Meer resultaten voor tapas restaurant antwerpen

 
tapas restaurant antwerpen
 
De Negen Vaten Spaans Restaurant Tapas Bar.
LA VOLPE.:
Ook de fans van het voormalige restaurant t Ribbeke komen in La Volpe nog steeds aan hun trekken! Het concept werd opnieuw geïntegreerd in restaurant La Volpe, waardoor u er nog steeds terecht kan voor de heerlijkste ribbetjes! Naam: La Volpe. Adres: Lange Lobroekstraat 53-55 2060 ANTWERPEN. Keukentype: Vleesgerechten, Tapas, Belgisch-Franse.
restaurant antwerpen antwerpen restaurant tapas restaurant antwerpen.
De Negen Vaten Spaans Restaurant Tapas Bar. Restaurant Antwerpen Smooth and Tasty Restaurant Trendy zuid. Door hun interesse in de wereld keuken, kan u bij Smooth tasty terecht voor een fijn thais gerecht, lekkere verse tapas of de typische Belgische keuken.
Eten en drinken in de buurt Antwerps Sportpaleis.
Enkele restaurants in de Lange Lobroekstraat bieden je na het eten vervoer naar en van het Sportpaleis aan, zodat je auto voor de deur van het restaurant kan blijven staan. Je restaurant voor vlees, vis, pasta, salades. Open van 17.00 tot 22.00 uur. Dinsdag gesloten, behalve bij evenementen in het Sportpaleis. Vrijdag open voor de lunch. Speciale formule bij events in het Sportpaleis, zowel op weekdagen als tijdens het weekend. Lange Lobroekstraat 57. 03 236 84 48. La Volpe staat vooral bekend om zijn voortreffelijke tapas.
Restaurant De Tapas.
Geniet van onze heerlijke tapas en andere typische Spaanse gerechten! Spaans eten in gezellige sfeer. Restaurant gelegen in het hartje van Antwerpen! Een verscheidenheid aan tapas. Alle gerechten worden steeds bereid met verse Spaanse ingrediënten. WELKOM OP DE WEBSITE VAN RESTAURANT DE TAPAS.
Las Tapas De Tapas Antwerpen 1207.be.
Restaurant in Antwerpen. Las Tapas De Tapas. Grote Markt 23, 2000 Antwerpen. Delen via e-mail. Uw e-mail Het e-mail adres van de bestemmeling Uw bericht Klik hieronder en vind dankzij 1207 alle details over Las Tapas De Tapas in 2000 Antwerpen.
Pampas Rodizio Belgie Vleesrestaurant.
In een eigentijds, warm en gezellig kader genieten van een lekkere mojito of caiperinha, klaargemaakt met verse ingrediënten op traditionele wijze. Kiezen uit een fijne selectie Argentijnse, Chileense en Spaanse wijnen. Jezelf tegoed doen aan Zuiderse tapas en vlees en vis van de grill zoveel je maar wil.
Corazon De Melon authentieke Spaanse keuken in Antwerpen Sixpacks.be.
Corazon de Melon is gelegen op de Vlasmarkt in Antwerpen, vlakbij. Kristof kristof@digitalforum.be Administrator Mezelf in 15 woorden: Muziek, Kids, Social Media, Food, Wijn, Films, Webdesign, Mensen, Sport, Auto, Internet, Party, Reizen, Gadgets, Bloggen. De volgorde varieert van dag tot dag. Sixpacks.be Deel dit artikel met vrienden aub.: Vind ik leuk.: Antwerpen, restaurant, Spaans, Tapas.
Tapa Bar in Antwerpen Tablebooker.
Al sinds 1986 zijn wij een Authentieke Spaans Tapa Restaurant in het hartje van Antwerpen, Waar je eerlijk eten voor zeer eerlijke prijzen kan vinden. In onze keuken draait alles om het product, smaak en kwaliteit. Wij zijn ook gespecialiseerd in Spaanse wijnen, met ongeveer een 80 verschillende referenties uit bijna alle streken in Spanje, waarvan we er een 20 per glas aanbieden. Verder bieden wij u ook een leuke cocktails met classics en vooral onze eigen reacties en twists deze veranderd om de 2 maanden. Wij bieden voor ieder wat wils; Ben je een wijnliefhebber, een cocktailfreak of heb je gewoon zin in een goede maaltijd in een gezellige, warme omgeving. Dan verwelkomen wij u met veel plezier. Reservering via tablebooker. Mediterraans, Spaans, Tapas.
EL SABOR: Spaans restaurant Antwerpen, t Eilandje Spaanse, Galicische keuken Antwerpen.
Samen met haar zoon en man zorgt Elsa voor een zuiders welkom in hun Spaans restaurant in de buurt van t Eilandje en centrum Antwerpen, met een glaasje witte ribeirowijn en tapas, nog warm uit de keuken. Hier kom je terug voor de mooi gepresenteerde bordjes en de warme sfeer!

Contacteer ons