Op zoek naar grill restaurant antwerpen?

 
grill restaurant antwerpen
 
Restaurant Brasa Heerlijk Zuid Amerikaans eten.
All you can eat restaurant. Restaurant Brasa is het enige restaurant in de omgeving met de unieke. houtskool Churrasco grill, tapas als voorgerechten en het all you can eat concept. We serveren typisch Zuid-Amerikaanse soepen, voorgerechten en desserts. Het hoofdgerecht is op de Churrasco grill gegaard vlees en vis.
Parrillada-Argentina / antwerpen / grill.
Black Angus zijn koeien meestal zwart van kleur met korte poten, welke grazen op de uitgestrekte weilanden in Argentinie. 100% natuurlijk hormonen vrij vlees. Alle vleesgerechten worden bereid op een traditionele houtskoolgrill. Het restaurant is gelegen in het hartje van Antwerpen, tegenover het UGC Cinema complex en nabij het Centraal station.
Grill restaurant MÓN serveert vlees van eigen wei op t Eilandje in Antwerpen en bij Salons van Edel in Wilrijk. Altijd lekker, altijd gezellig.
Bij restaurant MÓN hoort een historisch pand vol met details en verhalen van toen. Voor MÓN Antwerpen is dat een prachtige gerestaureerd hoekpand uit de 17de eeuw en voor MÓN Wilrijk een gerenoveerd kasteel met koetshuizen uit de 19de eeuw.
PAMPAS HOME.
vleesrestaurant Filet dAnvers, Antwerpen, vleesgerechte, visgerechten, pasta, salades.
Tevens staat ons paardenvlees bekend als zeer ijzerrijk en mager vlees. Door onze jarenlange expertise in het versnijden, verkopen en serveren ervan, hebben we er een echte voorliefde voor. Het restaurant is gelegen aan de Antwerpse slachterijen en staat reeds jaar en dag garant voor zijn kwaliteitsvlees, lekkere gerechten en goede service.
Restaurants in Antwerpen, selectie: grill.
2.7 Km van centrum Antwerpen. 50 m van centrum Antwerpen. restaurant, Argentijns, Belgisch, grill. De Keyserlei, 47. 1.4 Km van centrum Antwerpen. restaurant, Argentijns, grill. 1.3 Km van centrum Antwerpen. restaurant, Braziliaans, grill. 1.3 Km van centrum Antwerpen. restaurant, Argentijns, grill.
Grill restaurant Antwerp goldenpages.be.
49 results for grill restaurant Antwerp. Maantjessteenweg 159, 2170 Merksem Antwerp. Aalmoezenierstraat 46/4, 2000 Antwerpen Antwerp. 1200: 1500, 1500: 1730, 1730: 2300.: Place to eat. 3 The Foodmaker Keyserlei. De Keyserlei 9, 2018 Antwerpen Antwerp. 4 Popolo 37. Volkstraat 37, 2000 Antwerpen Antwerp.
Bife Churrasco Argentijns restaurant gespecialiseerd in steak.
Argentijns restaurant gespecialiseerd in steak. Hun steak is vers geïmporteerd uit Argentinië. Op slechts 50m van het Centraal station kun je genieten van een steak klaargemaakt op een houtskool grill. De sfeer valt te omschrijven als Latijns-Amerikaans en je kan er bovendien genieten van Latijns-Amerikaanse muziek! De Keyserlei 47, in de straat tegenover het mooie Centraal station van Antwerpen, over de Media Markt.
Koetshuis wordt grillrestaurant Antwerpen 2060 Gazet van Antwerpen.
Op woensdag 5 augustus vanaf 17u zwaaien de deuren van Little Butchers Summer Grill helemaal open. De opening belooft alvast een geweldig feest te worden met deejays, lekkere proevertjes en veel zon. Vanaf dan is het grillrestaurant alle dagen geopend. In de week vanaf 16u en in de weekends vanaf de middag. De zaak blijft voorlopig open tot oktober. Tegen mei volgend jaar vormt de groep rond de Cargobar de zaak om tot een definitieve horecazaak. Lees meer in Gazet van Antwerpen editie Stad.
BS blacksmoke.be.
Black Smoke brengt serious BBQ naar het hart van Antwerpen en biedt een bar, een BBQ-restaurant én een rooftop bar waar alles draait om één ding: ambacht. Black Smoke mixt American BBQ traditions met lokale invloeden voor een rock-your-socks-off BBQ-ervaring. Onze pitmasters temmen de vurige vlammen in hun hells kitchen waar yankee-style low slow BBQ-gerechten op houtgestookte smokers en hot fast grill classics op de unieke Argentijnse parrilla grill bereid worden.

Contacteer ons