Op zoek naar kindvriendelijk restaurant antwerpen?

 
kindvriendelijk restaurant antwerpen
 
TOP 9 kindvriendelijke strandtenten Zandvoort Reistipsmetkids.nl.
Ook op de drukste zomeravonden houdt het personeel je goed op de hoogte van hoe lang je nog moet wachten op een plekje bij het restaurant. De kinderen wisselden het schommelen ondertussen af met spelen op het strand. In de zomer zijn er buiten kampvuren, in de winter is er een open haard aan binnen.
AFSPANNING T SPEELHOF Restaurant.
Onze kelners zorgen dat uw gasten zich direct thuis voelen door een vlotte en gemoedelijke bediening. Andere troeven zijn het prachtig groene kasteeldomein met tal van wandelmogelijkheden, een grote speeltuin en ruime parkeermogelijkheden op slechts 200 meter van het domein.
9 x lekkerste ijsjes De Kust.
Meester-patissier-ijsbereider, dat is Peter Bossier die in De Haan-Wenduine deze gezellige tearoom runt. Hij leerde van de groten: Debailleul en Wittamer in Brussel, DelRey in Antwerpen en is een absolute meester in z'n' vak. Als geen ander maakt hij handmatig het ijs en de sorbets met alleen maar natuurlijke producten.
Welkom! Brasserie Royal.
antwerpen restaurant restaurants linkeroever kindvriendelijk restaurant antwerpen.
japans restaurant antwerpen. thai restaurant antwerpen. mexicaans restaurant antwerpen. kindvriendelijk restaurant antwerpen. tripadvisor restaurant antwerpen. vis restaurant antwerpen. portugees restaurant antwerpen. kindvriendelijk restaurant antwerpen. goed restaurant antwerpen. burger restaurant antwerpen. restaurant antwerpen aanrader. romantisch restaurant antwerpen. grill restaurant antwerpen. mevlana restaurant antwerpen.
Restaurant De Bomma Antwerpen.
Apfelstrudel met kaneelijs 6.00. Warme Choco van de bomma 8.50. Reserveer en kom eens eten bij De Bomma. kom eens eten bij De Bomma in het centrum van Antwerpen. 2000 Antwerpen stad. Telefoon: 03 227 49 26. Alle dagen open. Restaurant De Bomma.
Uitstapjes met Kinderen Restaurants waar kinderen welkom zijn.
2000 Antwerpen: Zirkey kindvriendelijk restaurant in het centrum van Antwerpen in de Zirkstraat, met kindermenu en met aparte speelkamer voor de kids. 2000 Antwerpen: Comocomo: Eten met je handen in trendy setting waar Spaanse gerechtjes je via een lopende band bereiken.
Ontdek Brasserie t Vosken.
De menukaart is een mix van Gentse klassiekers, zoals Gentse waterzooi en Gentse stoverij en traditionele gerechten zoals mosselen, pasta of spareribs. Gewoon lekker eten! Je kunt de bovenverdieping van ons restaurant afhuren voor een feestje, een evenement of een vergadering.
Kindvriendelijke Restaurants in Antwerpen.
Zoek op Lijst. Zoek op Kaart. Op Stap met de Kids. Kindvriendelijke Restaurants in Antwerpen. De Gouden Legende. De Met Balen. De Jongste Telg. t Schoon Verdiep. De Goeien Tijd. Taverne De Jachthoorn. t Of in Hove. Brasserie De Kluis.
Restaurant met speeltuin Wima.
Zo kunt u bowlen en dineren uitstekend combineren bij Wima! Dineren bij restaurant met speeltuin nabij Antwerpen. Bij Wima kunt u bowlen en dineren in ons restaurant met speeltuin in de buurt van Antwerpen. Wij hebben vestigingen in Schelle en Sint-Niklaas.

Contacteer ons