Zoeken naar restaurant antwerpen aanrader

 
restaurant antwerpen aanrader
 
Fiskebar Vis en Wijnbistro Antwerpen.
De Godevaart Antwerpen.
Er is helaas een fout opgetreden bij uw reservering. Neem aub contact met ons op via telefoon of mail: 32 3 231 89 94 info@degodevaart.be. Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
De lekkerste adresjes van Antwerpen Reizen HLN.
Wereldreis op je bord 16. Ballywood is een Oosters restaurant dat wordt uitgebaat door een echte Pakistaan. Het interieur is niet echt uitnodigend om er rustig te genieten, maar het eten is een sensatie. Eén hap en je waant je onmiddellijk op wereldreis. Zowel vegetariërs als vleeseters komen hier aan hun trekken en de prijzen zijn zeer schappelijk. Een verborgen pareltje! Praktisch: Oudesteenweg 115, 2060 Antwerpen, BallyWood Take Away, 03/227 47 08. Zaowang heeft twee restaurants in Antwerpen. Eén in het stadscentrum waar de sfeer Oosters en intiem is, en één op het Zuid dat lichter en kunstzinniger is. Op het Zuid kan je ook terecht voor heerlijke take-away. Naast sushi vind je hier sashimi, nigiri, hoso maki, temake. De uithaalversie van de sushiboot blijft een aanrader voor een snelle, feestelijke hap.
Op restaurant in Antwerpen: een paar nieuwe ontdekkingen Must Be Yummie. Email. Facebook. Instagram. Phone. Pinterest.
Op restaurant in Antwerpen: een paar nieuwe ontdekkingen. 10/03/2018 by Alexia Leave a Comment. Ik ben de laatste maanden niet veel op restaurant geweest maar de adresjes die ik ontdekt heb, deel ik graag met jullie. Aan tafel probeer ik zo weinig mogelijk de blogger uit te hangen, dus spijtig genoeg geen fotos van al het heerlijks dat ik geproefd heb en geen uitvoerige details over wat we allemaal geproefd hebben, reden te meer om deze leuke adresjes zelf eens te gaan uittesten. Ik heb er in ieder geval van genoten! Yay er is weer een leuke en hippe lunchbar geopend op het Zuid. Ik volgde Humm al een tijdje op Instagram een aanrader!
RAS Restaurant Aan de Stroom.
For its 25th anniversary, the current owners of RAS an acronym for Restaurant on the Stream tasked local Antwerp agency Co.studio to refresh the interiors and maximise the connection to the waterfront. Wallpaper bekijk artikel Correcte bediening en een klassieke én eigentijdse keuken!
Restaurant Het Gerecht te Antwerpen.
Nadien rest u enkel nog het culinair genieten van deze seizoensgebonden gastronomie in een aangenaam kader, geaccentueerd door unieke beelden van zijn andere passie fotografie. Home Menu Situering Openingsuren Reserveren Cadeaubon. Restaurant Het Gerecht Wim Mertens Peggy Wouters Amerikalei 20 2000 Antwerpen T.
Aanrader: 8 eetadresjes op t Zuid Buurt aan de stroom.
Home t Stad Diner Aanrader: 8 eetadresjes op t Zuid. Aanrader: 8 eetadresjes op t Zuid. 19 Mei 2017. t Zuid staat met haar vele restaurantjes, designerwinkels en pop-ups bekend als de hipste wijk van t Stad. Wij zochten de leukste eetplekjes voor je uit, op wandelafstand van Nieuw Zuid. Tinsel opent de deuren al om 8u30, zodat bewoners, shophouders en studenten er hun dag kunnen starten met een verse kop koffie of een lekkere hap bio-energie. Je kan er ook heerlijk uitgebreid brunchen. Let wel, vol is vol, reserveren is niet mogelijk. Finjan is niet de standaard pitazaak, maar een restaurant dat het Midden-Oosten op je bord brengt.
B23-start.
24 25 dec closed. On 31 Dec you can, after reservation, contact us for our delicious New Year's' menu after which you can enjoy the fireworks on the Scheldt. 01 05 jan closed. Home Contact Openingsuren Reserveren Menu Wijnkaart Impressie Evenementen.
Visit Antwerpen.
Xaverius Antwerpen Lunch Diner Groepen Groepsdiners aparte ruimte.
Restaurant Xaverius is gelegen tegenover de ingang van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal in het hartje van het historisch centrum van Antwerpen. In restaurant Xaverius dat in het jaar 1999 zijn deuren opende is het goed vertoeven zowel voor zakelijke als privé diners.

Contacteer ons