Op zoek naar vegetarisch restaurant antwerpen?

 
vegetarisch restaurant antwerpen
 
Vegetarisch restaurant Antwerpen Lombardia.
Antwerpen is er gek op. Vegetarisch restaurant Around the globe. Good Karma aan Venice Beach in Los Angeles is niet zo zeer een vegetarisch restaurant maar eerder een veggie take-out waar je op een American way kennis kan maken met vegetarische burgers.
5 lekkere vegetarische restaurants in Antwerpen Manon Van Aerschot.
Tags: Antwerpen, restaurants, vegetarisch. 2 Comments on 5 lekkere vegetarische restaurants in Antwerpen. 23 februari 2016 at 2132: 2 jaar ago. Ik ben nog altijd niet bij De broers van Julienne en ik wil het al zo lang. Thanx for the reminder!
Over ons KARTINI.
Deze keuken maakt gebruik van verse produkten en een veelheid aan verse kruiden die de gerechten zeer smaakvol maken. U kan kiezen uit vlees vis, of vegetarische gerechten. Laat u verleiden tot een culinaire reis doorheen de rijke smaken van de Indonesische keuken.
Lux Restaurant Antwerpen.
Geniet van een diner tot 6 gangen en drink de betere wijnen per glas, maar neem je aperitief en digestief in onze bar Festiv. Zo ervaar je twee totaal verschillende sferen zonder het pand te moeten verlaten en ben je even helemaal van de wereld geweest.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
bitesandwines.
De 10 beste Vegetarisch restaurants in Antwerpen TheFork.
Sorry, je kunt niet in het verleden reserveren. Pas de tijd van je zoektocht aan. Restaurant in Antwerpen /. De 10 beste Vegetarisch restaurants in Antwerpen. De beste Vegetarisch restaurants in Antwerpen. 111 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria.
Nieuw vegetarisch restaurant in historisch centrum Antwerpen Het Nieuwsblad.
ANTWERPEN Antwerpse vegetariërs hebben er sinds kort een nieuw adresje in het historisch centrum bij. Aan de ingang van de kathedraal, naast het biercafé Paters Vaetje, opende recent het vegetarisch restaurant De Rosenobel de deuren. In twee maanden tijd bouwden drie investeerders de voormalige Carrefour om tot een nieuwe zaak.
vegetarisch-vegan.
De Rosenobel is een sfeervol vegetarisch restaurant in het hartje van het oude historische centrum van Antwerpen. U kan er rustig en gezellig tafelen met grote keuze uit een vegetarisch buffet met dagverse biologische producten. Steeds een aantal glutenvrije gerechten op het buffet en ook de veganisten kunnen hun gading vinden.
Vegetarisch restaurant Biologische voeding Lombardia.
Omdat Lombardia in het hartje van het shopping gebied in Antwerpen ligt en een prachtig terras heeft, kan je een bezoek perfect combineren met een dagje shopping. Een legendarisch gezonde-voeding shop-café, gerund door een hippe crew, het decor is onvergetelijk en het eten is allemaal gezond. Waarheen om te eten? Ga naar Lombardia voor een lunch met smakelijke biologische broodjes en salades en heerlijke gemberthee en smoothies. Wall Street Journal Bekijk krantenartikel. Sinds 1972 is Lombardia de trendsetter op het vlak van vegetarische voeding ideaal voor ontbijt of lunch. Alain Indria creëerde deze kitscherige, tropische oase waar een gouden koe en een roze varkentje de hoofdrol spelen. Proef de populaire Pulp Fiction, de Mexican Boy of de onvergelijkbare gemberthee. VLM Vlaamse Luchtvaart Maatschappij magazine. Go to Lombardia in Lombardenvest and you may feel you've' seen the future of food. Geniet van onze gember thee. Ontdek de GingerLove site. Reserveer nu uw ontbijt, en ontvang 15% korting op het lombardia boek. Lombardia 2018 by Loenatik. Sitemap Vegetarisch restaurant Lunch Glutenallergie.

Contacteer ons