Zoeken naar restaurant kaai antwerpen

 
restaurant kaai antwerpen
 
Michelin Restaurants Antwerpen: Gids van de beste restaurants van Antwerpen.
MICHELIN Gids 2018. 1.14 km Vlaamse Kaai 17, 2000 Antwerpen. Van 25 tot 49. MICHELIN Gids 2018. 1.11 km Vlaamse Kaai 14, 2000 Antwerpen. Van 38 tot 65. MICHELIN Gids 2018. 1.34 km Vlaamse Kaai 43, 2000 Antwerpen. Van 51 tot 71.
De 10 beste Brasserie restaurants in Antwerpen TheFork.
Sorry, je kunt niet in het verleden reserveren. Pas de tijd van je zoektocht aan. Restaurant in Antwerpen /. De 10 beste Brasserie restaurants in Antwerpen. De beste Brasserie restaurants in Antwerpen. 47 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria.
De Kaai Stijlvol en loungy restaurant Antwerpen.
1 2 3. Gelegen in de oude haven van Antwerpen bevindt zich aan de oever van de Schelde een stijlvol en loungy restaurant. Het unieke uitzicht over de rivier biedt een romantisch en stijlvol kader gecombineerd met een uitgelezen kaart. Of het nu gaat om een klein hapje, een uitgebreid familiaal diner of een zakenlunch, restaurant De Kaai biedt u alles wat u wenst.
Elpuerto Just another WordPress site.
Dinsdag tot en met zondag.: Weekdagen is de keuken opvan van 11u30 tot 14u30 en van 17u tot 23u. Weekend is de keuken doorlopend open van 11u30 tot 23u. Feestdagen en vakantie periodes ook open op maandagavond vanaf 17u tot 23.
BRASSERIE BIZIE LIZIE Restaurant.
Met onze snelle bediening, gezellig terras en aangepaste lunchmenu is Bizie Lizie de ideale plaats om snel even te ontsnappen uit uw kantoor. Indien u net wat meer wenst voor uw zakelijke contacten of collegas beschikken wij ook over een grote vergaderzaal.
EAT IN ANTWERP-Zuid: hippe, restaurant, restaurants, bistro, brasserie, vlaamse, waalse, kaai, eten, in, antwerpen, zuid.
Ontdek uw favoriete restaurant, bistro of brasserie rond het museum of aan de bruisende Vlaamse of Waalse Kaai. Kom lekker uit eten in Antwerpen Zuid! Antwerpen Zuid omvat het zuidelijke deel van de binnenstad tussen de Singel, de Amerikalei en de Scheldekaaien.
Menu Restaurant De Kaai.
Menu De Kaai. Quiche met prei en St-Jacobsnootjes Risotto met gebakken skrei, kokkels, venusschelpen en pesto Dame Blanche of flan met caramel of sorbet. Lunch De Kaai. Onze chef stelt elke week met zorg een lunch voor u samen met marktverse producten.
De Kaai/Hangar 26 in Antwerpen Tablebooker.
In de oude haven van Antwerpen bevindt zich aan de oever van de Schelde een stijlvol en loungy" restaurant. Het unieke uitzicht over de rivier biedt een romantisch en stijlvol kader gecombineerd met een uitgelezen kaart. Kijk verder op deze website hoe een bezoek aan de Kaai het begin van een onvergetelijke avond kan worden!
Restaurant D'Offis' Antwerpen.
Vanaf 16 augustus 2017 zijn we van start gegaan met ons nieuw Lunch Café concept. Restaurant dOffis is al jaren een populaire pleisterplaats op de Waalse Kaai in Antwerpen. Denk: een aantrekkelijk terras vooraan, en een volledig geopende voorgevel die uitnodigt tot tafelen in stijl.
DE KAAI Antwerpen Stijlvol en lounge restaurant.
Welkom bij restaurant De Kaai. Of het nu gaat om een klein hapje, een uitgebreid familiaal diner of een zakenlunch, restaurant De Kaai biedt u alles wat u wenst. Onze keuken biedt verse foccacias, pastas, heerlijke salades, vlees en vis gerechten en lekkere desserts.

Contacteer ons