Resultaten voor buffet restaurant antwerpen

 
buffet restaurant antwerpen
 
El warda Bizanaat Marokkaans Egyptisch restaurant.
je zal je deur open doen voor elke vreemde en. je zal hem gedurende 3 dagen onderdompelen in je gastvrijheid. Pas dan zal je hem vragen naar de reden van zijn bezoek. Tot je echt gast bent geweest van een Marokkaanse familie.,
Restaurant wijnbar Pasta-Hippo-Vino.
Lunch Garden Voor elk wat wils. Artboard. Page 1.
7 op 7 LUNCH DINER XXL À volonté na 17u 1399., Kip kerrie op Indische wijze. 7 op 7 lunch diner XXL 1099., Deze suggestie is niet geldig in onze snelwegrestaurants. Zalm spinazie witte wijnsaus. 7 op 7 lunch diner 1399.,
Grand-Cafe Het District.
Ook s namiddags zal restaurant Grand-Café Het District de plaats zijn om gezellig even halt te houden. Elke zondag bieden wij een luxe-ontbijt aan in buffetvorm voor 1995, per persoon. Dit buffet bestaat uit een uitgebreid aanbod van koude en warme gerechten.
Restaurant Colmar Wezenberg Restaurants Colmar.
Deel deze pagina. Restaurant Colmar Wezenberg. Gerard Le Grellelaan 2. 2018 Wezenberg Antwerpen. 03 237 96 07. Open vanaf Laatste bestelling. Keuken doorlopend geopend. Om u steeds verse gerechten te kunnen garanderen, zijn de buffetten niet beschikbaar tussen 15u00 en 17u00.
Taverne De Jongste Telg Bistro te Boechout, Antwerpen.
In december 1986 opende in Boechout Restaurant Kasteel Fruithof zijn deuren. Al gauw groeide deze zaak, gelegen in een schitterend privé park, uit tot een gevestigde waarde in culinair Antwerpen. Tal van huwelijksfeesten, communiefeesten, familiefeesten, recepties en familiale of zakelijke diners vonden en vinden nog steeds plaats in Kasteel Fruithof.
Wok van Antwerpen.
Welkom op de website van Wok" van Antwerpen, een horecazaak die perfect past in de metropool als Bourgondische betovering. De Wok van Antwerpen is zeker niet het zoveelste restaurant in deze stad. Het verrast meteen door de originele en professionele aanpak.:
Van der Valk Restaurants valk.be.
Ga naar Restaurant Nazareth. Restaurant LEntrepôt heeft een rijke, gevarieerde kaart die geïnspireerd is door de internationale keuken. Daarnaast bieden de brasserie en de wijnbar in het restaurant u de kans om in een ontspannen sfeer een heerlijk glas wijn te drinken.
COMO TAPAS BRUSSELS ANTWERP.
Over ons KARTINI.
Deze keuken maakt gebruik van verse produkten en een veelheid aan verse kruiden die de gerechten zeer smaakvol maken. U kan kiezen uit vlees vis, of vegetarische gerechten. Laat u verleiden tot een culinaire reis doorheen de rijke smaken van de Indonesische keuken.

Contacteer ons