Meer resultaten voor goed restaurant antwerpen

 
goed restaurant antwerpen
 
23x Uit eten in Antwerpen: restaurant tips in Antwerpen WAT ZIJ ZEGT.
De Godevaart Sint Katelijnevest 23 Zin in iets innovatiefs op je bord? Restaurant De Godevaart is gevestigd in het historische centrum van Antwerpen en en heeft een moleculaire keuken met niet-standaard gerechten. Lam Yin Reyndersstraat 17 Voor authentiek maar trendy Chinees eten mét Michelinster ga je naar Lam en Yin, waar je boterzachte inktvis en sappige pekingeend tegen betaalbare prijzen bestelt. Little Buddha Luikstraat 4 Voor liefhebbers van heerlijk Aziatisch eten; vooral de Thaise keuken is hier goed vertegenwoordigd.
Michelin Restaurants Antwerpen: Gids van de beste restaurants van Antwerpen.
1.11 km Vlaamse Kaai 14, 2000 Antwerpen. Van 44 tot 172. Het Nieuwe Palinghuis. MICHELIN Gids 2018. 307 m Sint-Jansvliet 14, 2000 Antwerpen. Van 43 tot 72. Restaurant aan de Stroom. MICHELIN Gids 2018. 309 m Ernest Van Dijckkaai 37, 2000 Antwerpen.
Eilandje Antwerpen Be-Gusto.
Posted by begusto on June 24, 2014 1 Comment. Marcel: een Parijse sfeer in de Zeemanskerk Chef: Dave de Croebele Op korte tijd groeide restaurant Marcel uit tot een klassieker waar het goed vertoeven is. In de schaduw van het imposante MAS museum gingen we reeds een paar keer genieten van een degelijke keuken en ook de twee gangenlunch 26 is een absolute. Category BE-Antwerpen, Be-Out: België, Brasserie/Bistro, Restaurants Tags Antwerpen restaurants, Dave de Croebele, Eilandje Antwerpen, Marcel, MAS.
Goed restaurant Antwerpen.
Pagina 1 van 3 1 2 3 Ga naar pagina: OK. Discussie: Goed restaurant Antwerpen. Abonneren op deze discussie. 18 februari 2008, 1229: 1. View Forum Posts. Goed restaurant Antwerpen. Is er iemand die mij een goed restaurant kan aanraden in Antwerpen?
De 10 beste Romantisch restaurants in Antwerpen TheFork.
Sorry, je kunt niet in het verleden reserveren. Pas de tijd van je zoektocht aan. Restaurant in Antwerpen /. De 10 beste Romantisch restaurants in Antwerpen. De beste Romantisch restaurants in Antwerpen. 32 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria.
Bistrot Miro uit Borgerhout.
De authentieke houten vloer komt van de handelsbeurs in Antwerpen en werd eigenhandig volledig gerenoveerd. Verder zorgt een smaakvolle inrichting voor een Parijse vintage toets. Op de kaart zet de chef graag zijn klassiekers van wat een volkse bistrot oproept aan betaalbare prijzen. Een stevig stukje zesrib, onglet of een verbeterde versie van de Vol-au-vent. In de voorgerechten experimenteert Michael graag met verschillende creaties van kroketjes en voor de sausjes signeert hij met la minute bereidingen. Bistrot Miro heeft duidelijk zijn start niet gemist en groeide nu al uit tot een begrip in de buurt. Het laagdrempelige restaurant bekoort en is zo een no-nonsense spot die in elke wijk thuishoort.
Index.
Restaurant Maritime: het liefdesverhaal tussen de Schelde en Antwerpen. Je houdt het haast niet voor mogelijk, maar restaurant Maritime is inderdaad al meer dan een halve eeuw oud. Dat betekent al iets in horecakringen. Daar, tussen Schelde en Markt, weet de familie Weeda al jarenlang haar talrijke klanten te beroeren met een traditionele gastronomie. De pure smaak van de beste producten die op de markt te verkrijgen zijn, is hier hoofdzaak. Daarnaast is het restaurant volkomen afgestemd op de wensen van de vaste klant. De wijnkaart laat zien dat de familie een voorkeur heeft voor wijnen uit de Bourgognestreek, doch zijn alle streken uit Frankrijk goed vertegenwoordigd.
Lux Restaurant Antwerpen.
Geniet van een diner tot 6 gangen en drink de betere wijnen per glas, maar neem je aperitief en digestief in onze bar Festiv. Zo ervaar je twee totaal verschillende sferen zonder het pand te moeten verlaten en ben je even helemaal van de wereld geweest.
De Troubadour Uniek restaurant te Berchem!
Welkom bij De Troubadour! Michelin Bib Gourmand en Gouden Vork als beste restaurant van Antwerpen. Bekijk onze menus. Een feestje, een conferentie, zaaltje nodig voor voordracht? Privé lounge op de 1e verdieping beschikbaar, cozy huiskamersfeertje. Bekijk onze kaart! Graag bestellen en meenemen?
Dit zijn volgens u de drie beste restaurants van Antwerpen nieuws De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plu
De hele avond valt in de open keuken geen onvertogen woord, wat wijst op een goed op elkaar ingespeeld team. Een champignonvelouté met carpaccio van rauwe champignons, een tartaar van damhert, een vloeibaar sorbetje van yuzu, in de mond te spuiten met een injectiespuit weer dat Antwerpse trekje, een fazantfiletje met zijn eigen vol-au-vent, damhert en polderhaas, telkens met doordachte en evenwichtige garnituren: in deze keuken wordt niet alleen hard en goed gewerkt, maar ook nagedacht over waar men mee bezig is. De combinatie van Achelse blauwe kaas met een taartje van rode biet is verrassend en verraadt een groot oog voor het kleine detail. Dan mag nog één detailkritiek op een voor het overige verdiende winnaar in Antwerpen: borden in de vorm van halve bollen zijn een lust voor het oog, maar niet geschikt om dingen in op te dienen die nog gesneden moeten worden.

Contacteer ons