Zoeken naar grill restaurant antwerpen

 
grill restaurant antwerpen
 
HOME.
The Jane Antwerp.
The fire itself, as well as smoke and fire-fighting water have caused a lot of damage. Fortunately, nobody was injured and the fire brigade was able to control the fire promptly. Due to these unforeseen circumstances, we are obliged to close the restaurant for at least four weeks.
Mie Katoen Fondue Stonegrill.
Vier uw verjaardag bij Mie Katoen en krijg één gratis fondue of steengrill schotel naar keuze bij reservatie voor minstens 4 personen en bij afgifte van de volledig ingevulde verjaardagsbon. MAANDAG, DONDERDAG VRIJDAG. Vanaf februari sluiten wij ook op dinsdag.
T BRIGANDJE.
Restaurant t Brigandje is al meer dan 30 jaar de vaste stek voor liefhebbers van grill en andere specialiteiten. Vele klanten die er sinds de start met Tex en Ria bij waren, zijn nog steeds vaste klant in ons restaurant en daar zijn we trots op!
Koetshuis wordt grillrestaurant Antwerpen 2060 Gazet van Antwerpen.
Op woensdag 5 augustus vanaf 17u zwaaien de deuren van Little Butchers Summer Grill helemaal open. De opening belooft alvast een geweldig feest te worden met deejays, lekkere proevertjes en veel zon. Vanaf dan is het grillrestaurant alle dagen geopend. In de week vanaf 16u en in de weekends vanaf de middag. De zaak blijft voorlopig open tot oktober. Tegen mei volgend jaar vormt de groep rond de Cargobar de zaak om tot een definitieve horecazaak. Lees meer in Gazet van Antwerpen editie Stad.
Slagerij atelier Millevaches in Antwerpen en Schilde.
Millevaches is een slagersatelier op t Eilandje in Antwerpen en op de Turnhoutsebaan in Schilde maar ook een boerderij in Mainsat, op het Plateau de Millevaches in Frankrijk. De directe lijn tussen boerderij en slagersatelier garandeert niet alleen puur natuurvlees van het hoogste niveau.
vleesrestaurant Filet dAnvers, Antwerpen, vleesgerechte, visgerechten, pasta, salades.
Tevens staat ons paardenvlees bekend als zeer ijzerrijk en mager vlees. Door onze jarenlange expertise in het versnijden, verkopen en serveren ervan, hebben we er een echte voorliefde voor. Het restaurant is gelegen aan de Antwerpse slachterijen en staat reeds jaar en dag garant voor zijn kwaliteitsvlees, lekkere gerechten en goede service.
Plaasj Kaffee Food Drinks.
Plaasj Kaffee Food Drinks is nu ook een ideale locatie voor je uniek" feest" of het nu is voor een bedrijfsevenementen, familiefeesten, ontbijten, seminaries, babyborrels enz. Walking dinners en feesten tot 800 personen staan en tot 500 gasten zitten: geen probleem.
Den Entrecôte Grill Restaurant.
Restaurant MÒN bij Salons van Edel: lekker eten uit de Josper Grill van het bekende restaurant op t Eilandje.
De hoektoren van Salons van Edel, op het gelijkvloers, heeft een dubbele functie: doorheen de week is het grill-restaurant MÒN en in het weekend een uit te breiden feest en eventzaal voor de aanpalende Briljant-zaal. MÓN is verbonden met zaal Diamant de galerij langs de slotgracht die zowel deel kan uitmaken van een feest als van het restaurant.

Contacteer ons