Meer resultaten voor portugees restaurant antwerpen

 
portugees restaurant antwerpen
 
The Best Portuguese Restaurants in Antwerp TripAdvisor.
Wonderful bit of Portugal in Antwerpen 03/18/2017. Nice to have a bit a Portugal: 03/05/2017. Estrela do Mar. 2 of 4 Results. Not to recommand 02/07/2018. Paraiso Do Paladar. 3 of 4 Results. Best Portuguese in Antwep! Good Portuguese food, huge plates! Be the first to review this restaurant.
Julio verwent Mechelaars met Portugese tapas Mechelen Gazet van Antwerpen.
De keuken van SI2 aan de Steenweg 8 is tijdens de week open van 17 tot 23u, op zaterdag van 10 tot 23u en op zondag van 10 tot 21u. Tijdens de maand december zullen wij trouwens elke dag open zijn, zegt Julio nog.
Beste Portugees restaurant in Antwerpen Reizigersbeoordelingen Paraiso Do Paladar TripAdvisor.
Het kan soms moeilijk lijken om een goed en aangenaam Portugees restaurant te vinden in Antwerpen, ondanks de levende Portugese gemeenschap. Ofwel kom je uit op een overprijst gamba-restaurant we noemen geen namen, ofwel zit je in een cafetaria die met TL-buizen verlicht wordt hetgeen in Portugal misschien zijn charme heeft, maar bij ons toch als ongezellig wordt ervaren.
Eetcafe / Restaurant Cabo Verde.

De brasserie heeft ruimte voor 36 mensen en bij mooi weer kunnen er nog evenveel mensen op het terras. In Casa de Sabores zijn niet alleen de smaken op uw bord Portugees, maar ook de sfeer, gastvrijheid, inrichting, muziek en de prijzen zijn Portugees.
TASQUINHA NOVO SLB www.novo-slb.be.
NOVO SLB IS GEEN RESTAURANT MEER BEKIJK ONS NIEUW CONCEPT OP ONDERSTAANDE VIDEO. NOVO SLB JÁ NAO É UM RESTAURANTE VEJA O NOSSO NOVO CONCEITO NO VIDEO ABAIXO. TASQUINHA NOVO SLB. VEJA O NOSSO NOVO VIDEO BEKIJK ONZE NIEUWE VIDEO CHECK OUR NEW VIDEO. TASQUINHA NOVO SLB. Een Portugese tapas bar gelegen in hartje Antwerpen.
Restaurant Lisboa.
Tijden veranderen, dat is wel duidelijk. Lisboa, Amsterdamstraat 21, Antwerpen Tel: 03/227.12.05. Interieur Portugees eethuis Lisboa. gambaschotel voor 2 personen. Waar zijn de ex-Joegoslavische restaurants naartoe in Antwerpen? Pita Waterpoort, wellicht de beste shoarmatent van t stad. Restaurant De Kaai.
Smullen van Portugees eten in België Het Nieuwsblad.
Lisboa, Amsterdamstraat 21 in Antwerpen. Zeetaferelen in blauw-wit op de muur, groene planten en citroengele tafeldoekjes in de zaak. Maar vooral het bord telt. En als dat bacalhou dorado of febras de porco grelhadas bevat, krijg je als vanzelf honger naar het zuiden. Iberico, St-Jobsteenweg 388 in Ukkel. Een geslaagd huwelijk tussen Portugees en Belgisch. De gedroogde en gezouten vis is er heerlijk, net als de calamares. PortoRomano, Sint-Jakobsstraat 50, Brugge. Marathonloper Kees Visser en zijn Portugese echtgenote openden een Portugees restaurant naar Belgische smaak.
Lisboa Antwerpen Eten, Resto, Restaurant Goesting Antwerpen.
Mondje open, ogen dicht. Er zijn in Antwerpen niet echt zoveel Portugese restaurants. We rijden richting t Eilandje en nabij de welgekende Londenbrug bevindt zich Lisboa. Het is een niet opvallend café-restaurant dat gekend is voor zijn gamba's. We bergen onze jassen weg en via het café komen we in het restaurant.
restaurant antwerpen hotel antwerpen portugees restaurant antwerpen.
Best Portuguese in Antwep! Good Portuguese food, huge plates! Be the first to review this restaurant. Beste Portugees restaurant in Antwerpen Reizigersbeoordelingen Paraiso Do Paladar TripAdvisor. Het kan soms moeilijk lijken om een goed en aangenaam Portugees restaurant te vinden in Antwerpen, ondanks de levende Portugese gemeenschap.

Contacteer ons