Resultaten voor burger restaurant antwerpen

 
burger restaurant antwerpen
 
De 10 beste Rolstoelvriendelijk restaurants in Antwerpen TheFork.
De musts van devork 0. Tafels van filmsterren 0. Thaise week 0. Uitjes met een diner vooraf of erna 0. Selectie Wasabi 0. De beste van 2013 0. Regionale burger 0. New Yorkse burger 0. Chique burger 0. Gezonde burger 0.
Il Cardinale.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief! Pittige kipburger met sambalsaus en oosterse gemarineerde groenten. Follow us on Instagram! Divine burgers best combined with holy spirits summerbrasmechelen ilcardinalemechelen mechelen visitmechelen conceptmarket fleamarket design foodtrucks interior" classswipebox_grid" data-videono." Download onze menukaart hier.
restaurant in antwerpen.
Alle Michelin restaurants in Antwerpen: sterrenrestaurants in Antwerpen en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Antwerpen. wat te doen in antwerpen. thai restaurant antwerpen.
Charlie's.'
Restaurant Ellis Gourmet Burger Antwerpen EILANDJE in Antwerpen, Vlaams Gewest, Belgium GaultMillau.
Frites Atelier Amsterdam Antwerpen. Opens at 1100.: Korte Gasthuisstraat 32, 2000 Antwerpen. Ellis Gourmet Burger Antwerpen EILANDJE. Find similar restaurants. Geen ander restaurant in de buurt. Ellis Gourmet Burger Antwerpen EILANDJE behoort tot deze collecties. Meest gezochte steden. / Street food.
antwerpen restaurant restaurants linkeroever burger restaurant antwerpen.
De trendsetter in Antwerpen is ongetwijfeld De Burgerij. Dit restaurant in de buurt van het MAS werkt met seizoensgebonden ingrediënten en bereidt alle burgers à la minute. Wie zelf een origineel idee heeft, kan zijn recept insturen voor de Burger van de Maand.
Burger King opent restaurant op de Meir Ondernemen in Antwerpen.
Het nieuwe filiaal van Burger King bevindt zich in het grote hoekpand waarin United Brands voordien gevestigd was. Het gebouw werd in de voorbije maanden volledig omgebouwd tot restaurant. Met dit filiaal mikt Burger King op de grote doorstroom van winkelende mensen, jongeren en toeristen die langs de winkelstraat naar het stadscentrum wandelen. Met de opening van een filiaal op de Meir wil Burger King haar restaurants op de kaart zetten in het centrum van Antwerpen."
Burger King Kinepolis Antwerpen.
De eerste Burger King opent in juni 2017 in Antwerpen. Deze Burger King zal het huidige Quick restaurant vervangen aan het Kinepolis complex in Antwerpen. De populaire hamburgerketen, vooral bekend van de Whopper burger, wil tientallen restaurants openen in België.
De beste hamburgerrestaurants voor fijnproevers De Standaard.
Dit kleurrijke restaurant pakt al jaren uit met heerlijke hamburgers en dat leverde hen in 2009 zelf een plaatsje op in de lijst met Zeventig dingen die je moet eten voor je sterft in De Standaard Magazine. De eigenaar woonde enkele jaren in de VS en kwam op het idee om het Amerikaanse succesrecept te combineren met onvervalste Europese ingrediënten en dressings met een Noord-Afrikaanse of oosterse toets. Rouppeplein 9, 1000 Brussel. De bekendste: ELLIS GOURMET BURGER. Drie jaar geleden werden we voor het eerst voorgesteld aan de betere burger van Ellis. De eigenaars zorgen voor een aangename omgeving en laten sterrenchefs zoals Nick Bril en Viki Geunes al eens een eigen gourmet burger samenstellen. Na Brussel volgden al snel restaurants in Antwerpen twee zelfs, Knokke-Heist en Maasmechelen, en volgende maand openen er ook in Gent en Brugge.
BURGER KING BELGIQUE.

Contacteer ons