Zoeken naar restaurant veranda antwerpen

 
restaurant veranda antwerpen
 
AEG Proeft Podium Antwerpen Proeft samen met AEG 10 MEI 13 MEI 2018.
AEG Cooking Club. AEG Proeft Podium. Young Foodies by AEG. 10 mei 13 mei 2018. Tickets voor Antwerpen Proeft. Gratis kookdemonstraties, masterclasses en workshops. WORD SPONSOR IN 2018. WORD STANDHOUDER IN 2018. AEG Cooking Club. AEG Proeft Podium. Young Foodies by AEG.
veranda berchem sds verandabouw lobroekstraat antwerpen.
Antwerps restaurant Veranda terug van weggeweest vtwonen.be.
Naast het interieur bracht de verhuizing nog meer vernieuwing mee: in de walk-in wijnbar kun je à la carte gerechten uit het menu proeven en genieten van de natuurwijnen die het restaurant serveert. Veranda vind je in de Lange Lobroekstraat 34 2060 Antwerpen.
Resto Au Comptoir.
Het is een initiatief van Ivan Menten Viskok van het Jaar 2014 en zijn vrouw Leen De Visscher. Au Comptoir is een aangenaam restaurant, met in elkaar overlopende ruimtes en de mogelijkheid om laag aan tafels of hoog aan de eettoog rond de keuken te zitten. Er is een veranda en een terras.
De Serre Restaurant. Events. Innovatie.
De Serre is in Antwerpen de ideale plek om potentiële partners of klanten te ontmoeten in een innovatief en fris kader. Boek onze private meeting room of gebruik het restaurant als ontmoetingsplaats. Vraag naar onze mogelijkheden voor ontbijtmeetings of lunch voor grote groepen.
Restaurant Veranda in Antwerpen.
Over dit restaurant zijn nog geen reviews geschreven. Bestaat dit restaurant niet meer? Geef het door. Lange Lobroekstraat 34 2060 Antwerpen België. Toon telefoonnummer 032185595. Stagiaire Telefonische sales. HEERLIJK Volg ons. Om de website goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Veranda, Berchem Davy Schellemans Le Gourmand Belge.
Werk met Ons. Veranda, Berchem Davy Schellemans. Restaurant Veranda stond al geruime tijd op de wish list. Dat dit het toneel zou zijn voor een foodbloggers galore was bijgevolg een uitgelezen kans om kennis te maken met de keuken van chef Davy Schellemans.
Uit eten bij de nieuwe Veranda Manon Van Aerschot.
Restaurants, Zot van Antwerpen Uit eten bij de nieuwe Veranda. Naar goede traditie gaan Cloë, een vriendin die ook graag tafelt, en ik elk jaar uitgebreid eten in januari om onze verjaardagen te vieren we zijn allebei jarig in december. Deze keer moesten we niet lang twijfelen. Een bezoek aan de nieuwe Veranda drong zich op. De eerste vestiging van De Veranda was in korte tijd uitgegroeid tot een enorm succesvol restaurant.
Veranda Antwerpen Be-Gusto.
Posted by begusto on Sunday, February 14, 2016 1 Comment. Veranda Antwerpen: rough refined! Lange Lobroekstraat 34, 2060 Antwerpen. 32 3 218 55 95. Zondag, maandag dinsdagmiddag gesloten. Chef: Davy Schellemans. Februari is een feestmaand en dan hebben we het niet over de Valentijn hypes. Restaurant Veranda heropent zijn deuren en hoe!
Veranda, nieuwe locatie elidesc.
Veranda de zaak van chef Davy Schellemans in de Zurenborgse Guldenvliesstraat en vlakbij station Antwerpen Berchem sloot eind december 2014 de deuren met de belofte terug te verrijzen in de buurt van het slachthuis. Intussen bleven sous-chef Matteo Pabo Nardin en gastheer Daan Guelinckx het pand meer dan warm houden onder de noemer Bascule, een jaar later rondden ze ook dat hoofdstuk af. Een kleine twee maanden later op 16 februari 2016 heropenen Davy en Daan Veranda in de Lange Lobroekstraat. Op de vierde dag van hun nieuwe verhaal parkeren we aan het begin van deze straat en merken dat het adjectief lang op zn plaats is, want Veranda ligt helemaal aan het andere eind. Eerst wandelen we het restaurant voorbij, snel keren we op onze stappen terug om binnen te treden in een pand dat opvallend veel ruimer is dan hun vorige onderkomen.

Contacteer ons