen. En daarmee bedoelen we niet enkel zijn culinaire aanbod, maar ook z'n' cliënteel. In t Fonteintje zie je mensen van alle culturen door elkaar zitten, met op z'n' minst 1 gemeenschappelijk ding: ze houden van lekker eten. Hoe ons bereiken? Open van: Maandag t.e.m zondag. Adres: Kerkstraat 80 2060 Antwerpen, België.
Parrillada-Argentina / antwerpen / grill.
Black Angus zijn koeien meestal zwart van kleur met korte poten, welke grazen op de uitgestrekte weilanden in Argentinie. 100% natuurlijk hormonen vrij vlees. Alle vleesgerechten worden bereid op een traditionele houtskoolgrill. Het restaurant is gelegen in het hartje van Antwerpen, tegenover het UGC Cinema complex en nabij het Centraal station.
Bistro Mature Topgastronomie in sympathieke bistro in Deurne.
Mocht daarna stage doen bij De Wilde Zee in Antwerpen en later kreeg hij de kans om te koken voor het Belgisch Paviljoen op de Wereld Expo in Milaan 2015. Maar Dirk wou zijn eigen restaurant en dat heeft hij nu met Bistro Mature kunnen verwezenlijken.
vleesrestaurant Filet dAnvers, Antwerpen, vleesgerechte, visgerechten, pasta, salades.
Tevens staat ons paardenvlees bekend als zeer ijzerrijk en mager vlees. Door onze jarenlange expertise in het versnijden, verkopen en serveren ervan, hebben we er een echte voorliefde voor. Het restaurant is gelegen aan de Antwerpse slachterijen en staat reeds jaar en dag garant voor zijn kwaliteitsvlees, lekkere gerechten en goede service.
Las Mañas Spaanse Restaurant NR 1 in Antwerpen resto.
Bienvenido a Las Mañas. In Antwerpen, bruisende stad van cultuur en nachtleven, is er een Spaanse plek, op een steenworp van het historisch centrum en de jachthaven. Dit restaurant gaat de permanente uitdaging aan om aan de smaakzin van zijn klanten te kunnen voldoen.
Waar kan je eten als een man in Antwerpen? ELLE.be.
Laat het duidelijk zijn, hier komen vooral lappen vlees op tafel, meer bepaald Limousin vlees dat afkomstig is van de runderen die Mon zelf kweekt. Sint-Aldegondiskaai 30, 2000 Antwerpen. Een restaurant bovenop de bierbrouwerij de Koninck, dat gespecialiseerd is in vlees.

Contacteer ons