Op zoek naar restaurant antwerpen zuid?

 
restaurant antwerpen zuid
 
RESTAURANT MICH.
Jouw garantie op een lekker stukje vlees. Mich is een restaurant waar je zonder verpinken kunt binnenwandelen en toch de garantie hebt op een lekker stukje vlees. Ondernemer Michel Bosiers Mich voor de vrienden presenteert gerechten op basis van vier vleessoorten: runds en paardenvlees.
Aanrader: 8 eetadresjes op t Zuid Buurt aan de stroom.
Steven De Smedt is niet enkel eigenaar van het restaurant, maar tegelijk ook gastheer én chef. Hij werkt met een vast 4-gangenmenu, maar houdt steeds alternatieven achter de hand voor mensen die bepaalde ingrediënten niet lusten. Last but not least: Le John. Hier eet je kwaliteitsvolle gerechten aan betaalbare prijzen in een decor van de jaren 70. Met overheerlijke oesters en een uitgebreide wijnkaart is Le John ook een uitstekende setting voor een romantische date night. Vorig artikel Heraanleg Gedempte Zuiderdokken. Volgend artikel SamenZuid Spullenweek. GERELATEERDE ARTIKELEN MEER VAN DEZE AUTEUR. Voer voor caffeïnejunkies: 5 leuke koffiebars in en rond Nieuw Zuid. Plein Publiek maakt van Nieuw Zuid pionier in circulaire economie. Populaire Barchel opent tweede vestiging op Nieuw Zuid. Buurt Aan de Stroom is een platform over groen en duurzaam wonen en leven op Nieuw Zuid, Antwerpen.
Restaurant Antwerpen Smooth and Tasty Restaurant Trendy zuid.
Door hun interesse in de wereld keuken, kan u bij Smooth tasty terecht voor een fijn thais gerecht, lekkere verse tapas of de typische Belgische keuken. Restaurant te Antwerpen met een uitgebreide keuken. Restaurant Antwerpen: gelegen op het trendy Zuid te Antwerpen.
Visit Antwerpen.
Restaurant Het Gerecht te Antwerpen.
Nadien rest u enkel nog het culinair genieten van deze seizoensgebonden gastronomie in een aangenaam kader, geaccentueerd door unieke beelden van zijn andere passie fotografie. Home Menu Situering Openingsuren Reserveren Cadeaubon. Restaurant Het Gerecht Wim Mertens Peggy Wouters Amerikalei 20 2000 Antwerpen T.
De 10 beste Hip restaurants in Antwerpen TheFork.
Sorry, je kunt niet in het verleden reserveren. Pas de tijd van je zoektocht aan. Restaurant in Antwerpen /. De 10 beste Hip restaurants in Antwerpen. De beste Hip restaurants in Antwerpen. 28 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria.
Ciro's! Official website.
Ciros is sinds generaties een begrip in Antwerpen. Ex Rode Duivel Albert De Herdt nam in 1962 Café Ciros over en herdoopte het tot Restaurant Ciros en serveerde sindsdien een eerlijke Burgerkeuken zonder franjes, in het meest Antwerpse restaurant van Antwerpen.
Moretti Traditionele Italiaanse Keuken.
Een nieuw familiair en cozy restaurant op het Antwerpse Zuid, met een warme en aangename inrichting. Bij ons kan je lekkere en authentieke Italiaanse gerechten eten, maar we hebben ook vele andere specialiteiten. Ons doel is om steeds kwalitatieve, mooie en vooral lekkere gerechten te serveren.
Cypro Restaurant.
Latijns-Amerikaans restaurant Zuid Antwerpen Trendy drinks ASur restaurant.
In ASur brengt chef Moisés twee werelden samen: America del Sur, waar hij als Venezolaan zijn roots heeft, en Antwerpen Zuid, de plek waar zijn jongensdroom een eigen restaurant in vervulling ging. Geschoold volgens Franse technieken maar trouw aan Zuid-Amerikaanse smaken, Moisés laat ons kennismaken met 2 werelden in 1 bord.

Contacteer ons