Op zoek naar restaurant eilandje antwerpen?

 
restaurant eilandje antwerpen
 

home partner worden / adverteren over vierbordjes.be naar wijnkanaal.be. De nieuwe plannen van Hertog Jan. Aux Armes de Bruxelles. Roger Souvereyns: Vlaamse meester van het fornuis. Brussel en Vlaams-Brabant. 2019 Bruno Vanspauwen www.vierbordjes.be partner worden / adverteren over vierbordjes.be naar wijnkanaal.be.
Allegria Restaurant.
Voor een dergelijke unieke ervaring is er slechts één adres: restaurant FUGA, dat half november zijn deuren opende aan de Nassaustraat 15 op t Eilandje in Antwerpen. Hier worden beeldende kunst, muziek én kookkunst met elkaar verweven tot één geheel, een totaalspektakel eigenlijk dat noch in Antwerpen, noch in de rest van ons land zijn voorgaande kent.
Balls Glory Handcrafted Meatballs.
Felixpakhuis De Markt. Godefriduskaai 30, 2000 Antwerpen. Van dinsdag t/m zondag van 11u30 tot 21u. Gesloten op maandag. 03 227 16 00 of real-time met Tablebooker. Het Eilandje is de ideale plek om bij de kletsen in t Stad. Op deze historische locatie serveert Nora je op de kasseien onze lekkernijen.
Michelin Restaurants Antwerpen: Gids van de beste restaurants van Antwerpen.
Restaurants Michelin Antwerpen. Alle Michelin restaurants in Antwerpen: sterrenrestaurants in Antwerpen en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Antwerpen. Alles van ViaMichelin: Antwerpen.
Il Capriani Brasseries om te genieten.
Op een steenworp van het MAS ligt Il Capriani Antwerpen. De officiële opening van het restaurant in Antwerpen vond plaats op 4 december 2014. Uitsluitend Italiaanse specialiteiten die steeds bereid worden met verse ingrediënten en altijd met een uitmuntende service, daar staan we voor!
Braziliaans restaurant Fogos Antwerpen Fogos is een Braziliaans restaurant gelegen in Antwerpen.
Braziliaans restaurant Fogos Antwerpen. Fogos is een Braziliaans restaurant gelegen in Antwerpen. Menu en widgets. Olho de costela. Costela de porco. Coraqao de alcatra. Let op: Het kan zijn dat onze email bij u in de spam of ongewenste email map terecht komt.
Hayashi Antwerpen Finest Japanese Sushi Grill House.
Voor de bereiding van al onze gerechten Sushi, Sashimi, Teppan-Yakietc. beschikken wij over de beste en top verse ingrediënten. Wij zijn op maandag gesloten. Lunch Dinsdag t/m Vrijdag van 12.00 tot 14.00. Diner Dinsdag t/m Zondag van 18.00 tot 22.00. 2000 Antwerpen, België.
Nieuw restaurant bereidt lokale dagvangst op open vuur in Antwerpen Culinair Knack Weekend.
Nieuw restaurant bereidt lokale dagvangst op open vuur in Antwerpen. 09/12/18 om 1642: Bijgewerkt om 1641.: Deze winter opent een nieuw restaurantconcept in de Antwerpse wijk Eilandje. Fiskeskur in het oude douanegebouw op de Kattendijkdok-Oostkaai gaat terug naar de maritieme oerkeuken.
Café STORM Antwerpen MAS Véél meer dan een museumcafé!
STORM is een sfeervolle laagdrempelige ontmoetingsplek voor buurtbewoners van het Eilandje, museumbezoekers, toevallige passanten en werknemers van de vele nabijgelegen kantoren. Het interieur is een mix van hout, leder, spiegels, eik en beton. Warme tinten overheersen: bruin, zwart, grijs en donkergroen.
Fiskebar Vis en Wijnbistro Antwerpen.

Contacteer ons