Zoeken naar restaurant antwerpen centrum

 
restaurant antwerpen centrum
 
GRIEKSE TAVERNE.:
In hartje Antwerpen, vlakbij de drukke Hoogstraat, is het heerlijk vertoeven in de Griekse Taverne die deel uitmaakt van het Grieks Huis. Zodra u door de grote poort stapt, belandt u in één van de meest rustgevende binnentuinen van t Stad.
Michelin Restaurants Antwerpen: Gids van de beste restaurants van Antwerpen.
Restaurants Michelin Antwerpen. Alle Michelin restaurants in Antwerpen: sterrenrestaurants in Antwerpen en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Antwerpen. Alles van ViaMichelin: Antwerpen.
Restaurant Ichi.
Restaurant ichi is een Aziatisch restaurant in Antwerpen waar je onbeperkt kan dineren tegen een vaste prijs. Voor 30, per persoon kunt u onbeperkt à la carte eten. BESTELLEN NAAR WENS. U kunt de gerechten bestellen al naar gelang uw wens.
Toprestaurant in Antwerpen.
Er is helaas een fout opgetreden bij uw reservering. Neem aub contact met ons op via telefoon of mail: 32 3 231 89 94 info@degodevaart.be. Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Restaurants in het Historisch Centrum van Antwerpen Eat in Antwerp.
Op een steenworp van de Schelde en de burcht van Antwerpen Het Steen, kijkt Brabo, van bovenop zijn fontein op de Grote Markt, uit op het imposante stadhuis, omgeven door schitterende gildehuizen. Via smalle straatjes ontdekt u de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal op de Groenplaats of het pittoreske Hendrik Conscienceplein met de barokke Carolus Borromeuskerk. Drink een typisch Bolleke De Koninck in een van de authentieke bruine cafés, snuister in de souvenirwinkeltjes of ga op zondag shoppen in de autovrije Hoogstraat. Een terrasje of restaurant vinden om uw culinaire verwachtingen in te lossen, dat is in Oud Antwerpen echt geen probleem! Wie uit eten wil gaan in het Historisch Centrum heeft keuze genoeg. Tijdens een wandelingetje door Oud Antwerpen zal u talrijke restaurants treffen op uw pad. Zoekt u eerder een bistro of brasserie in plaats van een restaurant? Het Historisch Centrum van Antwerpen ligt bezaaid met dit type van eetgelegenheden. Restaurants in de buurt. Brasserie Hilton Antwerp. Klik voor contactgegevens 03 204 12 29 antwerp.reservations@hilton.com. De 7 schaken. Klik voor contactgegevens 03 232 52 44 de7schaken@gmail.com. Klik voor contactgegevens 03 233 25 07 info@de-kaai.be. Klik voor contactgegevens 03 231 95 03 info@depeerdestal.be. De Rooden Hoed. Oude Koornmarkt 25.
Las Mañas Spaanse Restaurant NR 1 in Antwerpen resto.
Bienvenido a Las Mañas. In Antwerpen, bruisende stad van cultuur en nachtleven, is er een Spaanse plek, op een steenworp van het historisch centrum en de jachthaven. Dit restaurant gaat de permanente uitdaging aan om aan de smaakzin van zijn klanten te kunnen voldoen.
Da Giovanni Ristorante Hét Italiaanse restaurant van Antwerpen!
In Antwerpen lonkt dan Da Giovanni: enthousiaste obers, een zuiderse setting en authentieke Italiaanse gerechten. Perfect om een avondje onder vrienden mee op gang te trekken, of om uw lief eens diep in de ogen te kijken. Vergezeld van een fles Chianti, en met als afsluiter een tiramisu.
Restaurant Antwerpen t Hof van Eden: spijskaart, suggesties.
03 232 50 92. Welkom bij restaurant t Hof van Eden in Antwerpen. t Hof van Eden op de Groenplaats is een restaurant in Antwerpen met een uitgebreide spijskaart die iedereen honger doet krijgen. Wij zijn alle dagen open vanaf 9 uur.
Brasserie De Pelgrim Berchem Antwerpen.
Bij goed weer is het aangenaam vertoeven op zijn zonnig terras. Ook voor wie gewoon met vrienden een bolleke van t vat wil komen drinken of op zoek is naar de perfecte setting voor zijn event, is Brasserie De Pelgrim de place-to-be.
Restaurant Restaurant t t Zilte Zilte Viki Antwerpen. Geunes.
Wagyu ganzenlever gelakte cevenne ui kimchi. Zwezerik courgette kreeft yoghurt capucijn. De menus worden enkel per tafel geserveerd. Vanaf zes personen vragen wij u te opteren voor een menuformule. Onze prijzen zijn in euro inclusief dienst en B.T.W. Elke wijziging binnen het gekozen menu, kan een prijsstijging met zich meebrengen. Restaurant t Zilte. T: 3203 283 40 40. Lunch open 12u00 13u30. Diner open 19u00 20u30. Gesloten ma-middag, zat zondag. Volg ons via 2019 Restaurant t Zilte Privacy Policy. Home Reserveer Cadeaubon Contact Impressie Nederlands Français English. Back Reserveer NL Book a table ENG Réservez votre table FR. Home Reserveer Reserveer NL Book a table ENG Réservez votre table FR Cadeaubon Contact Impressie. vicke geunes michelin michelinstars culinair gastronomisch. Nederlands Français English. 360 panoramisch plezier. Nergens biedt de stad Antwerpen een beter zicht op haar fascinerende ligging en uitgestrektheid.

Contacteer ons