Op zoek naar restaurant antwerpen aanrader?

 
restaurant antwerpen aanrader
 
Taverne Antwerpen t Zonlicht: catering, broodjes, steakdag.
Taverne t Zonlicht in Antwerpen is de ideale locatie om goed en snel te lunchen. Als u graag meer wil weten, neem dan contact op met Dirk Heidi zodat zij u meteen uit de nood kunnen helpen. Opgelet: wij zijn gesloten tijdens weekends en feestdagen. Voor de liefhebbers van een lekkere biefstuk is onze woensdag steakdag een regelrechte aanrader.
Restaurant De Bomma.
Je combineert naar hartenlust jouw lievelingsingrediënten en stelt een maaltijd naar keuze samen. Een hommage aan de volkskeuken én aan jouw persoonlijke smaak. Zo vernieuwend kan traditie zijn! Restaurant De Bomma 2014 Suikerrui 16 2000 Antwerpen Tel: 03 227 49 26 Handcrafted with love by YS.
Restaurant Antwerpen aanrader Restaurant in Antwerpen.
Restaurant in Antwerpen maakt het eenvoudig om snel te eten bij de restaurant Antwerpen aanrader. Wij zorgen ervoor dat elk restaurant in Antwerpen op de website terecht komt, zodat deze is voorzien van informatie die voor u van belang is.
Bistro De Koraal verborgen topadres in de schaduw van t Fornuis.
Het is een absolute aanrader voor een speciale gelegenheid. Bistro De Koraal, Leeuwenstraat 1, 2000 Antwerpen. t Fornuis van Johan Segers. GaultMillau 2017 The Jane van Sergio Herman kreeg een 3de koksmuts en 5 Flavers Mmei is de Aziaat van het jaar. Fish a gogo, de beste garnaalkroketten van t stad! Kookworkshop met Kevin de Backer B23 en Bistro Mature. Inschrijven voor wandeling? Contacteer Lekker Antwerpen. Lid worden van Lekker Antwerpen? Ontdek de voordelen. Voorwaarden betaling en annulaties. Philips Biscuits: vernieuwd maar toch nog hetzelfde. Restaurant Bun Aziaat van het jaar.
Restaurants open op maandag: Antwerpen.
Naast een pastasoort is Pici ook een pastarestaurant op de gezellige Dageraadplaats in Antwerpen. Met mooi weer geniet je hier van een vers bordje pasta op het gezellige terras dat uitkijkt op het gezellige plein van de Dageraadplaats. Aanrader is hier de specialiteit van het huis: pici cacio e pepe.
Sablon Bed, Breakfast Brunch, Antwerp.
Ook gedurende de middag is Sablon een aanrader voor een lekkere brunch met als uitschieters onze ovenverse broodjes en frisse salades zoals een Green Thai Beef of een heerlijk Pain Sablon met allerlei verrassende combinaties. Ook zijn er elke dag enkele speciale suggesties, vergeet hier zeker niet naar te vragen als u bij ons langskomt!
Eilandje, Antwerpen 2019 met Foto's: Top 20 plekken om te verblijven in Eilandje, Antwerpen Vakantiewoningen Airbnb Eilandje, Antwerpen, Vlaanderen, België: bb antwerpen bed and breakfast antwerpen.
Coco Pazzo.
Het restaurant huist in een kelder waar de gewelven een trendy combinatie vormen met het retro Italiaanse interieur. De originele open haard creëert een gezellige sfeer, waardoor je meteen voelt dat hier Italiaans temperament aanwezig is! Een absolute aanrader om rustig te tafelen en in de zomer te genieten op het 17de eeuwse binnenplein van het voormalige klooster!
Velazquez Passion for wine, food art Culinair restaurant Antwerpen.
Regelmatig presenteert het restaurant een nieuwe menukaart om de seizoenen te kunnen volgen. Een aanrader is het degustatie menu van drie, vier of vijf gangen. De wijnkaart biedt een uitgebreide keuze aan interessante Europese en wereld wijnen. Op zoek naar een interessant culinair adresje in het centrum van Antwerpen?
Blog Restaurant Fons Antwerpen.
De Antwerpse Exotische zaterdagmarkt, in de volksmond de Vreemdelingenmarkt genoemd, is anders dan een gewone markt. Het is een echte aanrader voor de foodies die hier alles vinden op één plaats. Er is bovendien geen betere gelegenheid om de sfeer van verre vakantiebestemmingen op te snuiven. 1552 2338 Charlotte Coenen http//fonsantwerp.be/wp-content/uploads/2018/01/Fons_logo_wit.png: Charlotte Coenen 2018-02-04 134929: 2018-02-04 140052: Vakantie in eigen land op de Antwerpse Vreemdelingenmarkt. Marie-Stella-Maris: De gezonde en sociale dorstlesser. 01/02/2018 / 0 Reacties / in Uncategorized / door Charlotte Coenen. Restaurant Fons biedt een assortiment in natuurlijk mineraalwater aan van Marie-Stella-Maris.

Contacteer ons