Op zoek naar romantisch restaurant antwerpen?

 
romantisch restaurant antwerpen
 
De Kaai Stijlvol en loungy restaurant Antwerpen.
1 2 3. Gelegen in de oude haven van Antwerpen bevindt zich aan de oever van de Schelde een stijlvol en loungy restaurant. Het unieke uitzicht over de rivier biedt een romantisch en stijlvol kader gecombineerd met een uitgelezen kaart.
Velazquez Passion for wine, food art Culinair restaurant Antwerpen.
Onze chef maakt zeer mooie smaakcombinaties die in het degustatiemenu nog beter tot hun recht komen. Op zoek naar een interessant culinair adresje in het centrum van Antwerpen? Schuif dan eens aan voor een lunch of diner in restaurant Velazquez aan de Steenhouwersvest 29, vlakbij de Vrijdagmarkt tussen de hippe Nationalestraat en Kloosterstraat.
25 x romantische restaurants.
Siberiastraat, 2030 Antwerpen. Gusto is een trendy designrestaurant in hartje Genk. Wil je er onmiddellijk een romantisch weekendje Limburg van maken? Boek een kamer bij het bijbehorende Carbon Hotel. Al even trendy en gezellig als het restaurant! Europalaan 38, 3600 Genk.
Home De Pottekijker.
Dankzij de aandacht voor dagverse producten en de royale porties zijn de grill, vlees en visgerechten er altijd van een opmerkelijk niveau die tot ver buiten Antwerpen vermaard zijn. Het restaurant gaat schuil achter een bijzonder charmante, beschermde 16-eeuwse gevel, terwijl het interieur een warme, hedendaagse look meekreeg.
Romantisch dineren met halfnaakte lingeriemodellen Gazet van Antwerpen.
Romantisch dineren met halfnaakte lingeriemodellen. Romantisch dineren met halfnaakte lingeriemodellen. 05/02/2009 om 0941: door mgeysmans. Wie met Valentijn eens iets anders wil doen, kan een plaatsje reserveren bij het Antwerpse restaurant Danieli il Divino. Terwijl je er gezellig tafelt met je geliefde defileren half naakte modellen in nieuwe creaties van Marlies Dekkers langs je tafel. Een Valentijn diner met halfnaakte modellen, het lijkt misschien wat obscuur maar volgens de Nederlandse lingerieontwerpster Marlies Dekkers wordt het gegarandeerd een succesformule. Voor 60 euro krijg je een heerlijk menu voorgeschoteld en krijg je er een lingerieshow gratis en niets bovenop. Om het thema van de avond te onderstrepen, ontwierp Dekkers zelfs een nieuwe collectie met rode lingeriesetjes genaamd Stolen Kisses.De lingerie van deze vier lijnen is er van cup A t/m F en XS t/m XXL. De prijs van een beha varieert van 75 tot 102, slipjes van 4250, tot 55. Defilé Marlies Dekkers, op 14 februari bij Danieli il Divino, Beukenlaan 12, 2020 Antwerpen.
Restaurant Huis De Colvenier Restaurant Antwerpen.
Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant. Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten. Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze. 4 luxe appartementen. Patrick Van Herck, Chef-kok. Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.
Romantisch restaurant Antwerpen.
verwennen we u in ons romantisch restaurant in Antwerpen als geen ander op unieke, internationale smaaksensaties met een al even bijzondere Verso twist. Lange Gasthuisstraat 9-11, 2000 Antwerpen 03 206 02 02 info@versocafe.be. 2018 created by plug sitemap Laatste update: 27/08/2018 Romantisch restaurant Antwerpen.
Jardin Public restaurant en brasserie te Berchem Antwerpen.
NonSoloT restaurant Antwerpen.
Je veux chanter pour ceux. qui sont loin de chez eux. Klik hier om online in real-time te reserveren. NonSoloT Riemstraat 2 2000 ANTWERPEN Joris@nonsolote.be 32 485 61 51 31 ondernemingsnr: 0883 784 321 Zon en maandag gesloten. Website by TK8.be.
Restaurant Het Pomphuis In Antwerpen gelegen restaurant.

Contacteer ons