Meer resultaten voor vegan restaurant antwerpen

 
vegan restaurant antwerpen
 
Greenway opent veggie restaurant op Antwerpse Groenplaats.
Hij opende in Gent zijn eigen vegetarisch restaurant. Greenway had er zoveel succes dat er al gauw een tweede vestiging kwam in Leuven. Met Antwerpen groeit de keten verder door. Er komt binnenkort overigens ook nog een take away in de buurt van het Brusselse Zuidstation.
12 eetadressen voor veganisten Culinair KnackWeekend.be.
Deel op Pinterest. Als er vegan kerstmarkten opduiken en no crab smoskes, dan is het officieel: het veganisme breekt door bij het grote publiek. Een veganist mijdt vlees, vis, gevogelte, schaaldieren, eieren, honing, kaas, maar ook leer, bont, wol, dons: alles wat van dierlijke oorsprong is. In de plaats halen ze hun natuurlijke voedingsbronnen uit groenten en fruit, zeewieren, soja en peulvruchten. Ze eten yoghurt op basis van planten, fauxmages kaas zonder kaas of sojagehakt. De filosofie van de veganisten vindt steeds meer weerklank. Het aantal veganistische kookboeken is niet meer bij te houden, er verschijnen steeds meer gespecialiseerde winkels en restaurants. CAROTTERIE 2000 ANTWERPEN. Veganistisch ontbijt en lunchadres, voornamelijk afhaal. Uitgebaat door Peggy Acke, die met veganisme in contact kwam nadat ze geconfronteerd werd met voedselintoleranties. Het merendeel van de verse ingrediënten wordt geleverd door de Fermetisten, de organisatie die groenten en fruit rechtstreeks van Belgische boer naar klant brengt, één dag na de oogst. Sint-Jorispoort 12, 2000 Antwerpen, Website. BITES WINES ANTWERPEN. Restaurant waar de veganistische filosofie tot op de wijnkaart wordt doorgetrokken.
Vegetarisch restaurant Biologische voeding Lombardia.
Exclusive Organic Drinks. and Vegan Foods. Lombardenvest 78, 2000 Antwerpen. T: 3232336819 E: info@lombardia.be. OPEN 8-18 enkel woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. LOMBARDIA News / Blog. Yogaland 2017 Konijnen en gebak, films en moederschap. Amai, dr steekt veel liefde in bio! An Block yoga in Lombardia. Feed your body your mind. Welkom bij Lombardia. Bekijk video van De Zevende Dag. Lombardia is geen traditioneel restaurant.
Home JEANTY'S.'
Gezelligheid troef onder de Antwerpse kathedraal In een autovrije straat in de schaduw van de trotse kathedraal vind je restaurant Jeantys. Zomer of winter, weer of geen weer, het terras van dit gezellig eethuis blijft een aangename plaats om lekker te eten en te genieten van het fraaie uitzicht.
Over ons KARTINI.
Deze keuken maakt gebruik van verse produkten en een veelheid aan verse kruiden die de gerechten zeer smaakvol maken. U kan kiezen uit vlees vis, of vegetarische gerechten. Laat u verleiden tot een culinaire reis doorheen de rijke smaken van de Indonesische keuken.
Antwerp's' 10 Best Vegetarian Restaurants. airport_transfer. bar. bathtub. business_facilities. child_activities. childcare. connecting_room. cribs. free_wifi. gym. hot_tub. internet. kitchen. non_smo
Bites and Wines. Among the vegetarian-vegan restaurants in the city, Bites and Wines stands out as the go-to for a delicious and filling vegan meal. It lives up to its motto, onschuldig genieten, which roughly translates to guilt-free pleasure, serving not only healthy but also animal-friendly dishes that will wow you with their beautiful presentation and tastiness. Only one or two main dishes are served each day and the menu is constantly changing and constantly interesting, thanks to the creativity of the chef. Bites and Wines, 60 Oude Beurs, Antwerp, Belgium, 32 0323 35145. De Broers van Julienne restaurant interior Courtesy De Broers van Julienne. De Broers van Julienne. De Broers van Julienne has a rustic, inviting look, and everything on its wide-ranging menu is made with thought and care. Although there are a few fish dishes, De Broers van Julienne mainly serves international fusion vegetarian food made from organic ingredients and prepared in a homey style. Sweet and savory tarts are featured on their menu as well as great salads. De Broers van Julienne, 45-47 Kasteelpleinstraat, Antwerpen, Belgium, 32 0323 20203.
Lux Restaurant Antwerpen.
Geniet van een diner tot 6 gangen en drink de betere wijnen per glas, maar neem je aperitief en digestief in onze bar Festiv. Zo ervaar je twee totaal verschillende sferen zonder het pand te moeten verlaten en ben je even helemaal van de wereld geweest.
5 Vegetarian and Vegan hotspots in Antwerpen Chase.be.
Ook Alain, de uitbater, is hier een stuk van het meubilair die ons bij het binnenkomen onmiddellijk een stukje van zijn zelfgemaakte vegan chocolade geeft, een van zijn gembertheezakjes in de handen duwt een pruuverke! en ons vertelt dat hij al zijn kennis van zijn mamaatje heeft en de zaak al sinds de jaren 70 bestaat. Op de menu burgers, koude broodjes en slaatjes, wat op zich heel basic klinkt. Maar geloof ons, in Alains Lombardia krijg je geen saaie kost! Lombardenvest 78 032336819 info@lombardia.be. De broers van Julienne: Juliette. De vegahotspot die we allen het snelst zullen tegenkomen. In een zijstraat van de Kammenstraat, over heel Vlaanderen bekend als dé straat voor alternatieve mode in Antwerpen. Tegenover sneakerstore Avenue en Lockwood, naast de Scandinavische mode en interieurzaak Moose in the City schuif ik tussen mijn shoptrips geregeld aan tafel bij de lunchzaak van Broers van Julienne: Juliette. Op een tiental minuten wandelen bevindt zich ook hun tweede zaak, een restaurant, de originele Broers van Julienne dat hierboven op de foto staat.
De Broers van Julienne.
Veganistisch restaurant Veganistische voeding.
En ja, HET veganistisch restaurant in Antwerpen is Lombardia! Jo Berry, through Facebook. Van een vegan cappuccino langs een Maui Vegan Breakfast tot een Mexican Vegan Burger met falafels en guacamole, is het als veganist steeds een feest om in Lombardia te vertoeven.

Contacteer ons