Zoeken naar restaurant linkeroever

 
restaurant linkeroever
 
Welcome.
Welkom in ons restaurant The Antwerp Skyline S.R.N.A.
Maandelijks: 3-gangenmenu aan 25 clubdiners, zie menu voor de komende maanden onder de rubriek Clubdiners.' Jaarlijks: Menu aan 25 na de Algemene Vergadering. Tijdens sluitingsmomenten kan het restaurant toch geopend worden, en dit voor reservaties van een minimumbezetting van 10 personen.
intro.
Ristorante Machiavelli.
tot aan de voordeur van het restaurant. Deze is gevariëerd. en bestaat uit Italiaanse en Franse gerechten. Naast de kaart zijn er maandelijks suggesties. waaruit u kan kiezen. Als u met een groep komt, stellen we voor een groepsmenu te nemen. Dit is voordeliger en. helpt ons iedereen tegelijk te serveren. U hebt keuze uit 2 menu's. Een menu van 45 en een menu van 55. Het menu van 45 bestaat uit een 3-gangen menu, aperitief, koffie met een digestief en. alle drank buiten sterke drank à volonté tot aan de koffie. Het menu van 55 bestaat uit een 4-gangen menu, aperitief, koffie met een digestif en alle drank. buiten sterke drank à volonté tot aan de koffie. Gelieve de menukeuze en gerechten een weekje D op voorhand door te geven. Indien er personen afvallen en dit niet op. D voorhand gemeld wordt, zullen wij de menu's.' Gelieve een lijst of naamkaartjes te maken met D de gerechten wat elke persoon eet. maak uw keuze. 2050 Antwerpen L.O. Tel: 32 03 219.07.07. van 12u tot 15u en van 18u tot. zaterdag van 18u tot. Gelegen op de Antwerpse Linkeroever.
SCALDIANA.:
Restaurant Scaldiana is gelegen in het gezellige pittoreske dorpje Rupelmonde aan de linkeroever van de Schelde. Wij zijn alle dagen geopend vanaf 11.00, uitgezonderd op woensdag zijn wij gesloten. Scaldiana ligt op een hogere verdieping zodat u een fenomenaal zicht heeft op.
index.
King's' Palace Chinees Restaurant.
C hinees Restaurant. W ie Zijn Wij. De Kings Palace kernwaarden: begrip, respect en beleefdheid hebben voor een ijzersterke en positieve team spirit gezorgd. Kings Palace gelooft dat dit afstraalt op de bediening en dat een goed gevoel hebben een onmisbaar ingrediënt is voor een geslaagde maaltijd.
De Zeester Restaurant.
Wandeldijk 28, 2050, Antwerpen Linkeroever. 32 3 219 02 06. De Zeester Restaurant. Feestzaal tot 50 personen. Disclaimer / Alg. Menu Drank kaart. Mosselen op 8 wijze. Mosselsouper voor groepen bedrijven. Mosselsouper voor Rusthuizen Verenigingen. Restaurant De Zeester. Wandeldijk 28, 2050, Antwerpen Linkeroever.
Da Giovanni Ristorante Hét Italiaanse restaurant van Antwerpen!
Actie niet geldig voor take away. Win een gratis pizza of pasta! Voor alle pizza en pasta liefhebbers hebben we een unieke actie, doe mee met onze actie en maak kans op een gratis pizza of pasta. Win een pizza of pasta!
Roest restaurant, eigenzinnig en origineel in Antwerpen.
Eigenzinnig, prikkelend, origineel in Antwerpen. Voor ieder wat wils ontbijt, lunch, diner, bar in een warm en industrieel decor. Di Wo Do 12.00 14.15. Di Wo Do 18.00 22.00. Vr 12.00 14.15 18.00 22.00. Za 12.00 22.00. Zo 09.30 21.00.

Contacteer ons