Resultaten voor burger restaurant antwerpen

 
burger restaurant antwerpen
 
Locaties.
Binnenkijken in het restaurant. Antwerpen LEOPOLD DE WAELPLAATS. Leopold De Waelplaats 2, 2000 Antwerpen 32 03 361 07 10. Alle dagen open van 11.30 tot 22.00u. Voor reservaties, bel ons even op! Route naar Ellis Gourmet Burger Antwerpen DE KEYSERLEI. Route naar Ellis Gourmet Burger Antwerpen EILANDJE.
Burger Folie Great Gourmet Burgers.
BURGER KING BELGIQUE.
Burgerrestaurant Manhattns komt naar Groenplaats: Beetje N. Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Onze bun, een briochebroodje, wordt elke dag versgemaakt door een patissier volgens een recept uit Little Italy in New York. Bij je burger krijg je wel echte Belgische frietjes. Bestellen doe je er zoals in een fastfoodrestaurant. In Manhattns komen fastfood en brasserie samen, legt Jerome uit. Je bestelt aan de toog en wanneer je bestelling klaar is, gaat er een buzzer bij jouw op tafel en kan je de bestelling zelf gaan halen. Ondanks de vele andere burgerzaken in Antwerpen, schatten de broers hun kansen hoog in.
Antwerps burgerrestaurant legt de boeken neer Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Uitbater Kiarash Nabavieh, die nog steeds aan de slag is als piloot, wilde de culinaire ervaringen die hij in het buitenland had opgedaan, naar Antwerpen brengen. Het concept van Burgers Booze eigenzinnige hamburgers en verrassende cocktails sloeg aan en in 2015 opende Nabavieh, met roots in Iran, aan de Ernest Van Dijckkaai een tweede zaak: Frank Brut. Opnieuw een opvallend concept, waar hotdogs en champagne centraal stonden. Aan beide avonturen is nu een eind gekomen. Nadat eerder Frank Brut de boeken moest neerleggen, is ook Burgers Booze gesloten. De zaak is al een tweetal weken niet meer open. Vier werknemers werden door de curator ontslagen. Burgers Booze en Frank Brut vallen onder de holding NA nv, die blijft voortbestaan. Onder andere wegens een aantal leningen die niet tijdig konden worden terugbetaald, moeten de vennootschappen onder de holding noodgedwongen de boeken neerleggen. De curator is nu op zoek naar een overnemer voor Burgers Booze. Nabavieh zelf is naar eigen zeggen hoopvol dat die overnemer snel gevonden zal zijn en dat het restaurant dus kan blijven bestaan.
Beste Hamburgers in Antwerp Yelp.
Telefoonnummer 0491 73 98 25 Nationalestraat 100 Sint-Andries. Click on the arrow to explore business photos. Telefoonnummer 03 434 54 53 Groenplaats 1 Antwerpen. Click on the arrow to explore business photos. Ellis Gourmet Burger. Telefoonnummer 03 344 54 55 Sint-Aldegondiskaai 52-54 Het Eilandje.
Amerikaanse burgerketen opent zaak tegenover Quick Antwerpen Regio HLN.
Als het van de jongens van Five Guys afhangt, alvast niet. Wij" brengen toch een andere soort burger. Bij ons zijn er geen diepvriezers bijvoorbeeld, we staan op de versheid van onze producten. Wij zijn er niet om de concurrentie aan te gaan, wij weten gewoon dat er vraag is naar onze burgers, klinkt het vastberaden bij CEO, Paul Reynesh. We" hebben ook nooit getwijfeld over deze locatie in Antwerpen.
It's' burgertime! Op deze 9 plekken in Antwerpen vind je de beste hamburgers.
De trendsetter in Antwerpen is ongetwijfeld De Burgerij. Dit restaurant in de buurt van het MAS werkt met seizoensgebonden ingrediënten en bereidt alle burgers à la minute. Wie zelf een origineel idee heeft, kan zijn recept insturen voor de Burger van de Maand.
Paul's' Boutique.
Jack Premium Burgers Antwerpen in Antwerpen Menu, openingsuren, adres, fotos van restaurant en reserveren.
Restaurant in Antwerpen /. Restaurant Jack Premium Burgers Antwerpen in Antwerpen. Jack Premium Burgers Antwerpen. Groenplaats 16 2000 Antwerpen België Plan. Gemiddelde prijs 13. Restaurantkaart Jack Premium Burgers Antwerpen. speltbroodje, burger, kaas, tomaat, sla, Jack tartaar. speltbroodje, burger, tartaar, cheddar, spek, tomaat, rode uit, spiegelei.

Contacteer ons