Meer resultaten voor restaurant mai thai antwerpen

 
restaurant mai thai antwerpen
 
Yam Thai NewPlacesToBe.
Deze jonge bijna dertigers reizen graag de wereld rond en hielden daar een liefde voor de Thaise keuken aan over. In hun Yam Thai staan echte Thaise koks in de keuken, Jeroen en Nathalie zorgen zelf voor de bediening. Een aangenaam en ongedwongen restaurant aan het Antwerpse Zuid.
Restaurant van Nathalie Meskens en Jeroen Van Dyck failliet De Standaard.
Als een restaurant meer begint te kosten dan het opbrengt, dan is dit de enige juiste keuze. Het is zo moeilijk om in deze tijden rendabel te blijven met een horecazaak, aldus de acteur, die ook verwijst naar de grote wegenwerken in Antwerpen. De mobiliteit was Nimman allesbehalve ter wille. Van Dyck zal wel actief blijven in Yam Thai.
Welkom Mai Thai Restaurant en take away.
Copyright 2018 Mai Thai restaurant take away. Wij zijn met vakantie. Van maandag 19 februari tot en met dinsdag 6 maart houden we ons jaarlijks verlof. Vanaf woensdag 7 maart zijn we terug normaal open en er volgt nog iets speciaals maar dat is nog een verrassing!
Restaurant Nathalie Meskens en Jeroen Van Dyck failliet ATV.
Jeroen Van Dyck Nathalie Meskens Nimman Restaurant Stadswaag Thaïse keuken yam Thai. Embed deze video. Eén van de restaurants van Nathalie Meskens en Jeroen Van Dyck is failliet. Na drie jaar moet het ex-koppel restaurant Nimman op de Stadswaag in Antwerpen sluiten.
Yam Thai Antwerp Parking.
M HKA Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen. Mayer van den Bergh. Hilton Antwerp Old Town. BNP Paribas Fortis. Graaf Van Egmontstraat. Leopold De Waelplaats. Graaf Van Hoornestraat. Voeg Deze Kaart Toe Aan Je Website. Kopieer en plak de volgende code in je webpagina.: Overdag en s nachts. Data is geschat gebaseerd op condities in het verleden. Parkeerkaart aan het laden Yam Thai.
A'Thai' OFFICIAL WEBSITE.
Mai Thai, Antwerpen Tel: 032251. Restaurants goudengids.be.
18 mei 2014. Prima thai food en de porties zijn niet overdreven maar voldoende.De prijzen vinden wij wat hoog voor thai food maar dat heeft waarschijnlijk met de ligging te makenklein, maar fijn zo ik zeggen.Wij zouden hier alvast terugkomende, bediening is bovendien heel vriendelijk en dat is ook belangrijk zeker een zeldzaamheid in een toeristen zone zoals antwerpen centrum. Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be. Mai Thai 032251687 Suikerrui 26. 4 augustus 2013. Gezellig Thais restaurant met vriendelijke bediening en overheerlijke gerechten.
Tiw Thai.
In Tiw Thai schuif je je voeten onder een tafel vol culinaire hoogstandjes. Proef zachte en pikante specialiteiten, rechtstreeks uit het land van de glimlach. Wij trakteren elke genieter op een ontdekkingsreis langs het beste wat Thailand te bieden heeft.
A'Thai' in Antwerpen Tablebooker.
Oude Koornmarkt 48. Restaurant A'Thai' is het perfecte huwelijk tussen de marktverse authentieke Thaise keuken een modern en minimalistisch interieur in hartje Antwerpen. Achter de mooie houten gevel wisselen strakke rode, witte en zwarte tinten elkaar af, een stijlvol evenwicht tussen warmte, zuiverheid en rust. Toch is dit een onmiskenbaar Thais restaurant, de originele kunstwerken en beelden nemen je mee op een culinaire reis naar het oosten. De keuken is immers op en top Thais. Wie dit prachtige land al bezocht, zal aan een blik op de kaart genoeg hebben om zich weer op vakantie te wanen. De geuren en kleuren van onze gerechten helpen je hier uiteraard ook bij: Tom Kha Kai, Phad Thai Kai of Yam Nua en andere culinaire hoogstandjes verschijnen kraakvers op tafel.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons