Op zoek naar restaurant zuid antwerpen?

 
restaurant zuid antwerpen
 
Op restaurant in Antwerpen: een paar nieuwe ontdekkingen Must Be Yummie. Email. Facebook. Instagram. Phone. Pinterest.
Op restaurant in Antwerpen: een paar nieuwe ontdekkingen. 10/03/2018 by Alexia Leave a Comment. Ik ben de laatste maanden niet veel op restaurant geweest maar de adresjes die ik ontdekt heb, deel ik graag met jullie. Aan tafel probeer ik zo weinig mogelijk de blogger uit te hangen, dus spijtig genoeg geen fotos van al het heerlijks dat ik geproefd heb en geen uitvoerige details over wat we allemaal geproefd hebben, reden te meer om deze leuke adresjes zelf eens te gaan uittesten. Ik heb er in ieder geval van genoten! Yay er is weer een leuke en hippe lunchbar geopend op het Zuid.
Shilling.
Brasserie Shilling Antwerpen Zuid. Brasserie Shilling Antwerpen Zuid. Waar beter kunt u de dag starten dan hier aan het museum, waar u al vanaf acht uur s ochtends terecht kan voor verkwikkende ontbijten en overheerlijke koffie. Met een keuken die doorlopend open is van 9 tot 22u, een lekkere dagschotel, verschillende suggesties of een ruime keuze à la carte zit u hier gebeiteld.
The Village David Lim Antwerpen Zuid Kriskookt.
Restaurant Wish List. In de pers. The Village David Lim Antwerpen Zuid. april 13, 2017 mei 28, 2017 kriskookt Leave a comment Restaurant belevingen. The Village, authentieke Aziatische keukens. Pittige dim sum, wegsmeltende sushi, fris gesneden sashimi en sensuele Maleisische pancakes.
Ferrier 30 Klassiekers uit de Italiaanse keuken.
Na De Gulden Beer en Arte, in het historisch centrum van Antwerpen, werd dit ons eerste avontuur opt Zuid. Ferrier komt rechtstreeks uit de verbeelding van de chef-kok, Stefano Lampis. De stijl die onze gerechten karakteriseert, is sterk beïnvloed door de Italiaanse keuken en mentaliteit: klassieke gerechten, met de puurheid van ingrediënten vaak door ons geïmporteerd en de rijkheid aan aromas als kernpunt. Al van bij de conceptie was duidelijk hoe Ferrier 30 er ging uitzien: een modern, strak interieur, mooi en tegelijkertijd zonder al te veel de aandacht af te leiden. De nadruk moest bij de gerechten en de wijnen zijn. én de bediening, natuurlijk. Er heerst steeds een leuke-drukke sfeer bij Ferrier, onder andere omdat het restaurant bijna steeds vol is!
Restaurant De Veste Werkend Leren Antwerpen.
Restaurant De Veste. Restaurant De Veste. kom elke woensdag en donderdag tussen 12u en 15u30 genieten van een heerlijk menu in het oefenrestaurant van Werkend Leren Antwerpen Zuid. Een menu exclusief dranken kost 25 euro. Reserveren kan alle weekdagen tussen 9u en 16u op het nummer 0473 80 95 71.,
Restaurant Ichi.
Restaurant ichi is een Aziatisch restaurant in Antwerpen waar je onbeperkt kan dineren tegen een vaste prijs. Voor 30, per persoon kunt u onbeperkt à la carte eten. BESTELLEN NAAR WENS. U kunt de gerechten bestellen al naar gelang uw wens.
Home De Pottekijker.
Dankzij de aandacht voor dagverse producten en de royale porties zijn de grill, vlees en visgerechten er altijd van een opmerkelijk niveau die tot ver buiten Antwerpen vermaard zijn. Het restaurant gaat schuil achter een bijzonder charmante, beschermde 16-eeuwse gevel, terwijl het interieur een warme, hedendaagse look meekreeg.
Er zit muziek in Tante Yvonne op het Zuid Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Patrick Georges is uitbater, chef-kok én chansonnier in zijn klassiek restaurant op het Zuid. Er zit muziek in Tante Yvonne op het Zuid. 16/09/2017 om 1145: door Johan Van Baelen. Patrick Georges serveert kreeft. Dat gaat er altijd in bij de gasten van Tante Yvonne.
De Markgrave uit Antwerpen.
Over De Markgrave uit Antwerpen. Op de hoek van de Markgravelei en de Van Putlei in Antwerpen bevindt zich De" Markgrave. In een huiselijke sfeer kan u er proeven van een Belgisch-Franse keuken met een licht Italiaans tintje. Dit restaurant, met chef Rembert Van der Straeten aan het fornuis, staat steeds garant voor huisbereide en verse producten in functie van het marktaanbod.
Antwerpen Zuid Restaurant Be-Gusto.
t Zilte Antwerpen Antwerpen proeft Antwerpen restaurants Antwerpen Zuid restaurant Antwerp restaurants Bib Gourmand bistronomie Brussels restaurants Copenhagen restaurants Davy Schellemans Eilandje Antwerpen GaultMillau GAult Millau Gent restaurants Hertog Jan In De Wulf Jong Keukengeweld Knokke restaurants Kobe Desramaults L'Air' Du Temps Lieven Musschoot London restaurants Michaël Vrijmoed michelin Nick Bril Online reservations online reserveren Oud Sluis Paris restaurants restaurant Restaurant Amsterdam restaurant Antwerp Restaurant Antwerpen Restaurant Brugge Restaurant Brussel Restaurant Hasselt Restaurant Limburg restaurants Antwerpen restaurants Leuven restaurants Limburg Sang-Hoon Degeimbre Sergio Herman tasting visit world's' 50 best.

Contacteer ons