Resultaten voor goed restaurant antwerpen

 
goed restaurant antwerpen
 
Michelin Restaurants Antwerpen: Gids van de beste restaurants van Antwerpen.
Restaurants Michelin Antwerpen. Alle Michelin restaurants in Antwerpen: sterrenrestaurants in Antwerpen en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Antwerpen. Alles van ViaMichelin: Antwerpen.
Brasserie De Pelgrim Berchem Antwerpen.
Bij goed weer is het aangenaam vertoeven op zijn zonnig terras. Ook voor wie gewoon met vrienden een bolleke van t vat wil komen drinken of op zoek is naar de perfecte setting voor zijn event, is Brasserie De Pelgrim de place-to-be.
Visit Antwerpen.
Eten en drinken in de buurt Antwerps Sportpaleis.
Wil je voor aanvang van een evenement nog iets eten, dan kan je daarvoor terecht in het restaurant The Stage aan de overkant van de straat. The Stage is open op dagen dat in het Sportpaleis en/of de Lotto Arena een evenement plaatsvindt. De keuken is open tot 20.30 uur. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wordt wel aanbevolen. Tweemontstraat 449 recht tegenover het Sportpaleis. 0477 95 81 97. Schrijf in op onze nieuwsbrief of volg ons via. Antwerps Sportpaleis Schijnpoortweg 119, 2170 Merksem telefoon 32 3 400 40 40. Copyright 2007-2019 Antwerps Sportpaleis nv, alle rechten voorbehouden. Antwerps Sportpaleis nv Schijnpoortweg 119, 2170 Merksem info@sportpaleisgroep.be www.sportpaleisgroep.be. BTW BE 0461.051.688 RPR Antwerpen BNP Paribas Fortis IBAN: BE93 2200 4925 0067 BIC: GEBABEBB.
Hulstkamp.
Bij Brasserie Hulstkamp doen we net dat tikkeltje meer, onze chefs verwennen je graag met onze heerlijke klassiekers en wereldse gerechten. Reserveer hier uw tafel of event bij Brasserie Hulstkamp. De Keyserlei 23, 2018 Antwerpen 03 226 34 26 info@hulstkamp.be.
De Troubadour Uniek restaurant te Berchem!
Welkom bij De Troubadour! Michelin Bib Gourmand en Gouden Vork als beste restaurant van Antwerpen. Bekijk onze menus. Een feestje, een conferentie, zaaltje nodig voor voordracht? Privé lounge op de 1e verdieping beschikbaar, cozy huiskamersfeertje. Bekijk onze kaart! Graag bestellen en meenemen?
18 leuke restaurants waar kinderen welkom zijn etendrinken De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus
Het concept eetgarage mag je hier letterlijk nemen. Deze oude Mazdagarage werd omgetoverd tot hip restaurant. Ook de speelhoek past in het thema van het pand: in een oude caravan kunnen de kinderen hun gangen gaan. 17 Tina Herbots. Dit is het gedroomde adres om met kleine kinderen de Brusselse stadslucht op te snuiven. Met buggyparking, ververstafel, kinderstoelen en natuurlijk een fan-tas-ti-sche speelhoek. Het label babyvriendelijk krijgt hier een nieuwe dimensie. 17 Johan Martens. Creatieve hamburgers, frietjes in een bloempotje en wereldkeuken met een knipoog, met het menu zit het hier alvast goed. Slaat de verveling toch toe, dan slingeren er leesboeken en speelgoed rond. 17 Johan Martens. Het ideale recept voor een dagje Antwerpen?
Dit zijn de beste restaurants in Antwerpen volgens GaultMil. Gazet van Antwerpen.
Peter Goossens blijft de onbetwiste koning van de GaultMillau: zijn restaurant Hof van Cleve krijgt voor het vijftiende jaar de hoogste score van 195, op 20. De restaurants in de Scheldestad komen ook goed uit de verf, met aan kop nog steeds Lunch-Lounge Het Gebaar van Roger van Damme 18/20 en vier koksmutsen en t Zilte 18/20 en vier koksmutsen, gevolgd door The Jane 17/20 en vier koksmutsen. Ook t Fornuis in Antwerpen, De Schone van Boskoop in Boechout en de Pastorale in Reet halen die score, maar ze worden ingehaald door Thierry Theys van Nuance, die stijgt van 17 naar 175, en vier koksmutsen.
Hoe gaat het eraan toe in de keuken van een goed restaurant?
Hoe gaat het eraan toe in de keuken van een goed restaurant? Hoe gaat het eraan toe in de keuken van een goed restaurant? Dat konden de deelnemers aan de workshop van Lekker Antwerpen en B23 gisteren allemaal live meemaken.
A'Thai' OFFICIAL WEBSITE.

Contacteer ons