Op zoek naar restaurant kaai antwerpen?

 
restaurant kaai antwerpen
 
RAS Restaurant Aan de Stroom.
Het werd een project onder leiding van Vlaams Bouwmeester bOb Van Reeth. Het Zuiderterras werd daarmee een pionierproject in Antwerpen, waarbij men zich opnieuw ging focussen op de waterkant en niet enkel op de stadskern. De heropwaardering van de Scheldekaaien was gestart.
De Kaai Clubs Antwerpen Yelp.
De Kaai is een restaurant in Hangar 26. Met een mooi panorama op de Schelde en Linkeroever is het er gezellig dineren. In de zomer kan je op het terras zitten, dat zich trouwens ook aan de waterkant bevindt. Qua prijsklasse te hoog voor mijne portomonnee, maar voor speciale gelegenheden is een centje meer soms geen probleem. Het eten vond ik zijn prijs niet waard. Het was lekker, maar niet ZO lekker dat je per persoon al zeker 50 moet rekenen, incl voor en hoofgerecht. Bij de Kaai betaal je dus vooral voor de locatie en de warme sfeer. Een 8/10 prijs-kwaliteit. Was deze review? niet langer volgen. Getoond in Antwerpen.
GRIEKS RESTAURANT PHILOS Restaurant.
Milopita met ijscreme. Tsipouro / Raki. Hendricks / Tangueray. Frappe met ijscreme. Cuvée prestige rosé. witte, retsina, rosé, rode. Vrijdag 14 en zaterdag 15 december 2018. Griekse avond met live muziek! Naam: GRIEKS RESTAURANT PHILOS. Adres: Bolivarplaats 1, 2000 Antwerpen.
Grill restaurant MÓN serveert vlees van eigen wei op t Eilandje in Antwerpen en bij Salons van Edel in Wilrijk. Altijd lekker, altijd gezellig.
Altijd met uitzicht. In restaurant MÓN is het gezellig eten, in een historisch kader en toch heel eigentijds. Zowel MÓN Antwerpen als MÓN Wilrijk zijn ruim bemeten restaurants die zo zijn ingericht dat er een intieme sfeer kan worden gecreëerd.
Roest restaurant, eigenzinnig en origineel in Antwerpen.
Eigenzinnig, prikkelend, origineel in Antwerpen. Voor ieder wat wils ontbijt, lunch, diner, bar in een warm en industrieel decor. Di Wo Do 12.00 14.15. Di Wo Do 18.00 22.00. Vr 12.00 14.15 18.00 22.00. Za 12.00 22.00. Zo 09.30 21.00.
Mie Katoen Fondue Stonegrill.
Aantal personen 1. T: 03 231 13 09. Afhalen ook mogelijk. Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps. T: 03 231 13 09. Mie Katoen 2017 Koolkaai 9 Antwerpen 03 231 13 09.
Waterfront Bar Resto NewPlacesToBe.
In september kan je drie weken genieten van een menu geïnspireerd op de haven en het beste van Antwerpen. Lunchen doe je à la carte. Tijdens het diner staan verse, Vlaamse groenten op het menu, vergezeld door biovlees en noordzeevis. Waterfront staat letterlijk op het water, drijvend op pontons. Het restaurant is opgetrokken uit ruwe, rode bakstenen en een zwarte, stalen constructie. De planten aan de wanden breken de ruwere pakhuisvibe. Het hoge plafond met de matzwarte hanglampen verlichten de zaak sfeervol. Vanop het ruime terras kijk je uit over het Kattendijkdok, met een fantastisch uitzicht op het Havenhuis en de Londenbrug. Niemand minder dan Seppe Nobels, chef van het restaurant Graanmarkt 13, roert in de potten van Waterfront. Reserveren kan vanaf maandag 18 juni 12 uur. Van zaterdag 1 september 2018 tot zondag 23 september 2018. Keuken open van 12 uur tot 15 uur en 18 uur tot 22 uur. De bar is doorlopend open van 16 uur tot 24 uur. Sluisstraat Kaai 18 Kattendijkdok.
BRASSERIE BIZIE LIZIE Restaurant.
Met onze snelle bediening, gezellig terras en aangepaste lunchmenu is Bizie Lizie de ideale plaats om snel even te ontsnappen uit uw kantoor. Indien u net wat meer wenst voor uw zakelijke contacten of collegas beschikken wij ook over een grote vergaderzaal.
Antwerpen Proeft samen met AEG 10 MEI 13 MEI 2018 Nieuwe website.
Sterrenchefs, gesmaakte restaurants, bekende koppen en de betere foodtrucks bieden op Antwerpen Proeft signatuurgerechtjes aan. Gratis kookdemonstraties en culinaire workshops zijn een andere attractie. Proeven, zien en beleven, dat is wat je wilt. Ons festival heeft plaats van donderdag 10 mei tot en met zondag 13 mei, tijdens het lange weekend van Hemelvaart, aan de Waagnatie op het Eilandje.
De Kaai/Hangar 26 in Antwerpen Tablebooker.
In de oude haven van Antwerpen bevindt zich aan de oever van de Schelde een stijlvol en loungy" restaurant. Het unieke uitzicht over de rivier biedt een romantisch en stijlvol kader gecombineerd met een uitgelezen kaart. Kijk verder op deze website hoe een bezoek aan de Kaai het begin van een onvergetelijke avond kan worden!

Contacteer ons