Op zoek naar libanees restaurant antwerpen?

 
libanees restaurant antwerpen
 
Mandarin Libanees Restaurant Antwerpen Yozo.
antwerpen restaurant libanees Mandarin. 32 3 456 96 86. Voor een snelle snack, groot of klein moet u beslist bij Mandarin zijn! Men kan hier kiezen uit een heleboel Libanese specialiteiten, pita, shoarma, kip, merguez, De bediening is er zoals het moet supervriendelijk en de gerechten zijn ook relatief snel klaar.
Libanees restaurant Faraya haalt meteen Michelingids Made in Vlaams-Brabant.
Libanees restaurant Faraya haalt meteen Michelingids. Paul Gebruers 20 november 2017. Het is al lang geen goed bewaard geheim meer dat de Libanese keuken de beste ter wereld is. Het Libanese restaurant Faraya in Wemmel is nog maar een goed jaar open en haalt al meteen de Michelingids.
Menukaart voor de lunch. Eetcafé Mampoko in Antwerpen. Lekker en gezond. Mampoko Antwerpen.
Eetcafé Mampoko is de plaats bij uitstek voor zowel een snelle hap tijdens de werkpauze als een lekker lange lunch. Ontdek onze vaste menukaart en laat het water u alvast in de mond lopen. Voor onze wekelijks aangepaste suggesties kunt u hier terecht.
takeaway.com/be.
restaurant antwerpen antwerpen restaurant libanees restaurant antwerpen.
Open Zaterdag 900: 2200: Restaurants, Cafés, Catering, Cateraar, Exotische gerechten, Kipgerechten, Terrassen, Vleesgerechten, Culinair, Antwerpen, Visgerechten, Ontbijt, Belgische specialiteiten, Grieks restaurant, Italiaans restaurant, Ontbijtservice, Brasserie, Kindvriendelijk restaurant, Afrikaans restaurant, Buffetrestaurant, Thais restaurant, Gastronomisch restaurant, Restaurant met terras, Aziatisch, Belgisch, Frans, Indiaas, Libanees, Spaans, Thais, Sodexo Card.
Matiate Café, Bar Restaurant.
Kom gerust eens langs om te kijken wat we voor u in petto hebben. Of ga naar de pagina van Antwerpen of Brussel om de menukaart in detail te bekijken. 32 03 541 47 59. Matiate Kinepolis Antwerpen. Groenendallaan 414, 2030 Antwerpen.
Tarbouch, Libanees 4-gangendiner in hartje Antwerpen: bespaar 53% in Antwerpen via Social Deal.
Tarbouch serveert al Libanese gerechten in Antwerpen sinds 2004. Het restaurant heeft zeker bijgedragen aan de groeiende bekendheid van de Libanese keuken in de stad en het hele land. Bij Tarbouch kun je terecht voor traditioneel en huisgemaakt Libanees eten, bereid met verse en gezonde ingrediënten en authentieke Libanese specerijen.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Grill restaurant MÓN serveert vlees van eigen wei op t Eilandje in Antwerpen en bij Salons van Edel in Wilrijk. Altijd lekker, altijd gezellig.
Altijd met uitzicht. In restaurant MÓN is het gezellig eten, in een historisch kader en toch heel eigentijds. Zowel MÓN Antwerpen als MÓN Wilrijk zijn ruim bemeten restaurants die zo zijn ingericht dat er een intieme sfeer kan worden gecreëerd.
A-stad.

Contacteer ons