Resultaten voor restaurant kaai antwerpen

 
restaurant kaai antwerpen
 
De Kaai Nightlife restaurant in Antwerpen.
Gelegen in de oude haven van Antwerpen bevindt zich aan de oever van de Schelde een stijlvol en loungy restaurant. Het unieke uitzicht over de rivier biedt een romantisch en stijlvol kader gecombineerd met een uitgelezen kaart. Of het nu gaat om een klein hapje, een uitgebreid familiaal diner of een zakenlunch, restaurant De Kaai biedt u alles wat u wenst.
RESTAURANT De Kaai.
Reserveer direct Tel: 0032 3 233 25 07. Welkom bij restaurant De Kaai. Of het nu gaat om een klein hapje, een uitgebreid familiaal diner of een zakenlunch, restaurant De Kaai biedt u alles wat u wenst. Onze keuken biedt verse foccacias, pastas, heerlijke salades, vlees en vis gerechten en lekkere desserts.
De Kaai Groepsmenu Stijlvol en loungy restaurant Antwerpen.
Om een vlotte service te garanderen vragen wij u slechts 1 menu per tafel te nemen. en dit tenminste 4 werkdagen op voorhand te bevestigen. Alsook het juiste aantal, wie wat neemt om vergissingen te voorkomen. Chef en het Kaai-team. De Kaai / Hangar 26.
De Kaai Nightlife Hangar 26 Verschillende packs Antwerpen.
PACK DINNER DANCE. 3 gangen menu in restaurant De Kaai. Halve fles wijn en water. inclusief 2500, tijdens de NightLife. 75 per persoon. Sterke dranken: Bacardi / Eristoff / William Lawsons / Bombay. De samenstelling van de packs kan niet gewijzigd worden.
De Kaai/Hangar 26 in Antwerpen Tablebooker.
In de oude haven van Antwerpen bevindt zich aan de oever van de Schelde een stijlvol en loungy" restaurant. Het unieke uitzicht over de rivier biedt een romantisch en stijlvol kader gecombineerd met een uitgelezen kaart. Kijk verder op deze website hoe een bezoek aan de Kaai het begin van een onvergetelijke avond kan worden!
De 10 beste restaurants in de buurt van De Kaai Restaurant.
Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Beste eetgelegenheden in de buurt van De Kaai Restaurant, Antwerpen. Restaurants in Antwerpen. Restaurants in de buurt van De Kaai Restaurant. Restaurants in de buurt van De Kaai Restaurant. Rijnkaai 94, Antwerpen 2000, Belgiƫ.
De Kaai Neem contact op Stijlvol en loungy restaurant Antwerpen.
Reserveer direct Tel: 0032 3 233 25 07. Restaurant De Kaai. Rijnkaai 94, 2000 Antwerpen. Tel: 32 3 233 25 07. Fax: 32 3 233 31 19. Hebt u een vraag? Aarzel niet om ze te stellen.: De Kaai Openingsuren.:
De Kaai Restaurant, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Nagerechten in Antwerpen. Restaurants met zitplaatsen buiten in Antwerpen. Restaurants voor diners met groepen in Antwerpen. Restaurants voor late trek in Antwerpen. Restaurants voor speciale gelegenheden in Antwerpen. Romantische restaurants in Antwerpen. Alle dingen om te doen in Antwerpen. Activiteiten in de omgeving van De Kaai Restaurant.

Contacteer ons