Op zoek naar linkeroever restaurant?

 
linkeroever restaurant
 
Sociaal restaurant Bakboord, Antwerpen Linkeroever.
Voor een heel klein prijsje kan je er alle dagen terecht voor een maaltijd en voor een drankje. In sociaal restaurant Bakboord kan elke buurtbewoner terecht voor een gezonde en goedkope warme maaltijd. Het restaurant wil ook een gezellige ontmoetingsplaats zijn voor de mensen uit de buurt.
King's' Palace Chinees Restaurant.
C hinees Restaurant. W ie Zijn Wij. De Kings Palace kernwaarden: begrip, respect en beleefdheid hebben voor een ijzersterke en positieve team spirit gezorgd. Kings Palace gelooft dat dit afstraalt op de bediening en dat een goed gevoel hebben een onmisbaar ingrediƫnt is voor een geslaagde maaltijd.
met Sense.
sluiting taverne Lunch co in Bedrijvencentrum NOA. 2008: uitbreiding uitbating Foyer ACW met het aanbod van buurtrestaurant. 2009: opening personeelsrestaurant den Bell van Stad Antwerpen 30 november. opening restaurant Bakboord Linkeroever 4 december. 2010: opening restaurant De Garde, Politietoren Oudaan 29 maart.
Restaurant Antwerpen Bar Lo.
Bij restaurant Bar Lo op Linkeroever Antwerpen ontdekt u de lekkerste gerechten. Restaurant-Brasserie Bar Lo aan Linkeroever werd recentelijk geopend, achteraan het Retro Cafe en t Link Kieke. Het voormalige Scheldenzicht zorgt voor lekker dineren in een gezellig kader, vlak aan de schelde.
Nieuwe locatie voor buurtrestaurant Bakboord Sociale Centra.
Het buurtrestaurant Bakboord in Linkeroever is verhuisd naar een nieuwe locatie. Voortaan kan je voor een gezonde en goedkope warme maaltijd terecht op de hoek van de Carel Van Manderstraat en de Louis Paul Boonstraat. Dat is niet zo ver van de vorige locatie in de Ernest Claesstraat.
Kiprestaurant Antwerpen t Linkkieke: kip, ribbetjes, suggesties.
bij t Link kieke zijn! t Linkkieke, het kiplekkerste kiprestaurant op Linkeroever te Antwerpen. Sinds enkele jaren kunt u terecht bij kiprestaurant t Linkkieke, gelegen op Linkeroever te Antwerpen. Ons enthousiast team zorgt voor een snelle en correcte bediening van al onze overheerlijke schotels.
Welcome.
Minerva Franse keuken in Antwerpen.
Restaurant Minerva, een klassieker tussen de Antwerpse restaurants. Wat langs de buitenkant een raadsel lijkt, blijkt aan de binnenkant heel onthutsend. Waar vroeger wagens werden hersteld, in een pand van 1926, staan nu gezellige tafeltjes waaraan men ook nog eens heerlijk kan lunchen of dineren.
intro.
Restaurant Belgica Dining Room R.Y.C.B. Clubhuis.
Clubhuis Restaurant Belgica Dining Room. Voor een lunch of diner zijn leden welkom in het restaurant. De Belgica Dining Room biedt een uniek decor te tafelen met vrienden en genodigden. Er is een gevarieerde keuze van gerechten, vers bereid met veel vakmanschap door chef-kok Cis Goetschalcks en zijn keukenteam.

Contacteer ons