Meer resultaten voor restaurant antwerpen zuid

 
restaurant antwerpen zuid
 
Fiskebar Vis en Wijnbistro Antwerpen.
Aanrader: 8 eetadresjes op t Zuid Buurt aan de stroom.
Steven De Smedt is niet enkel eigenaar van het restaurant, maar tegelijk ook gastheer én chef. Hij werkt met een vast 4-gangenmenu, maar houdt steeds alternatieven achter de hand voor mensen die bepaalde ingrediënten niet lusten. Last but not least: Le John. Hier eet je kwaliteitsvolle gerechten aan betaalbare prijzen in een decor van de jaren 70. Met overheerlijke oesters en een uitgebreide wijnkaart is Le John ook een uitstekende setting voor een romantische date night. Vorig artikel Heraanleg Gedempte Zuiderdokken. Volgend artikel SamenZuid Spullenweek. GERELATEERDE ARTIKELEN MEER VAN DEZE AUTEUR. The Dirty Rabbit Cantina y Cocteleria brengt Zuid-Amerika naar de Schelde. Hotspot op t Zuid: Popup TwentyTwo. Deze Smaakmeesters openen de deuren op t Zuid. Buurt Aan de Stroom is een platform over groen en duurzaam wonen en leven op Nieuw Zuid, Antwerpen.
Cypro Restaurant.
Brasserie Den Artist Genieten op het Zuid Een stukje Parijs op het Zuid.
Parijs op het Zuid. De Leopold De Waelplaats. Op de hoek van de Museumstraat bevindt zich Brasserie Den Artist, een populaire brasserie waar het altijd prettig aanschuiven is. Waar reclamejongens, horecatijgers, blitse vrouwen, artiesten, studenten, BVs en ook buurtbewoners verpozing komen zoeken bij een etentje of een drankje. s Morgens kan je kiezen uit één van de drie smakelijke ontbijtversies. Brasserie Den Artist is gekend voor zijn typisch Belgische gerechten. Vispannetje op Oostendse wijze, Stoemp met worst, Vlaamse karbonades met mosterd, Balletjes in tomatensaus en Vol-au-vent spannen hier in royale porties de kroon. Seizoengebonden suggesties veranderen hier tweewekelijks. Joël Gemeiner, chef Donald en het volledige team verwelkomen al veertien jaar een heel trouw publiek. En dat houdt echt wel van die Parijse brasseriesfeer. Of je nu binnen tussen de vele spiegels, houtwerk en vergeelde fotos zit of op het terras in een van de luie zeteltjes, steeds heb je een heerlijk uitzicht op het komen en gaan op het hippe plein met zicht op het Museum van Schone Kunsten Antwerpen.
ZuidCafé Het zonnigste terras op t Antwerpse Zuid.
Het ZuidCafé beschikt over één van de mooiste terrassen op t Antwerpse Zuid. Door de perfecte ligging baadt het heerlijke terras bij mooi immers weer de hele dag in de zon. Kortom, het juiste adres voor een fijne drink of een aangenaam avondje uit! Wenst u graag een tafel te reserveren? Dat kan telefonisch via 03/248.81.89. A balanced diet is a cocktail. in each hand. Ontdek onze lekkernijen. Ben je bij ons nog niet geweest? Volkstraat 692000, Antwerpen.
BRASSERIE BIZIE LIZIE Restaurant.
Met onze snelle bediening, gezellig terras en aangepaste lunchmenu is Bizie Lizie de ideale plaats om snel even te ontsnappen uit uw kantoor. Indien u net wat meer wenst voor uw zakelijke contacten of collegas beschikken wij ook over een grote vergaderzaal.
De 10 beste Hip restaurants in Antwerpen TheFork.
Sorry, je kunt niet in het verleden reserveren. Pas de tijd van je zoektocht aan. Restaurant in Antwerpen /. De 10 beste Hip restaurants in Antwerpen. De beste Hip restaurants in Antwerpen. 25 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria.
Restaurant Jerom.
39 Graaf van Egmontstraat., Antwerpen, Vlaanderen, 2000. 32 487 70 70 70 info@restaurantjerom.be. Tue 1200: to 1400, 1830: to 2130.: Wed 1200: to 1400, 1830: to 2130.: Thu 1200: to 1400, 1830: to 2130.: Fri 1200: to 1400, 1830: to 2130.:
Michelin Restaurants Zuid: Gids van de beste restaurants van Zuid.
Alle Michelin restaurants in Zuid: sterrenrestaurants in Zuid en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Zuid. Alles van ViaMichelin: Antwerpen. Toeristische bezienswaardigheden Antwerpen.
Het Zuid Antwerpen Alle restaurants in de buurt PocketResto.be.
110 m van Het Zuid Antwerpen. Divin by Sepi. 120 m van Het Zuid Antwerpen. Graaf van Egmontstraat, 57. 130 m van Het Zuid Antwerpen. 130 m van Het Zuid Antwerpen. eetcafé, restaurant, Thais. 140 m van Het Zuid Antwerpen.

Contacteer ons