Resultaten voor restaurant antwerpen aanrader

 
restaurant antwerpen aanrader
 
De lekkerste adresjes van Antwerpen Reizen HLN.
Wereldreis op je bord 16. Ballywood is een Oosters restaurant dat wordt uitgebaat door een echte Pakistaan. Het interieur is niet echt uitnodigend om er rustig te genieten, maar het eten is een sensatie. Eén hap en je waant je onmiddellijk op wereldreis. Zowel vegetariërs als vleeseters komen hier aan hun trekken en de prijzen zijn zeer schappelijk. Een verborgen pareltje! Praktisch: Oudesteenweg 115, 2060 Antwerpen, BallyWood Take Away, 03/227 47 08. Zaowang heeft twee restaurants in Antwerpen. Eén in het stadscentrum waar de sfeer Oosters en intiem is, en één op het Zuid dat lichter en kunstzinniger is. Op het Zuid kan je ook terecht voor heerlijke take-away. Naast sushi vind je hier sashimi, nigiri, hoso maki, temake. De uithaalversie van de sushiboot blijft een aanrader voor een snelle, feestelijke hap.
Dit zijn volgens u de drie beste restaurants van Antwerpen nieuws De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plu
Zelfs al zitten we voller dan een ei, een coupe advocaat ademt ook al zo veel jeugdsentiment uit, en rijstpap met kinnekes en bruine suiker én opgediend met een gouden lepeltje maakt het those were the days'-gevoel' helemaal compleet. Kok Ronny en zaalvrouw Sharon runnen een vlot opererend restaurant met een heel eigen, pretentieloze identiteit, waar je voor betaalbare prijzen je buik zeer rond kan eten met volkse comfort food van toen. Dat de zaal op een doordeweekse avond zogoed als vol zit, bewijst dat het concept in de smaak valt. Keuken: 7/10 Bediening: 8/10 Comfort: 7/10. De Bomma, Suikerrui 16, Antwerpen, www.restaurantdebomma.be.
De 10 beste restaurants in Antwerpen TripAdvisor.
Fish chips 2.0 01/05/2018. Fish chips 28/03/2018. Restaurant De Godevaart. 26 van 1.294 Restaurants in Antwerpen. Frans Belgisch Internationaal Europees Hedendaags Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties Veganistische opties. Een rustig avondje bijpraten met o 16/04/2018. Tafels die vanavond beschikbaar zijn!
Aanrader: 8 eetadresjes op t Zuid Buurt aan de stroom.
Home t Stad Diner Aanrader: 8 eetadresjes op t Zuid. Aanrader: 8 eetadresjes op t Zuid. 19 Mei 2017. t Zuid staat met haar vele restaurantjes, designerwinkels en pop-ups bekend als de hipste wijk van t Stad. Wij zochten de leukste eetplekjes voor je uit, op wandelafstand van Nieuw Zuid. Tinsel opent de deuren al om 8u30, zodat bewoners, shophouders en studenten er hun dag kunnen starten met een verse kop koffie of een lekkere hap bio-energie. Je kan er ook heerlijk uitgebreid brunchen. Let wel, vol is vol, reserveren is niet mogelijk. Finjan is niet de standaard pitazaak, maar een restaurant dat het Midden-Oosten op je bord brengt.
De 10 beste romantische restaurants in Antwerpen.
Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Beste romantische restaurants in Antwerpen, België. Restaurants in Antwerpen. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken.

Contacteer ons