Zoeken naar restaurant kaai antwerpen

 
restaurant kaai antwerpen
 
De Kaai/Hangar 26 in Antwerpen Tablebooker.
In de oude haven van Antwerpen bevindt zich aan de oever van de Schelde een stijlvol en loungy" restaurant. Het unieke uitzicht over de rivier biedt een romantisch en stijlvol kader gecombineerd met een uitgelezen kaart. Kijk verder op deze website hoe een bezoek aan de Kaai het begin van een onvergetelijke avond kan worden!
T/I/N/S/E/L Vlaamse Kaai 40, 2000 Antwerpen.
Elpuerto Just another WordPress site.
Dinsdag tot en met zondag.: Weekdagen is de keuken opvan van 11u30 tot 14u30 en van 17u tot 23u. Weekend is de keuken doorlopend open van 11u30 tot 23u. Feestdagen en vakantie periodes ook open op maandagavond vanaf 17u tot 23.
De Kaai Clubs Antwerpen Yelp.
De Kaai is een restaurant in Hangar 26. Met een mooi panorama op de Schelde en Linkeroever is het er gezellig dineren. In de zomer kan je op het terras zitten, dat zich trouwens ook aan de waterkant bevindt. Qua prijsklasse te hoog voor mijne portomonnee, maar voor speciale gelegenheden is een centje meer soms geen probleem. Het eten vond ik zijn prijs niet waard. Het was lekker, maar niet ZO lekker dat je per persoon al zeker 50 moet rekenen, incl voor en hoofgerecht. Bij de Kaai betaal je dus vooral voor de locatie en de warme sfeer. Een 8/10 prijs-kwaliteit. Was deze review? niet langer volgen. Getoond in Antwerpen.
L'Amitié.'
De zaak bevindt zich in één van de oudste gebouwen van de Gedempte Zuiderdokken, waar vroeger een oude koffiebranderij gevestigd was. Het is een gezellig en intiem restaurant met warme kleuren en zacht gedimd licht, het ademt rust en een ontspannen sfeer uit. Een sfeer die uitnodigt om zalig te keuvelen bij een goed glas wijn en lekkere, verfijnde gerechten. De keuken van chef Thomas Baeyens is allereerst een terroirkeuken. Alleen de allerbeste produkten worden gebruikt, steeds met respekt voor hun individuele eigenschappen. PUUR is hierin het sleutelwoord of zoals de Engelsen het zo mooi verwoorden: Food" on the plate. De beste produkten gebracht in alle eenvoud en dit met een prima verhouding prijs-kwaliteit. Onze wijnkaart bestaat uit voornamelijk Europese referenties die met veel passie door ons zijn geselecteerd. In 2012 werden we dan ook door Gault Millau verkozen tot Wine World Ambassador of the Year. 32 0 3 257 50 05. 43, Vlaamse Kaai 2000 Antwerpen.
Restaurant D'Offis' Antwerpen.
Vanaf 16 augustus 2017 zijn we van start gegaan met ons nieuw Lunch Café concept. Restaurant dOffis is al jaren een populaire pleisterplaats op de Waalse Kaai in Antwerpen. Denk: een aantrekkelijk terras vooraan, en een volledig geopende voorgevel die uitnodigt tot tafelen in stijl.
RESTAURANT MICH.
Jouw garantie op een lekker stukje vlees. Mich is een restaurant waar je zonder verpinken kunt binnenwandelen en toch de garantie hebt op een lekker stukje vlees. Ondernemer Michel Bosiers Mich voor de vrienden presenteert gerechten op basis van vier vleessoorten: runds en paardenvlees.
De 10 beste restaurants in de buurt van de Kaai TripAdvisor.
21 van 1.273 restaurants in Antwerpen. 02, km van de Kaai. Beetje teleurgesteld 26/03/2018. Restaurant met een uitzicht 02/03/2018. Keukens: Frans, Belgisch, Europees. 811 van 1.273 restaurants in Antwerpen. 01, km van de Kaai. 963 van 1.273 restaurants in Antwerpen.
Restaurant De Kaai in Antwerpen.
Over Restaurant De Kaai. Rijnkaai 96, 2000 Antwerpen. In de oude haven van Antwerpen bevindt zich aan de oever van de Schelde een stijlvol en loungy" restaurant. Het unieke uitzicht over de rivier biedt een romantisch en stijlvol kader gecombineerd met een uitgelezen kaart.
SWiSH Untitled SWiSH Movie Document. Movie banner.swi banner.swi www.swishzone.com. www.swishzone.com.
Naast de mogelijkheid tot intiem tafelen in kleine kring 1 tot 4 personen biedt restaurant YOKOHAMA ook plaats aan grotere gezelschappen. Kortom restaurant YOKOHAMA is een plek om iets te vieren of een culinaire avontuur te beleven voor iedere gelegenheid.

Contacteer ons