Zoeken naar grill restaurant antwerpen

 
grill restaurant antwerpen
 
Mie Katoen Fondue Stonegrill.
Aantal personen 1. T: 03 231 13 09. Afhalen ook mogelijk. Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps. T: 03 231 13 09. Mie Katoen 2017 Koolkaai 9 Antwerpen 03 231 13 09.
De Kip Restaurant Kip van t spit, heerlijke grill gerechten.
Welkom bij Restaurant de Kip. In het hartje van de oude binnenstad van Antwerpen kunt u bij ons terecht voor Kip van t spit, heerlijke grill gerechten en natuurlijk de klassiekers uit de pan, zoals vol-au-vent en stoofvlees gemaakt met Leffe bruin.
Koetshuis wordt grillrestaurant Antwerpen 2060 Gazet van Antwerpen.
Op woensdag 5 augustus vanaf 17u zwaaien de deuren van Little Butchers Summer Grill helemaal open. De opening belooft alvast een geweldig feest te worden met deejays, lekkere proevertjes en veel zon. Vanaf dan is het grillrestaurant alle dagen geopend. In de week vanaf 16u en in de weekends vanaf de middag. De zaak blijft voorlopig open tot oktober. Tegen mei volgend jaar vormt de groep rond de Cargobar de zaak om tot een definitieve horecazaak. Lees meer in Gazet van Antwerpen editie Stad.
Restaurant.
Vraag een MAKRO-kaart aan. In het MAKRO restaurant kan iedereen van maandag tot zaterdag terecht tussen 7u15 en 20u30 s vrijdags tot 21u30 op zondag gesloten. Elk MAKRO-restaurant biedt je een steeds veranderend assortiment dagschotels aan: lekkere en supervoordelige menu's' voor jong en oud.
vleesrestaurant Filet dAnvers, Antwerpen, vleesgerechte, visgerechten, pasta, salades.
Tevens staat ons paardenvlees bekend als zeer ijzerrijk en mager vlees. Door onze jarenlange expertise in het versnijden, verkopen en serveren ervan, hebben we er een echte voorliefde voor. Het restaurant is gelegen aan de Antwerpse slachterijen en staat reeds jaar en dag garant voor zijn kwaliteitsvlees, lekkere gerechten en goede service.
BOSKAFEEKE GRILL.
Welkom in het restaurant Boskafeeke Grill. In de prachtige, bosrijke omgeving van Stekene vindt u het Boskafeeke. Boskafeeke is gekend om zijn warme en huiselijke sfeer. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het groot terras, omgeven door de prachtige natuur.
Piétrain Vleesrestaurant in Antwerpen Onze kaart.
Warme groenten volgens aanbod. Mengeling warme groenten. Vis van de week enkel op bestelling. peper, roquefort, archiduc, mosterdsaus. Béarnaise, choron, piétrain. Vraag naar onze wijn, whiskey, gin, en bierkaart. Vraag ook naar onze suggesties. c 2017 Restaurant Pietrain Webdesign: Hootkoetuur.
Den Entrecôte Grill Restaurant.
Restaurant MÒN bij Salons van Edel: lekker eten uit de Josper Grill van het bekende restaurant op t Eilandje.
De hoektoren van Salons van Edel, op het gelijkvloers, heeft een dubbele functie: doorheen de week is het grill-restaurant MÒN en in het weekend een uit te breiden feest en eventzaal voor de aanpalende Briljant-zaal. MÓN is verbonden met zaal Diamant de galerij langs de slotgracht die zowel deel kan uitmaken van een feest als van het restaurant.
Roji: French Japanese kitchen.
The restaurant was given the name roji, which in Japanese means the path of stones, which leads to the tearoom. Our path leads you to a beautifully lit fire place where you can unwind with a pre-dinner drink and immediately feel the tranquility and zen atmosphere.

Contacteer ons