Zoeken naar portugees restaurant antwerpen

 
portugees restaurant antwerpen
 
Os Pedros, Antwerpen PocketResto.
Laat het ons weten! Portugees restaurant Os Pedros, Antwerpen IKIOSK NV 2015 Voorwaarden Zoek restaurants in de buurt van dit apparaat. Je browser kan toestemming vragen om je huidige locatie door te geven. Deze pagina is niet beschikbaar voor deze schermbreedte.
Estrela Do Mar Antwerpen Portugees restaurant Facebook.
Ana Rosa Pereira Caneiras heeft een nieuwe foto toegevoegd met Mónica Fernandes en Ana Carla Pereira bij Estrela Do Mar. 2 juni 2017 Antwerpen. Francois Penders was Portuguese cuisine aan het eten in Estrela Do Mar. 25 mei 2017 Antwerpen. Estrela Do Mar. Portugees restaurant Antwerpen.
restaurant antwerpen hotel antwerpen portugees restaurant antwerpen.
In Casa de Sabores zijn niet alleen de smaken op uw bord Portugees, maar ook de sfeer, gastvrijheid, inrichting, muziek en de prijzen zijn Portugees. Grill restaurant MÓN serveert vlees van eigen wei op t Eilandje in Antwerpen en bij Salons van Edel in Wilrijk.
Julio verwent Mechelaars met Portugese tapas Mechelen Gazet van Antwerpen.
De keuken van SI2 aan de Steenweg 8 is tijdens de week open van 17 tot 23u, op zaterdag van 10 tot 23u en op zondag van 10 tot 21u. Tijdens de maand december zullen wij trouwens elke dag open zijn, zegt Julio nog.
The 5 Best Portuguese Restaurants in Antwerp TripAdvisor.
Wonderful bit of Portugal in Antwerpen 03/18/2017. Nice to have a bit a Portugal: 03/05/2017. 2 of 5 Results. Seafood Portuguese European. calamari and sardines said these we. I myself had the starter Sardines, whi. Estrela do Mar. 3 of 5 Results. Not to recommand 02/07/2018. Paraiso Do Paladar. 4 of 5 Results. Best Portuguese in Antwep! Good Portuguese food, huge plates! Be the first to review this restaurant.
Grill restaurant MÓN serveert vlees van eigen wei op t Eilandje in Antwerpen en bij Salons van Edel in Wilrijk. Altijd lekker, altijd gezellig.
Bij restaurant MÓN hoort een historisch pand vol met details en verhalen van toen. Voor MÓN Antwerpen is dat een prachtige gerestaureerd hoekpand uit de 17de eeuw en voor MÓN Wilrijk een gerenoveerd kasteel met koetshuizen uit de 19de eeuw.
Beste Portugees restaurant in Antwerpen Reizigersbeoordelingen Paraiso Do Paladar TripAdvisor.
Beste Portugees restaurant in Antwerpen. Het kan soms moeilijk lijken om een goed en aangenaam Portugees restaurant te vinden in Antwerpen, ondanks de levende Portugese gemeenschap. Ofwel kom je uit op een overprijst gamba-restaurant we noemen geen namen, ofwel zit je in een cafetaria die met TL-buizen verlicht wordt hetgeen in Portugal misschien zijn charme heeft, maar bij ons toch als ongezellig wordt ervaren.
Lisboa Antwerpen Eten, Resto, Restaurant Goesting Antwerpen.
Mondje open, ogen dicht. Er zijn in Antwerpen niet echt zoveel Portugese restaurants. We rijden richting t Eilandje en nabij de welgekende Londenbrug bevindt zich Lisboa. Het is een niet opvallend café-restaurant dat gekend is voor zijn gamba's. We bergen onze jassen weg en via het café komen we in het restaurant.
EL SABOR: Spaans restaurant Antwerpen, t Eilandje Spaanse, Galicische keuken Antwerpen.
Elsa Espantoso groeide op in Las Mañas, het Spaanse restaurant van haar ouders die bekend stonden om hun gambas in lookroomsaus, hun paella en authentieke Galicische keuken. Samen met haar zoon en man zorgt Elsa voor een zuiders welkom in hun Spaans restaurant in de buurt van t Eilandje en centrum Antwerpen, met een glaasje witte ribeirowijn en tapas, nog warm uit de keuken.
TASQUINHA NOVO SLB www.novo-slb.be.
NOVO SLB IS GEEN RESTAURANT MEER BEKIJK ONS NIEUW CONCEPT OP ONDERSTAANDE VIDEO. NOVO SLB JÁ NAO É UM RESTAURANTE VEJA O NOSSO NOVO CONCEITO NO VIDEO ABAIXO. TASQUINHA NOVO SLB. VEJA O NOSSO NOVO VIDEO BEKIJK ONZE NIEUWE VIDEO CHECK OUR NEW VIDEO. TASQUINHA NOVO SLB. Een Portugese tapas bar gelegen in hartje Antwerpen.

Contacteer ons