Resultaten voor sterren restaurant antwerpen

 
sterren restaurant antwerpen
 
24 Michelinsterren in Antwerpen Radio 2, de grootste familie.
L'épicerie' du Cirque, ook in Antwerpen, verliest zijn enige ster. De vier restaurants in onze provincie met 2 sterren hadden die eerder al gekregen. Het gaat om The Jane van Sergio Herman en t Zilte van Vicki Geunes in Antwerpen, Nuance van Thierry Theys in Duffel en Pastorale van Bart De Pooter in Reet. Bij de restaurants met 1 ster zijn er twee nieuwkomers: Dôme in de wijk Zurenborg in Antwerpen en The Butcher's' Son bij Brouwerij De Koninck in Berchem. Dat laatste restaurant is ook nog maar anderhalf jaar open.
Restaurant Ardent.
U kan bij ons terecht voor een verfijnde frans-belgische keuken met pure smaken. Droom alvast even weg bij onze menukaart elders op deze site. Wij kijken er naar uit u te verwelkomen en u te laten mee genieten van onze passie. Dageraadplaats 3, 2018 Antwerpen.
L'épicerie' du Cirque.
share the love. Owners founders Dennis Broeckx Ellen Destuyver ontmoetten elkaar in restaurant de Kleine Zavel, waar ze enkele jaren samen werkten. In 2006 besloten ze om een eigen zaak te openen, Lépicerie du Cirque opende aan het Museum voor Schonen Kunsten in een oud kruidenierspand.
Restaurants in Antwerpen met een Michelin ster Eet.nu.
Alle Restaurants in Antwerpen met een Michelin ster. Uit eten in Antwerpen? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan. Eindcijfer tussen 1 10.
The Jane Antwerp.
Enkele maanden later kreeg ik telefoon van Job Smeets van Studio Job. Hij vertelde over een plek in Antwerpen, een voormalige kapel die zo schitterend was dat het wel eens het mooiste restaurant van België zou kunnen worden. Een eerste bezoek was genoeg.
Hier vindt u alle Belgische sterrenrestaurants Nina kookt Nina HLN.
Verder kreeg ook La Villa in the sky Brussel twee sterren toebedeeld. Dat restaurant had er vorig jaar nog geen. Met de drie nieuwkomers komt het totaal aantal tweesterrenrestaurants in ons land op twintig, de zeventien bestaande tweesterrenrestaurants behouden hun bekroning. BELGA Nick Bril van The Jane. Voorstelling nieuwe Michelingids uitgesteld door aanslagen in Parijs. Proeven van de nieuwe Belgische éénsterrenrestaurants kan in Antwerpen Bistrot du Nord, Brussel Alexandre, Ecaussinnes Le Pilori, Schilde dEssensi, Bergen Le Comptoir de Mairie, Jezus Eik Alain Bianchin, St-George-sur-Meuse Philippe Fauchet.
Restaurant Jerom.
Dan is de restaurantgroep J. iets voor jou. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Neem snel contact met ons op en zend ons je cv. 39 Graaf van Egmontstraat., Antwerpen, Vlaanderen, 2000. 32 487 70 70 70 info@restaurantjerom.be.
Restaurant Het Pomphuis In Antwerpen gelegen restaurant.
De 10 beste restaurants in Antwerpen TripAdvisor.
Lekker en gezelig 28/01/2018. 22 van 1.277 Restaurants in Antwerpen. Frans Belgisch Europees. alles is top hier, ook de rekening 06/12/2017. 23 van 1.277 Restaurants in Antwerpen. Vis en zeevruchten Europees Brits. Restaurant De Godevaart. 24 van 1.277 Restaurants in Antwerpen.
InVINcible: Restaurant Winebar.

Contacteer ons