Op zoek naar restaurant kaai antwerpen?

 
restaurant kaai antwerpen
 
Zaowang Sushirestaurant takeaway in AntwerpenZaowang.
Letterlijk betekent sushi gemarineerde rijst. Zo onstond de klassieke Japanse sushi, een bolletje rijst met daarop een plakje rauwe vis. Bij Zaowang betekent sushi veel meer. Op ons menu vind je sashimi, nigiri, sushi, hoso maki, temaki en een groot assortiment futo maki.
Amadeus Antwerpen 1 aan de kaaien Amadeus.
Lijnen 10 en 11 halte Sint Katalijne en 3 haltes naar St-pietersvliet met de 7. De buslijnen 30 34 en 291, over de Kaai, juist om de hoek stoppen bussen 17 en 30 op de Tavernierkaai. Velo-Stations 49 aan tolhuis en 58 aan het Noorderterras zijn dus erg dicht bij. info: kaart en lijst in pdf. Centraal Station op 25 min. loopafstand van ons Restaurant. Tramlijnen in Antwerpen bekijk de PDF.
Waterfront Bar Resto NewPlacesToBe.
In september kan je drie weken genieten van een menu geïnspireerd op de haven en het beste van Antwerpen. Lunchen doe je à la carte. Tijdens het diner staan verse, Vlaamse groenten op het menu, vergezeld door biovlees en noordzeevis. Waterfront staat letterlijk op het water, drijvend op pontons. Het restaurant is opgetrokken uit ruwe, rode bakstenen en een zwarte, stalen constructie. De planten aan de wanden breken de ruwere pakhuisvibe. Het hoge plafond met de matzwarte hanglampen verlichten de zaak sfeervol. Vanop het ruime terras kijk je uit over het Kattendijkdok, met een fantastisch uitzicht op het Havenhuis en de Londenbrug. Niemand minder dan Seppe Nobels, chef van het restaurant Graanmarkt 13, roert in de potten van Waterfront. Reserveren kan vanaf maandag 18 juni 12 uur. Van zaterdag 1 september 2018 tot zondag 23 september 2018. Keuken open van 12 uur tot 15 uur en 18 uur tot 22 uur. De bar is doorlopend open van 16 uur tot 24 uur. Sluisstraat Kaai 18 Kattendijkdok.
De Negen Vaten Spaans Restaurant Tapas Bar.
Winkels gelegen op Vlaamse-kaai in Antwerpen.
Winkels gelegen op Vlaamse Kaai. Een lijst van alle winkels met openingsuren en contactgegevens gelegen op Vlaamse Kaai in Antwerpen. 15 resultaten in 017, seconden. Vlaamsekaai 93, 2000 Antwerpen. Restaurants in Antwerpen. Vlaamsekaai 66-67, 2000 Antwerpen. It consultancy's' in Antwerpen.
Bar La Suite Antwerp Zuid.
In ons restaurant Doffis dat vlak naast La Suite is gelegen kan je steeds terecht voor een snelle lunch of uitgebreid dineetje. Zowel voor zakelijk gezelschap als privé ben je hier steeds op het juiste adres. een vaste waarde op het Zuid in Antwerpen. 16u tot u.: 17u tot u.: 17u tot u.: 17u tot u.: Waalse kaai 28.
RAS Restaurant Aan de Stroom.
Het werd een project onder leiding van Vlaams Bouwmeester bOb Van Reeth. Het Zuiderterras werd daarmee een pionierproject in Antwerpen, waarbij men zich opnieuw ging focussen op de waterkant en niet enkel op de stadskern. De heropwaardering van de Scheldekaaien was gestart.
Restaurant D'Offis' Antwerpen.
dOffis is een specialist in het organiseren van privé feesten zoals babyborrels, trouwfeesten, doopfeesten, communie en lentefeesten, verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten, jubileums en vele andere feestgelegenheden. Bekijk onze infofiche. Restaurant dO s is al jaren een populaire pleisterplaats op de Waalse Kaai in Antwerpen.
I Famosi RESTAURANT.
Oudejaarsmenu Welkom bij restaurant I Famosi Antwerpen. Kom naar I famosi in De Burburestraat 6/8 te Antwerpen. Se volete passare una bella serata nell ambiente della vera cucina Italiana, circondato dai più famosi attori degli anni doro del cinema Italiana e internazionale, avete scelto il posto giusto!
Grill restaurant MÓN serveert vlees van eigen wei op t Eilandje in Antwerpen en bij Salons van Edel in Wilrijk. Altijd lekker, altijd gezellig.
Altijd met uitzicht. In restaurant MÓN is het gezellig eten, in een historisch kader en toch heel eigentijds. Zowel MÓN Antwerpen als MÓN Wilrijk zijn ruim bemeten restaurants die zo zijn ingericht dat er een intieme sfeer kan worden gecreëerd.

Contacteer ons