Zoeken naar kindvriendelijk restaurant antwerpen

 
kindvriendelijk restaurant antwerpen
 
15 brasseries waar ouders én kindjes de tijd van hun leven hebben.
Een speeltuin, een springkasteel en zelfs een minizoo met kangoeroes: yep, in De Jongste Telg valt er heel wat te beleven voor de kroost! Genieten voor het hele gezin dus. Sens Unik Antwerpen. Sens Unik noemt zichzelf het meest kindvriendelijke restaurant van Vlaanderen, dus dat wil al iets zeggen.
Oud-stewardess heropent kindvriendelijk restaurant Sensunik. Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Dit artikel is exclusief voor jou. Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis. Oud-stewardess heropent kindvriendelijk restaurant Sensunik: Ik hoop dat dit de zoete inval wordt. 30/10/2017 om 0300: door Johan Van Baelen. Zaakvoerster Sophie Raemdonck op het gelijkvloers van de zaak.
VIDEO. Meest kindvriendelijke restaurant van de streek zoekt. Antwerpen Het Nieuwsblad.
Al wie ooit z'n' kinderen mee op restaurant nam in Antwerpen, kent zeker restaurant SensUnik. SensUnik staat al jaren bekend als het meest kindvriendelijke restaurant uit de streek met een hele bovenverdieping die als kinderparadijs is ingericht. Na 30 jaar houdt uitbater Yannick het nu voor bekeken, en start hij z'n' zoektocht naar een waardige opvolger.
20 restaurants met superspeeltuin goesting De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Pl
25 Pret voor jong en oud in deze groene omgeving. De Sint-Jorishoeve is een beschermd monument omwille van zijn historische waarde, en sinds 2014 ook officieel erkend als kindvriendelijk restaurant. Daarbij mogen een speeltuin en een kindermenu natuurlijk niet ontbreken.
6 x kindvriendelijke restaurants in ons land riebedebie.be.
Voor gezinnen met kinderen is een bezoekje aan dit kindvriendelijke restaurant een toppertje! Op de zolder is er een aparte speel-en eetruimte met een echt WOW-gehalte waar Kobe en Frauke zich helemaal uitleefden en dit onder toezicht van echte animatrices! Terwijl wij beneden rustig zaten te praten en us-time kregen, hadden onze kids een toffe tijd boven. Leuk detail, er hing beneden aan onze tafel een kleine camera waar we ze in het oog konden houden, maar dat was eigenlijk helemaal nergens voor nodig want onze kids waren echt in goede handen! Kindjes kunnen boven eten samen me de animatrices op hun niveau, maar Kobe en Frauke wilden liever bij ons aan tafel komen eten. Ook dat was goed geregeld, want toen ons eten aan tafel gebracht werd, kwam de animatrice met Kobe en Frauke naar beneden, we hoefden ons helemaal niets aan te trekken Naast: de superanimatie, was het eten ook superlekker! De kids aten een heerlijke spaghetti bolognaise, ik at het stoofpotje van zalm met knapperige groentjes, honing en citroen en onze papa at gegrilde rundspavé uit Charolais met witloofsalade en pepersaus! Hier zien ze ons zeker nog terug! Sensunik Molenstraat 69 Antwerpen.
Restaurant Walrus Gezellig tafelen.
Jan Van Beersstraat 2 2018 Antwerpen Belgium. Elke dag van 12u tot 22u. Subscribe to our newsletter. Bed Breakfast in Antwerpen AAAWA. Doe mij maar Antwerpen. Maak een gratis website of blog op WordPress.com. Het Chalkboard thema. Volg Restaurant Walrus.
Kindvriendelijke restaurants.
quick view Sensunik. Molenstraat 69 2018 Antwerpen Meer info. quick view Groeneveld. Torhoutsesteenweg 655 8400 Oostende Meer info. quick view Dennenhof. Domein bokrijk 3600 Genk Meer info. quick view De Watermolen. Monshofstraat 9 3950 Bocholt Meer info. quick view De Smokkelhoeve. Lafelterweg 1 3770 Vroenhoven Meer info. quick view Restaurant Rodeo.
Kindvriendelijke restaurants Antwerpen Mamyloe.
Geniet van al dat lekkers, jullie hebben het verdiend! Ontdek dé leukste plekjes in Antwerpen waar je samen kunt smikkelen en smullen! Kindvriendelijk restaurant Walrus Antwerpen. Eten of lunchen met kids Antwerpen. Het gezellige restaurant Walrus ligt aan het nieuwe Justitiepaleis te Antwerpen.
Uitstapjes met Kinderen Restaurants waar kinderen welkom zijn.
kindvriendelijke restaurants in de provincie ANTWERPEN.: 2000 Antwerpen: Zirkey kindvriendelijk restaurant in het centrum van Antwerpen in de Zirkstraat, met kindermenu en met aparte speelkamer voor de kids. 2000 Antwerpen: Comocomo: Eten met je handen in trendy setting waar Spaanse gerechtjes je via een lopende band bereiken.
OUD ANTWERPEN.

Contacteer ons