Resultaten voor restaurant linkeroever

 
restaurant linkeroever
 
intro.
WZC Regatta Woonzorgcentrum/Rusthuis Antwerpen Linkeroever.
Neem contact op voor meer informatie. Met de opening van Woonzorgcentrum Regatta sinds eind oktober 2016, kent Linkeroever een modern, gezellig huis voor senioren. Gelegen in een gloednieuwe wijk, op wandelafstand van het Galgenweelpark, wonen we op de ideale plek om te genieten van de warme, hartelijke diensten.
Restaurant-vacatures in Antwerpen provincie maart 2019 Indeed.com.
The Young Graduate Program runs over a 12 month period and starts with 1 month on the field experience in our restaurants, Quick Burger King. 9 dagen geleden vacature opslaan meer. View all Wilrijk jobs. Papaver Food Drinks. Kuis van het restaurant.
Kiprestaurant Antwerpen t Linkkieke: kip, ribbetjes, suggesties.
bij t Link kieke zijn! t Linkkieke, het kiplekkerste kiprestaurant op Linkeroever te Antwerpen. Sinds enkele jaren kunt u terecht bij kiprestaurant t Linkkieke, gelegen op Linkeroever te Antwerpen. Ons enthousiast team zorgt voor een snelle en correcte bediening van al onze overheerlijke schotels.
Brasserie Gust Uit eten in Antwerpen.
Elke vrijdag van 12u 15u chateaubriand met frietjes en pepersaus 1295, euro. Brasserie Gust is gelegen aan de voet van de Waaslandtunnel te Linkeroever. Gezellige brasserie voor jong en oud met grootmoeders gerechtjes aan democratische prijzen. Tapas, cocktails en bieren.
Restaurant Feestzaal Bebronna Unieke venue in het hart van de Waaslandhaven!
Bebronna biedt een multifunctionele zaal aan met diverse mogelijkheden. Van groot tot klein, maar steeds met een persoonlijke aanpak! Contacteer ons voor een offerte op maat. Steeds maatwerk, zoals het hoort! Ontdek pure en eerlijke smaken geselecteerd door onze chefs.
De Zeester Restaurant.
Wandeldijk 28, 2050, Antwerpen Linkeroever. 32 3 219 02 06. De Zeester Restaurant. Feestzaal tot 50 personen. Disclaimer / Alg. Menu Drank kaart. Mosselen op 8 wijze. Mosselsouper voor groepen bedrijven. Mosselsouper voor Rusthuizen Verenigingen. Restaurant De Zeester. Wandeldijk 28, 2050, Antwerpen Linkeroever.
Welcome.
Man Far Linkeroever, Antwerpen Tel: 032192. Restaurants goudengids.be.
Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be. Man Far Linkeroever 032192570 Willem Van Haechtlaan 59. 7 maart 2010. Deze Chinees bevindt zich in de iets duurdere prijzenklasse. De menukaart is er dan ook wat meer culinair dan het gemiddelde Chinese restaurant.
Linkeroever: de mooie achtertuin van Antwerpen.
Nadat pop-up restaurant LO afkorting van Linkeroever de deuren sloot, zette de topchef meteen een vervolg op poten. Niet veel later was GLOW, het nieuwe tijdelijke restaurant op dezelfde locatie, een feit. Bru roert zelf in de kookpotten en wordt bijgestaan door een keukenbrigade van gerenommeerde chefs.

Contacteer ons