Meer resultaten voor restaurant antwerpen grote markt

 
restaurant antwerpen grote markt
 
Mai Thai Cuisine Thais restaurant in hartje Antwerpen.
Je kan het volledige Mai Thai menu ook bestellen als Take Away, bel gewoon je keuze door naar 03/789.99.70! BESTEL METEEN JOUW CADEAUBON. open: 1200: 1430: 1700: 2200.: gesloten: op dinsdag. Suikerrui 26, 2000 Antwerpen. 03 / 225 16 87 restaurant.
THE MEAT FACTORY ANTWERPEN.
Dat is het credo van Restaurant Meat Factory in Antwerpen., gevestigd aan de Grote Markt, midden in het centrum van deze prachtige stad. De naam zegt het al, bij Meat Factory staan er diverse vleesgerechten op de kaart. Een waar paradijsje voor alle carnivoren onder ons!
Italiaans restaurant Verona Antwerpen.
Alleen al omwille van het interieur is restaurant Verona aan de Oude Koornmarkt in hartje Antwerpen een bezoek meer dan waard. De Bekende interieurspecialist Axel Vervoort drukte er zijn stempel op. Blikvanger is de monumentale achtiende-eeuwse trap in het midden van de trendy zaak. Maar hoofdzaak blijft natuurlijk de lekkere kaart met een ruime waaier aan Italiaanse specialiteiten. Gasten kunnen plaatsnemen op de gelijkvloerse verdieping. Die heeft bistro-allures. Houten tafeltjes en stoelen en rood lederen zitbanken tegen de muur creëren een gezellige sfeer. Op de eerste verdieping is het wat intiemer tafelen. Foto's' van filmsterren uit lang vervlogen tijden zorgen voor een appart accent. Bij zomerse weersomstandigheden is het ook heerlijk tafelen op het terras aan de straatkant. FANCY A PIZZA PARTY? Wil je gezellig intiem komen tafelen, of kom je liever met een grote groep?
Antwerpen: Grote Markt Foubert cremerie chocoladebar.
Smaken van de week. Live volgen Roepen. Bedrijven / Events. IJs, roomijs en sorbets. Wie zijn we? Home Antwerpen: Grote Markt. Antwerpen: Grote Markt. Grote Markt 31. OPEN 7 op 7 vanaf 14u tot 23u. 7 op 7 tot 23u!
Hippe horecazaken openen deuren Antwerpen Regio HLN.
Klaas De Scheirder De Grote Markt trekt nieuwe hippe zaken aan, zoals het Kid's' Rhytm n Blues Kaffee. Antwerpen Op de Grote Markt opent morgen de nieuwe zaak Kobalt, een café waar je ook een boek kan kopen. Het is de laatste in een lange rij hippe horecazaken die de voorbije maanden de deuren openden. De heraanleg van de wijk rond de Grote Markt lijkt nu zijn vruchten af te werpen. Een hippe brasserie, een gloednieuw hostel, een Vietnamees street food restaurant en vanaf vandaag ook een hippe mix van een boekenwinkel en een café.
Home HET MOMENT.
Markten zijn talloos waaronder de zaterdagse markt, de zondagse duivenmarkt, de wekelijkse groentemarkt en natuurlijk de beroemde kerstmarkt. Aan deze markt met prachtig historische panden vindt u onze fijne brasserie Het Moment met restaurant, markt en tuinterras. Hier kunt u een moment voor uzelf nemen en genieten van alles wat zich voltrekt op deze markt terwijl u ontspant met een van de heerlijke gerechten van de kaart. U kunt hier de fijnste creaties bestellen en genieten van o.a. het uitgebreide bierassortiment. Er is een heel grote keuze aan originele en heerlijke gerechten.
In de balans.
Fish Chips van Bia Mara Antwerpen Gault Millau News.
Voor hun derde vestiging in Antwerpen kozen ze, net als in Brussel, bewust voor een locatie in het toeristisch hart van de stad, met name vlakbij de Grote Markt. Open: dinsdag tot donderdag van 12h tot 15h en van 17h tot 22h.
Home Bellapatio Restaurant.
Wednesday: 1100: 0000.: Thursday: 1100: 0000.: Friday: 1100: 0000.: Saturday: 1100: 0000.: Sunday: 1100: 0000.: Our foods are delicious. Do not forget to make a reservation. Over Bella Patio Restaurant. Grote Markt 14, 2000, Antwerpen. 32 0 3 770 63 93.
Hotel restaurant De Zalm, Herentals.
De Zalm is een historisch hotel, café en restaurant in het hart van Herentals, recht tegenover de Lakenhal op de Grote Markt. De geschiedenis van De Zalm gaat terug tot 1515. Het volledige gebouw werd vernieuwd, met aandacht voor het nostalgische stedelijke karakter.

Contacteer ons