Zoeken naar romantisch restaurant antwerpen

 
romantisch restaurant antwerpen
 
Geschenkdoos Romantisch dineren Gastronomie Wonderbox.
Ontdek de activiteit. Een tweegangenmaaltijd voor 2 bij t Oud Lier Lier Antwerpen. Voor 2 personen. Een tweegangenlunch of diner. Ontdek de activiteit. Een driegangenmaaltijd voor 2 bij Restaurant Le Vin Coeur Ham-sur-Heure-Nalinnes. Voor 2 personen. Een driegangenlunch of diner. Ontdek de activiteit. Een tweegangenmaaltijd voor 2 bij Il posto gentile Rixensart Waals-Brabant. Voor 2 personen. Een tweegangenlunch of diner. Ontdek de activiteit. Een tweegangenmaaltijd voor 2 bij Do Brasil Waasmunster Oost-Vlaanderen. Voor 2 personen. Een tweegangenlunch of diner. Ontdek de activiteit. Bekijk meer activiteiten. Meningen van klanten. Schrijf de eerste review van dit product. U werkt aan review: Romantisch dineren.
Danieli il Divino.
Valentijn: top 6 Italiaanse restaurants in Antwerpen ELLE.be.
Patron Luciano Paesano serveert hier de keuken zoals hij ze leerde van zijn mama: van heerlijke ragout tot baby octopus. Je waant je meteen in Italië wanneer je binnenkomt. Voor koppels die Valentijn willen doorbrengen op restaurant maar niet willen ondergedompeld worden in romantiek. Adres: Jan van rijswijcklaan 67, 2018 Antwerpen.
Restaurant Huis De Colvenier Restaurant Antwerpen.
Ervaar een unieke belevenis. in ons restaurant in Antwerpen. 320477 23 26 50. Deze 3 Troeven maken van jouw diner een unieke Belevenis. BEZOEK DE OPEN KEUKEN. De Chef begeleidt je naar zijn open keuken waar iedereen welkom is om even in de potten te kijken.
Horta, Antwerpen Tel: 032327. Restaurants goudengids.be.
Ik zou zeggen: probeer het eens uit of wacht tot de volgende Restaurant Week.; Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be. 20 februari 2011. Horta in hartje Antwerpen, heeft mij nog nooit ofte never teleurgesteld. Mijn vriend neemt me hier altijd mee naartoe als hij me 100% geslaagd wil verrassen. Rode wijn is niet bepaald my cup of tea, maar geef me een Les Trois Tomates in de Horta en ik zwicht. Een heerlijk volle en fluwelige wijn met verrukkelijke nasmaak brengt alle vleessuggesties nog meer op smaak. Vergeet copieuze porties: geen overdadig gevoel als je hier je tafeltje verlaat, de verfijnde borden geven voldoening en, gelukkig maar, zin in een lekker dessertje met cappuccino. De laatste keer werd onze koffie vergezeld door Antwerpse Handjes, die was ik vollédig vergeten! Ik heb al zowat alle nagerechten van de Horta kaart verorberd bij deze ook een oproep aan Horta: nieuwe desserten welkom!: deze zoetebek heeft zelfs het kaasbordje uitgeprobeerd: aanrader! Maar ik loop voor op de feiten: een voorgerecht vind ik hier persoonlijk geen must, maar maakt een gezellig of romantisch uitje natuurlijk wel àf.
Liefde op restaurant.
Het restaurant vind je op de Vlaamse Kaai in Antwerpen. De gepassioneerde chef Ilan Van Vaerenberg serveert er hedendaagse gerechtjes in een los kader. Op Valentijn wordt er een speciaal menu geserveerd en je kan er ook een love box verkrijgen om je geliefde thuis te verrassen. Zicht op zee, dat maakt je etentje extra romantisch.
Home Skybar Antwerp.
was last modified: juli 4th, 2018 by kerim. Skybar Antwerp 2018. Use this form to find things you need on this site. This website uses cookies to improve your experience. We'll' assume you're' ok with this, but you can opt-out if you wish.
Sir Anthony Van Dijck.
s Middags vanaf 12.00h en s avonds vanaf 18.30h. Zondag en maandag is het restaurant gesloten. Oude Koornmarkt 16. Reserveer nu 24/24u online. of telefonisch reserveren op. 32 0 3 231 61 70. Sir Anthony Van Dijck. Oude Koornmarkt 16., Antwerpen, Vlaanderen, 2000.
Minerva Franse keuken in Antwerpen.
Restaurant Minerva, een klassieker tussen de Antwerpse restaurants. Wat langs de buitenkant een raadsel lijkt, blijkt aan de binnenkant heel onthutsend. Waar vroeger wagens werden hersteld, in een pand van 1926, staan nu gezellige tafeltjes waaraan men ook nog eens heerlijk kan lunchen of dineren.
La Belle.
Na de eervolle 145, op 20 in gids Gault Millau eerder deze maand, behaalde restaurant La Belle voor het zesde opeenvolgende jaar de befaamde Michelinster 2019. Chef Peter Vangenechten bedankt het ganse team van La Belle en de vele bezoekers van de voorbije jaren voor hun vertrouwen, complimenten en aanmoedigingen!

Contacteer ons