Zoeken naar restaurant mai thai antwerpen

 
restaurant mai thai antwerpen
 
Mai Thai, Antwerpen Tel: 032251. Restaurants goudengids.be.
18 mei 2014. Prima thai food en de porties zijn niet overdreven maar voldoende.De prijzen vinden wij wat hoog voor thai food maar dat heeft waarschijnlijk met de ligging te makenklein, maar fijn zo ik zeggen.Wij zouden hier alvast terugkomende, bediening is bovendien heel vriendelijk en dat is ook belangrijk zeker een zeldzaamheid in een toeristen zone zoals antwerpen centrum. Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be. 4 augustus 2013. Gezellig Thais restaurant met vriendelijke bediening en overheerlijke gerechten. Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be. 3 augustus 2013. Ik vrees dat ik niet zo'n' goede ervaring heb gehad met Mai Thai, twee keer op rij.
Mai Thai, twintig jaar passie Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Dat was altijd in de keuken en dus stak ik veel op. Na tien jaar wilde Mai voor eigen rekening werken en vond ze een pand op de Vlasmarkt. Ik opende er de eerste Mai Thai, wellicht het eerste Thaise restaurant van de stad.
Nathalie Meskens opent tweede restaurant in Antwerpen Celebrities Showbizz HLN.
Drie jaar na de opening van hun eerste restaurant openen Nathalie Meskens en haar partner Jeroen Van Dyck een tweede zaak in Antwerpen. Het nieuwe Thaise eethuisje Nimman zal vanaf 7 mei het plein Stadswaag opleuken. Hun nieuwste project noemden Nathalie en Jeroen naar hun favoriete buurt in de Thaise stad Chiangmai. De twee willen hier gasten een avond lang van de Thaise keuken in al haar aspecten laten ontdekken. Dat betekent dat je in Nimman zowel van de hoogstaande keuken als van de typische streetfood in Thailand kunt genieten. Het koppel baat met Yam Thai al een Aziatisch eettentje in de Antwerpse Volksstraat uit.
Yam Thai Antwerpen.
Goede raad voor de crew enkele malen naar Thailand toe gaan om u de vriendelijkheid van de bevolking eigen te maken. Foto's' van Yam Thai. Javascript is required to view this map. Top 5 restaurants in Antwerpen. LO by Wout Bru. The Stage Dinner Theatre Unlimited. The Hub Restaurant Traiteur.
Mai Thai Cuisine Thais restaurant in hartje Antwerpen.
Mai Thai Cuisine. Mai Thai is zonder twijfel het lekkerste Thai restaurantje in Antwerpen. In een fantastisch kader kan je genieten van dagelijks verse ingrediënten. Als je eenmaal geproefd hebt van de overheerlijke Mix Mai Thai, of de gegrilde gambas met noedels overgoten met groentjes en een speciaal Thais sausje, zal het niet blijven bij één bezoekje.
Mai Thai Antwerpen RestaurantBelgië.
Als je eenmaal geproefd hebt van de overheerlijke Mix Mai Thai, of de gegrilde gambas met noedels overgoten met groentjes en een speciaal Thais sausje, zal het niet blijven bij één bezoekje. Wij raden aan om steeds te reserveren. Beoordeel en schrijf een review Annuleer antwoord. Schrijf je in met.: Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met. Titel van jouw beoordeling.: Voeg je beoordeling toe. Suikerrui 26 2000 Antwerpen Routebeschrijving. xml version1.0" encodingiso-8859-1? xml version1.0" encodingiso-8859-1? Lunch: 12u00-14u30 Dinner: 17u00-22u30 Dinsdag gesloten. Foto galerij Alle foto's' 3. Claim het nu. xml version1.0" encodingiso-8859-1? Yam Thai Antwerpen. Download onze Press Kit. Copyright 2017 Restaurant België.
Mai Thai, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
We zijn al meerdere keren in dit restaurant gaan eten, we zijn dus echt wel tevreden klanten. Reserveren is geen overbodige luxe, want meestal zit het er goed vol. Het eten is erg lekker en komt heel vlot en mooi gepresenteerd op tafel. 29 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie. Amai lekker thai. Superlekker gegeten bij mai tai in Antwerpen.

Contacteer ons