Zoeken naar vegetarisch restaurant antwerpen

 
vegetarisch restaurant antwerpen
 
3 x exotisch, goedkoop en veggie in Antwerpen ELLE.be.
Falafel Tof, Hoogstraat 32, Antwerpen. Bar Bai Wei. In tegenstelling tot de vorige twee adresjes, is dit geen 100% vegetarisch restaurant. Maar dat maakt niet uit, want je hoeft niet op de kaart te kijken om te weten wat je wil bestellen: de handgemaakte vegetarische noodlesoep.
De Broers van Julienne.
Dagen Zonder Vlees: 85 adressen om lekker vegetarisch te eten Culinair Knack Weekend.be.
Lara kookt voor u v Antwerpen Elke dag andere suggesties. Zowel om mee te nemen als ter plekke op te eten. Funky Jungle v Mechelen Budgetvriendelijk vegetarisch restaurant en cocktailbar aan de Sint-Romboutstoren. De Krewelligen Bidet v Mechelen Vegetarische snackbar waar biofrietjes worden vergezeld door huisgemaakt lekkers zoals vöner kebab, bidet burgers, veggie vol-au-vent, goulash.,
Vegetarisch eten in Mechelen.
Vegetarisch restaurant cocktails. Vegetarisch eten in hartje Mechelen. Gezond eten hoeft niet duur te zijn. Funky Jungle gaat op zoek naar verse, gezonde en smaakvolle vegetarische ingrediënten van het moment en vertaalt ze naar een spannende kleurrijke menukaart. De gerechten maken we met zorg, liefde en op het ogenblik zelf.
Over ons KARTINI.
Deze keuken maakt gebruik van verse produkten en een veelheid aan verse kruiden die de gerechten zeer smaakvol maken. U kan kiezen uit vlees vis, of vegetarische gerechten. Laat u verleiden tot een culinaire reis doorheen de rijke smaken van de Indonesische keuken.
Dit zijn de 9 beste vegan restaurantjes in Antwerpen, Brussel en Gent!
AMI Antwerpen Barbiet Brussel De broers van Julienne De Frietketel Food Frituur Gent ICI Jana gaat vegan Juno Life Style Life! Lombardia Lunch Brunch Restaurant Tan V-BOX Vegan Vegan Restaurant Vegetarisch Vegetarisch restaurant Vrijdagsmarkt. Sofie Van Waeyenberghe. / Life Style.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
vegetarisch-vegan.
we will definitly be back, thank you." De Rosenobel is een sfeervol vegetarisch restaurant in het hartje van het oude historische centrum van Antwerpen. U kan er rustig en gezellig tafelen met grote keuze uit een vegetarisch buffet met dagverse biologische producten.
Opmerkelijk: geen enkel vegetarisch restaurant in top van cu. Gazet van Antwerpen.
Opmerkelijk: geen enkel vegetarisch restaurant in top van culinaire gidsen. Opmerkelijk: geen enkel vegetarisch restaurant in top van culinaire gidsen. 05/11/2013 om 1009: door mgeysmans. Wie de Michelingids, de GaultMillau of de Bib Gourmand erop naslaat kan zich ervan vergewissen een prachtig aanbod aan toprestaurants voorgeschoteld te krijgen.
De 10 beste Vegetarisch restaurants in Antwerpen TheFork.
Sorry, je kunt niet in het verleden reserveren. Pas de tijd van je zoektocht aan. Restaurant in Antwerpen /. De 10 beste Vegetarisch restaurants in Antwerpen. De beste Vegetarisch restaurants in Antwerpen. 91 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria.

Contacteer ons