Resultaten voor grieks restaurant antwerpen

 
grieks restaurant antwerpen
 
The 10 Best Greek Restaurants in Antwerp TripAdvisor.
Grieks Restaurant Cyprus Schoten 3.0 mi away. 10 of 10 Results. know better book better go better. 2018 TripAdvisor LLC All rights reserved. Terms of Use Privacy Policy Site Map. TripAdvisor LLC is not a booking agent and does not charge any service fees to users of our site.
Menukaart ATHENE.
Gebak van bladerdeeg met walnoten en honing. Gebak met walnoten. Gebak van bladerdeeg met walnoten en honingdraden. Griekse yoghurt met honing en walnoten. COUPE VANILLE met slagroom 600., DAME BLANCHE 700., Copyright 2014 Restaurant ATHENE Antwerp. All rights reserved to Resto.be.
GRIEKSE TAVERNE.:
In hartje Antwerpen, vlakbij de drukke Hoogstraat, is het heerlijk vertoeven in de Griekse Taverne die deel uitmaakt van het Grieks Huis. Zodra u door de grote poort stapt, belandt u in één van de meest rustgevende binnentuinen van t Stad.
Griekse restaurants inAntwerpen De Griekse restaurants in België.
Bekijk Grieks Eetcafe Nefeli in Antwerpen. Bekijk Restaurant Delphi in Antwerpen. Bekijk Restaurant HIP in Antwerpen. Bekijk Restaurant Mandraki in Antwerpen. Bekijk Restaurant Pegasus in Antwerpen. Bekijk Restaurant To Limani in Antwerpen. Bekijk Restaurant Varelli Mezze in Antwerpen. Griekse Gids Agenda.
Philos is Griekse brasserie en soms danstent Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Vorige afbeelding 1 / 4 Volgende afbeelding. Met Philos heeft de stad er een Grieks restaurant bij. s Avonds gooit de Griekse brasserie wel eens de maskers af en wordt het een danstent. Vangelis Bambarakos opende zijn Philos op de hoek van de Bolivarplaats en de Gijzelaarstraat op een van de zonnigste plekken van t stad: alsof het terras rond de zon draait.
Home ATHENE.
Restaurant taverne Athene is het oudste Griekse restaurant van Antwerpen. In 1985 namen Dina en Nikitas het restaurant over en sinds 2014 is ook hun dochter een vaste waarde in het familierestaurant. Je kan er genieten van een heerlijke maaltijd in een typisch Grieks kader.
Griekse Taverne in Antwerpen Menu, openingsuren, adres, fotos van restaurant en reserveren.
Over het restaurant Griekse Taverne. ANTWERPEN Een Grieks hoekje in t stad van Antwerpen vind je vlakbij de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal in de Griekse Taverne gevestigd in het Grieks Huis. KALIMERO Iedere liefhebber van de Griekse keuken komt hier aan zijn trekken.
Grieks Restaurant Cyprus Grieks Restaurant Antwerpen Grieks Restaurant Merksem Grieks Restaurant Schoten Grieks Restaurant Brasschaat Grieks Restaurant Cyprus Grieks Restaurant Antwerpen Grieks Restau
Restaurant is ook af te huren voor uw feesten Ontdek ons menu. Pinkster maandag zijn wij open, reserveer nu tijdig je plaats of bel ons voor uw bestelling. Bel: 03 336.91.88. 2017 Grieks Restaurant Cyprus Grieks Restaurant Antwerpen Grieks Restaurant Merksem Grieks Restaurant Schoten Grieks Restaurant Brasschaat.
GRIEKS RESTAURANT PHILOS Restaurant.
Restaurant Athene, Antwerpen, Griekenland, authentieke gerechten, mezedes.
Ontdek de traditie en kunst van de Griekse keuken bij Athene te Antwerpen. Restaurant Athene is het oudste, Grieks restaurant in Antwerpen. In een traditioneel Grieks kader kunt u hier genieten van de lekkerste, authentieke gerechten uit het échte Griekenland.

Contacteer ons