Zoeken naar vis restaurant antwerpen

 
vis restaurant antwerpen
 
Home Calamares.
Voor slechts 20/kg met een klein supplement voor frieten en groenten, wordt de vis naar uw smaak, gefrituurd of gegrild. Het assortiment gaat van gambas, calamares, scampi, schelpdieren tot tal van soorten vis. Voor 18/kg kun je uw bestelling meenemen.
Restaurant DOME Antwerpen.
Dôme is Dôme sinds 1893, genesteld in een gebouw dat werd gebouwd door architect Jos Bascourt en werd uitgevoerd in een neo-Vlaamse renaissance en barok getinte stijl. Vijftien jaar geleden openden Sophie Verbeke en Julien Burlat een restaurant in wat eens het Café du Dôme was. Het werd één van de meest opvallende gebouwen van Antwerpen.
Restaurant Ardent.
U kan bij ons terecht voor een verfijnde frans-belgische keuken met pure smaken. Droom alvast even weg bij onze menukaart elders op deze site. Wij kijken er naar uit u te verwelkomen en u te laten mee genieten van onze passie. Dageraadplaats 3, 2018 Antwerpen.
Restaurant Rascasse.
Chez Rini Visrestaurant Zeevruchten 2000 Antwerpen stad.
Zonder overdrijven een van de slechtste ervaringen in Antwerpen, en dit met een overvloed aan verse producten in hun eigen winkel, schandalig. Bijna zo teleurstellend als het spijtige feit dat we die avond nog te horen. wo 11 nov 2015 1726.: Totaal incompetente en onbeleefde bediening. Proberen je het gevoel te geven dat je blij mag zien hier je geld te komen uitgeven. Hieronder staat dat ik agressief taalgebruik moet vermijden meer eerlijk gezegd: deze zaak wordt gerund door een stel viswijven en boeren. Voor een marktkraam ok, maar niet voor een restaurant. schepensp1 do 20 aug 2015 2204.: Lekker en erg verse vis, schelp en schaaldieren.
Il Capriani Brasseries om te genieten.
Op een steenworp van het MAS ligt Il Capriani Antwerpen. De officiële opening van het restaurant in Antwerpen vond plaats op 4 december 2014. Uitsluitend Italiaanse specialiteiten die steeds bereid worden met verse ingrediënten en altijd met een uitmuntende service, daar staan we voor!
Restaurant Het Pomphuis In Antwerpen gelegen restaurant.
Restaurant Het Gerecht te Antwerpen.
Nadien rest u enkel nog het culinair genieten van deze seizoensgebonden gastronomie in een aangenaam kader, geaccentueerd door unieke beelden van zijn andere passie fotografie. Home Menu Situering Openingsuren Reserveren Cadeaubon. Restaurant Het Gerecht Wim Mertens Peggy Wouters Amerikalei 20 2000 Antwerpen T.
Restaurant Dôme Sur Mer Antwerpen.
Vandaag hebben Evangeline en Frédéric Chabbert het restaurant overgenomen en volgen diezelfde gedachtengang. Ze willen zo dezelfde originele sfeer die Julien creëerde behouden. Vanuit de open keuken worden de gerechten rechtstreeks vanop de plancha bereid en zie je hoe de zeevruchtenschotels en oesters à la minute worden geopend. RESERVEER HIER JE TAFEL ONLINE EN KRIJG ONMIDDELLIJK BEVESTIGING VAN JE RESERVATIE. Dôme Sur Mer is gesloten van zondag 23 december 2018 tot en met donderdag 7 januari 2019. De versheid van de ingrediënten en de eenvoudige bereidingswijzen zijn de topprioriteit. Op het bord prijken er dagsuggesties, terwijl de vaste kaart verschillende zeevruchtenschotels en andere klassiekers aanbiedt. Ook vindt je op het bord mooie wijntjes die zorgvuldig door Yannick werden uitgezocht. Dôme Sur Mer TEAM. Benjamin organiseert de keuken en zorgt ervoor dat er dagelijks verse vis geleverd wordt, terwijl Yannick de wijnkaart voor zijn rekening neemt en zorgt voor een kwaiteitsvolle service in de zaal. Zowel Benjamin als Yannick zijn geboren en opgegroeid in Antwerpen.
www.domeweb.be.

Contacteer ons