Op zoek naar grill restaurant antwerpen?

 
grill restaurant antwerpen
 
Koetshuis wordt grillrestaurant Antwerpen 2060 Gazet van Antwerpen.
Op woensdag 5 augustus vanaf 17u zwaaien de deuren van Little Butchers Summer Grill helemaal open. De opening belooft alvast een geweldig feest te worden met deejays, lekkere proevertjes en veel zon. Vanaf dan is het grillrestaurant alle dagen geopend. In de week vanaf 16u en in de weekends vanaf de middag. De zaak blijft voorlopig open tot oktober. Tegen mei volgend jaar vormt de groep rond de Cargobar de zaak om tot een definitieve horecazaak. Lees meer in Gazet van Antwerpen editie Stad.
Parrillada-Argentina / antwerpen / grill.
Black Angus zijn koeien meestal zwart van kleur met korte poten, welke grazen op de uitgestrekte weilanden in Argentinie. 100% natuurlijk hormonen vrij vlees. Alle vleesgerechten worden bereid op een traditionele houtskoolgrill. Het restaurant is gelegen in het hartje van Antwerpen, tegenover het UGC Cinema complex en nabij het Centraal station.
Diner Grillrestaurant Kroegentocht, van Antwerpen Excursies.
18.00 20.00 Diner Grillrestaurant. Het Diner Grill Kroegentocht arrangement van Antwerpen Excursies in Antwerpen begint natuurlijk met het eten van een goed stuk vlees in één van de beste restaurants. Voor deze groepsactiviteit dineert u in het beste grillrestaurant van Antwerpen.
Home De Pottekijker.
Dankzij de aandacht voor dagverse producten en de royale porties zijn de grill, vlees en visgerechten er altijd van een opmerkelijk niveau die tot ver buiten Antwerpen vermaard zijn. Het restaurant gaat schuil achter een bijzonder charmante, beschermde 16-eeuwse gevel, terwijl het interieur een warme, hedendaagse look meekreeg.
RESTAURANT MICH.
Jouw garantie op een lekker stukje vlees. Mich is een restaurant waar je zonder verpinken kunt binnenwandelen en toch de garantie hebt op een lekker stukje vlees. Ondernemer Michel Bosiers Mich voor de vrienden presenteert gerechten op basis van vier vleessoorten: runds en paardenvlees.
BS blacksmoke.be.
Black Smoke brengt serious BBQ naar het hart van Antwerpen en biedt een bar, een BBQ-restaurant én een rooftop bar waar alles draait om één ding: ambacht. Black Smoke mixt American BBQ traditions met lokale invloeden voor een rock-your-socks-off BBQ-ervaring. Onze pitmasters temmen de vurige vlammen in hun hells kitchen waar yankee-style low slow BBQ-gerechten op houtgestookte smokers en hot fast grill classics op de unieke Argentijnse parrilla grill bereid worden.
Bife Churrasco Argentijns restaurant gespecialiseerd in steak.
Argentijns restaurant gespecialiseerd in steak. Hun steak is vers geïmporteerd uit Argentinië. Op slechts 50m van het Centraal station kun je genieten van een steak klaargemaakt op een houtskool grill. De sfeer valt te omschrijven als Latijns-Amerikaans en je kan er bovendien genieten van Latijns-Amerikaanse muziek! De Keyserlei 47, in de straat tegenover het mooie Centraal station van Antwerpen, over de Media Markt.
Boston Steak House The best burger in town.
Boston Steak House Antwerpen. Boston Steak House. The best burger in town. Het Boston Steak House biedt u gourmet burgers aan met 100% rundvlees, kippenvlees, vegetarisch of vis. Daarnaast bieden wij ook een brede waaier aan van Argentijnse en Uruguayaanse stukken vlees zoals entrecote, filet pure.,
THE MEAT FACTORY ANTWERPEN.
Dat is het credo van Restaurant Meat Factory in Antwerpen., gevestigd aan de Grote Markt, midden in het centrum van deze prachtige stad. De naam zegt het al, bij Meat Factory staan er diverse vleesgerechten op de kaart. Een waar paradijsje voor alle carnivoren onder ons!
Vleesrestaurant België Pampas Rodizio.
Kiezen uit een fijne selectie Argentijnse, Chileense en Spaanse wijnen. Jezelf tegoed doen aan Zuiderse tapas en vlees en vis van de grill zoveel je maar wil. Onze heerlijke huisgemaakte desserts of een pittige Havanna of Brazilian Coffee maken je avondje PAMPAS compleet!

Contacteer ons