Meer resultaten voor sterren restaurant antwerpen

 
sterren restaurant antwerpen
 
Reserveer bij Restaurant The Jane Antwerp in Antwerpen, Antwerpen Restaurant reserveren in Antwerpen.
Chef-kok Nick Bril, Hermans voormalige rechterhand bij restaurant Oud Sluis in het Zeeuwse Sluis, is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en stelt in overleg met Sergio het tasting menu samen. The Jane is het gastronomische restaurant op de begane grond en alle plaatsen hebben zicht op de open keuken.
Petit-Cuistot.
Restaurant Het Gerecht te Antwerpen.
Nadien rest u enkel nog het culinair genieten van deze seizoensgebonden gastronomie in een aangenaam kader, geaccentueerd door unieke beelden van zijn andere passie fotografie. Home Menu Situering Openingsuren Reserveren Cadeaubon. Restaurant Het Gerecht Wim Mertens Peggy Wouters Amerikalei 20 2000 Antwerpen T.
www.domeweb.be.
t Fornuis Antwerpen Be-Gusto.
Respect is dan ook het minste waar we chef Segers mee moeten bewieroken. Enkele jaren geleden werd zijn stijl door velen afgeschreven maar tegenwoordig is puur klassiek weer hot, kreeg Segers de GaultMillau lifetime achievement award en is hij één van de Njam sterren. Segers week nooit van zijn pad af om te verdwalen op een weg van te moderne of onstabiele gerechten. Hij bleef focussen op zijn ding en het feit dat vandaag zijn klein huiskamerrestaurant nog altijd regelmatig volzet is, geeft het antwoord op de vraagstelling. Zoals vaker geschreven is er in ons culinaire land plaats voor verschillende stijlen en trends. Klassiek, modern, fusion, bistronomie, slowfood, healthy, veggie enz, het is die diversiteit die het zo aantrekkelijk maakt en voor een culinaire levensgenieter de extra drive geeft om regelmatig op restaurant bezoek te gaan. Hoe groter mijn liefde wordt voor de creatieve belevingskeuken, zo veel te meer kan ik ook genieten van een perfect geserveerde klassieke product keuken. Restaurant t Fornuis ligt in het centrum van Antwerpen en het is op de eerste verdieping van het statige gebouw dat Segers zijn show opvoert.
Restaurants Antwerpen Proeft 1 3 4 5 MEI i.s.m. AEG 13de jaarlijkse editie.
Sterren bij Michelin Opgenomen in Michelin Koksmutsen bij GaultMillau Opgenomen in GaultMillau. LA PAIX Gastronomie Brussel. KOMMILFOO Gastronomie Antwerpen. CENTPOURCENT Gastronomie Sint-Katelijne-Waver. DE BALLENBAR Gastronomische bitterballen Amsterdam, Nederland / T SCHULTEN HUES Gastronomie Zutphen, Nederland. CARCASSE BY DIERENDONCK Gastronomisch vleesrestaurant Koksijde Sint-Idesbald Suggestie van de Dag by Luc Hoornaert 11/05.
La Belle.
Na de eervolle 145, op 20 in gids Gault Millau eerder deze maand, behaalde restaurant La Belle voor het zesde opeenvolgende jaar de befaamde Michelinster 2019. Chef Peter Vangenechten bedankt het ganse team van La Belle en de vele bezoekers van de voorbije jaren voor hun vertrouwen, complimenten en aanmoedigingen!
RESTAURANT THE GLORIOUS ANTWERPEN.
Restaurant dEssensi s Gravenwezel Gastronomie Tuin.
dEssensi gastronomie met de glimlach. d'essensi, dessensi, karl ave, philip jeukens, michelin, ster, kerkstraat, schilde, s gravenwezel, vogelzang, ago's, bru, antwerpen, restaurant, gastronomie, gastronomisch. Reserveren kan via onze pagina reserveren. dEssensi Restaurant s Gravenwezel is bij dEssensi Restaurant s Gravenwezel.
Restaurant Dôme.
Aangevuld met een indrukwekkende wijnkaart is dit een van de plekken die je als gastronoom niet mag laten links liggen. Frédéric Chabbert Restaurant Dome. Restaurant Nathan, nieuw gastronomisch topadresje. In de Balans, een trendy en vooral lekker restaurant. Inschrijven voor wandeling? Contacteer Lekker Antwerpen.

Contacteer ons