Op zoek naar restaurant antwerpen aanrader?

 
restaurant antwerpen aanrader
 
Op restaurant in Antwerpen: een paar nieuwe ontdekkingen Must Be Yummie. Email. Facebook. Instagram. Phone. Pinterest.
Op restaurant in Antwerpen: een paar nieuwe ontdekkingen. 10/03/2018 by Alexia Leave a Comment. Ik ben de laatste maanden niet veel op restaurant geweest maar de adresjes die ik ontdekt heb, deel ik graag met jullie. Aan tafel probeer ik zo weinig mogelijk de blogger uit te hangen, dus spijtig genoeg geen fotos van al het heerlijks dat ik geproefd heb en geen uitvoerige details over wat we allemaal geproefd hebben, reden te meer om deze leuke adresjes zelf eens te gaan uittesten. Ik heb er in ieder geval van genoten! Yay er is weer een leuke en hippe lunchbar geopend op het Zuid. Ik volgde Humm al een tijdje op Instagram een aanrader!
Cypro Restaurant.
Bistrot Miro uit Borgerhout.
De authentieke houten vloer komt van de handelsbeurs in Antwerpen en werd eigenhandig volledig gerenoveerd. Verder zorgt een smaakvolle inrichting voor een Parijse vintage toets. Op de kaart zet de chef graag zijn klassiekers van wat een volkse bistrot oproept aan betaalbare prijzen. Een stevig stukje zesrib, onglet of een verbeterde versie van de Vol-au-vent. In de voorgerechten experimenteert Michael graag met verschillende creaties van kroketjes en voor de sausjes signeert hij met la minute bereidingen. Bistrot Miro heeft duidelijk zijn start niet gemist en groeide nu al uit tot een begrip in de buurt. Het laagdrempelige restaurant bekoort en is zo een no-nonsense spot die in elke wijk thuishoort.
Michelin Restaurants Antwerpen: Gids van de beste restaurants van Antwerpen.
Toeristische bezienswaardigheden Dortmund. Toeristische bezienswaardigheden Wuppertal. Kaart Plattegrond Antwerpen. Onze producten voor het grote publiek. MICHELIN Travel Europa. ViaMichelin Android app. ViaMichelin iOs app. Michelin Travel iOs App. Michelin Travel Android App. API ViaMichelin Itineraries, Geocoding, Traffic, Mapping, Michelin POI.
Restaurants open op maandag: Antwerpen.
De sfeer is hier relaxed en Bia Mara is zeker het proberen waard, ook als het geen maandag is. Naast een pastasoort is Pici ook een pastarestaurant op de gezellige Dageraadplaats in Antwerpen. Met mooi weer geniet je hier van een vers bordje pasta op het gezellige terras dat uitkijkt op het gezellige plein van de Dageraadplaats. Aanrader is hier de specialiteit van het huis: pici cacio e pepe.
Uit eten en borrelen in Antwerpen, de beste tips Reisgenie.
Ik heb 2 keer terug moeten komen voordat er een plaatsje vrij was. Barnini is echt een aanrader als je tijdens een uitgebreide shopsessie op de Meir even bij wilt komen met een kop koffie en wat lekkers. Barnini, Oudevaartplaats 10, 2000 Antwerpen.
Mie Katoen Fondue Stonegrill.
Fondue à volonté. Aanrader Fondue mixte. Rund, varken, kippenbouten, lam, worstjes en gehaktballetjes. Rund, varken, kalkoen, kippenbouten, worstjes, spek, witte pens en knakworst. Varken, kippenbouten, kalkoen, zalm, scampi, calamares, mini-loempia tempuradeeg en gembersaus. Rund, varken, lam in Provençaalse marinade en look.
Restaurant De Bomma.
Hier in het hartje van Antwerpen aan de Suikerui kan je ultieme troostkost en Vlaamse klassiekers eten. Zoals jij ze het liefste hebt.Hoe? Je combineert naar hartenlust jouw lievelingsingrediënten en stelt een maaltijd naar keuze samen. Een hommage aan de volkskeuken én aan jouw persoonlijke smaak. Zo vernieuwend kan traditie zijn! K om jouw bomma. J ouw bomma. in De Bomma. Kom naar Restaurant De Bomma en hang een originele foto van jouw bomma aan de muur.
Sablon Antwerp Kom volop genieten van Antwerp.
Ook gedurende de middag is Sablon een aanrader voor een lekkere brunch met als uitschieters onze ovenverse broodjes en frisse salades zoals een Green Thai Beef of een heerlijk Pain Sablon met allerlei verrassende combinaties. Ook zijn er elke dag enkele speciale suggesties, vergeet hier zeker niet naar te vragen als u bij ons langskomt!
Uit eten Antwerpen: 12 leuke eettentjes en restaurants in Antwerpen.
Officieel geen restaurant in Antwerpen, maar een bezoekje aan de lokale bierbrouwer mag natuurlijk ontbreken tijdens een weekendje België. De Koninck is het stadsbier van Antwerpen en in de gelijknamige brouwerij is het een aanrader om een rondleiding te volgen.

Contacteer ons