Op zoek naar vis restaurant antwerpen?

 
vis restaurant antwerpen
 
Elpuerto.
Take a Look Inside! Book Your Meal Today! Waalse kaai 25. Maandag tot en met vrijdag is de keuken open van 17u tot 23u. Tijdens het weekend is de keuken doorlopend open. Feestdagen en vakantie periodes ook open. All Rights Reserved.
Home Mevlana Restaurant.
Anno 2018 is Mevlana meer dan ooit de ontmoetingsplek voor de Turkse gemeenschap in Antwerpen. Laat je verrassen door de traditionele Turkse keuken en haar gebruiken. Het restaurant is toegankelijk voor iedereen, en dit 7 dagen op 7. Reserveren kan vanaf 15 personen tijdens de week, zowel binnen als op het zonnige buitenterras waar men kan nagenieten met Turkse thee en een heerlijk dessert.
Restaurant Het Gerecht te Antwerpen.
Nadien rest u enkel nog het culinair genieten van deze seizoensgebonden gastronomie in een aangenaam kader, geaccentueerd door unieke beelden van zijn andere passie fotografie. Home Menu Situering Openingsuren Reserveren Cadeaubon. Restaurant Het Gerecht Wim Mertens Peggy Wouters Amerikalei 20 2000 Antwerpen T.
Puertos Restaurant Vishandel.
Niet alleen zijn onze vissen steeds dagvers en uiterst gezond, maar staan wij ook in voor service en persoonlijke aanpak om jouw avond onvergetelijk te maken. Wij nodigen jou hierbij uit om eens lekker te komen eten! Bijna dagelijks ontvangen wij verse vis rechtstreeks van de oceaan.
Home Calamares.
Voor slechts 20/kg met een klein supplement voor frieten en groenten, wordt de vis naar uw smaak, gefrituurd of gegrild. Het assortiment gaat van gambas, calamares, scampi, schelpdieren tot tal van soorten vis. Voor 18/kg kun je uw bestelling meenemen.
Hulstkamp.
Een broodje, een pasta, vis of vlees? Bij ons kan je kiezen uit een uitgebreide lunchkaart. Bij Brasserie Hulstkamp doen we net dat tikkeltje meer, onze chefs verwennen je graag met onze heerlijke klassiekers en wereldse gerechten. Reserveer hier uw tafel of event bij Brasserie Hulstkamp. De Keyserlei 23, 2018 Antwerpen 03 226 34 26 info@hulstkamp.be.
Douanegebouw wordt vissershutje Antwerpen Regio HLN.
Antwerpen Visliefhebbers kunnen binnenkort op restaurant in het oude douanegebouw aan het Kattendijkdok. Het team achter Fiskebar zal hier een tweede vestiging openen onder de naam Fiskeskur, letterlijk vertaald: vissershutje. Klaas De Scheirder Nikolaj Kovdal en Sen Kulanthaivelu zullen het oude gebouw omtoveren tot visrestaurant met behoud van de originele elementen. Wie Eilandje zegt, zegt maritieme sfeer maar een echt visrestaurant kan je er nog niet vinden. Daar willen Nikolaj Kovdal en Sentheesan Kulanthaivelu verandering in brengen. Het is toch logisch dat het eilandje een visrestaurant moet hebben. En deze locatie is echt perfect. Wij zijn net de verbouwingen in Fiskebar op de Marnixplaats aan het afronden dus ik was eigenlijk niet op zoek naar een nieuwe locatie. Maar toen zag ik deze concessie voorbij komen en ik was onmiddellijk verkocht, vertelt Kovdal, die tot voor kort ook achter Bar Noord en Gå Nord in Park Spoor Noord zat. We willen zoveel mogelijk oude elementen van het douanegebouw behouden. Daarom houden we ook de oude loketten en we maken er zitplaatsen van, maar in plaats van papieren zal er vis over de toonbank gang.
Bekende viswinkel De Noordzee breidt uit naar Antwerpen De Standaard.
Vandaag om 0900: ETA zegt voor het eerst sorry. Vandaag om 0704: Locomotief rijdt in op trein in Salzburg: Veertigtal gewonden. Vandaag om 0551: Roemenië verhuist als eerste EU-land ambassade naar Jeruzalem. Vandaag om 0436: Twee agenten door ruit restaurant doodgeschoten in Florida.
Visit Antwerpen.
Il Capriani Brasseries om te genieten.
Op een steenworp van het MAS ligt Il Capriani Antwerpen. De officiële opening van het restaurant in Antwerpen vond plaats op 4 december 2014. Uitsluitend Italiaanse specialiteiten die steeds bereid worden met verse ingrediënten en altijd met een uitmuntende service, daar staan we voor!

Contacteer ons