Resultaten voor restaurant sportpaleis antwerpen

 
restaurant sportpaleis antwerpen
 
Sportpaleis Lotto Arena Antwerpen Alle restaurants in de buurt PocketResto.be.
Lange Stuivenbergstraat, 42-46. 1.1 Km van Sportpaleis Lotto Arena Antwerpen. 1.2 Km van Sportpaleis Lotto Arena Antwerpen. restaurant, Belgisch, Frans. 1.2 Km van Sportpaleis Lotto Arena Antwerpen. 1.2 Km van Sportpaleis Lotto Arena Antwerpen. 1.3 Km van Sportpaleis Lotto Arena Antwerpen.
vipbehandeling Sportpaleis, Antwerpen, vleesrestaurant Filet dAnvers.
GRATIS shuttledienst van en naar het Sportpaleis! Bij alle grote evenementen in het Antwerps Sportpaleis en Lotto-Arena biedt Filet d'Anvers' aan haar klanten een shuttledienst aan. U kunt uw wagen gemakkelijk en veilig parkeren aan het restaurant, waarna u zorgeloos kunt genieten van een heerlijk diner.
LA VOLPE.:
Feestdagen evenementen sportpaleis maandag open. Ook de fans van het voormalige restaurant t Ribbeke komen in La Volpe nog steeds aan hun trekken! Het concept werd opnieuw geïntegreerd in restaurant La Volpe, waardoor u er nog steeds terecht kan voor de heerlijkste ribbetjes! Naam: La Volpe. Adres: Lange Lobroekstraat 53-55 2060 ANTWERPEN.
Sportpaleis Axxes Café Restaurant.
Geniet trouwens nog snel van een lekkere maaltijd of cocktail voor u naar het Sportpaleis vertrekt. Axxes is ook voor groepen en/of bedrijven de ideale plek voor een gezellig avondje uit. U kan een diner combineren met een bioscoopbezoek of workshops. Reserveer nu alvast je tafel bij Axxes in Antwerpen. Zo ben je zeker van een plaatsje als je komt genieten van onze keuken en cocktails. Iedere vrijdag zaterdagavond kan je bij ons terecht voor onze overbekende salsa-avonden om te genieten van lekkere cocktails en zuiderse beats. Zin in salsa? We komen op locatie met lekker eten, heerlijke cocktails en een dj die u voorziet van de zwoelste ritmes uit Midden en Zuid-Amerika. We zijn handig gelegen aan Kinepolis Antwerpen. Zo kan u gratis parkeren en uw avond combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan de bioscoop. Wil je een idee vormen van onze zaak of onze salsavonden? Neem gerust een kijkje in onze fotogalerij om alvast de sfeer op te snuiven. Bekijk de foto's.' Axxes Café Restaurant.
De Veehandel Home.
Restaurant De Veehandel. Zo mals en lekker was uw biefstuk nog nooit. Ook voor groepen en bedrijven. Speciale mogelijkheden voor groepen. Bekijk onze menu. Wanneer kan je bij ons terecht? Wil je meer weten over onze lekkere gerechten? Reserveer via deze weg uw plaats. Gelieve te onthouden dat we op zon en feestdagen gesloten zijn. Kom meer te weten over onze acties., Concert in het sportpaleis? Gaat u naar een concert in het vlakbij gelegen Sportpaleis? Dat kan u combineren met een lekker etentje in De Veehandel. Eten en Drinken. Lange Lobroekstraat 61, 2060 Antwerpen.
Restaurant Veranda.
restaurant Veranda naar de oude. slachthuisbuurt te Antwerpen Noord., vlakbij het sportpaleis. Zijn seizoensgebonden keuken werkt. als vanouds met één menu. De nieuwe Veranda werd. uitgebreid met een walk-in. bar waar u zowel de 5 gangen. menu kunt nemen of à la carte.
Eten en drinken in de buurt Antwerps Sportpaleis.
Wil je voor aanvang van een evenement nog iets eten, dan kan je daarvoor terecht in het restaurant The Stage aan de overkant van de straat. The Stage is open op dagen dat in het Sportpaleis en/of de Lotto Arena een evenement plaatsvindt. De keuken is open tot 20.30 uur. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wordt wel aanbevolen. Tweemontstraat 449 recht tegenover het Sportpaleis. 0477 95 81 97. Schrijf in op onze nieuwsbrief of volg ons via. Antwerps Sportpaleis Schijnpoortweg 119, 2170 Merksem telefoon 32 3 400 40 40. Copyright 2007-2018 Antwerps Sportpaleis nv, alle rechten voorbehouden. Antwerps Sportpaleis nv Schijnpoortweg 119, 2170 Merksem info@sportpaleisgroep.be www.sportpaleisgroep.be. BTW BE 0461.051.688 RPR Antwerpen BNP Paribas Fortis IBAN: BE93 2200 4925 0067 BIC: GEBABEBB.
vleesrestaurant Filet dAnvers, Antwerpen, vleesgerechte, visgerechten, pasta, salades.
Het restaurant is gelegen aan de Antwerpse slachterijen en staat reeds jaar en dag garant voor zijn kwaliteitsvlees, lekkere gerechten en goede service. Wat is een stone-grill? Een stone-grill is een steen uit de Dolomieten die temperaturen tot 400C kan verdragen, deze temperatuur lange tijd kan vasthouden en dus ideaal is om op te bakken. Bakken op een stone-grill is een gezellige en bovendien gezonde manier om van uw vlees te genieten. De stone-grill wordt in een houder op tafel geplaatst. U bakt uw vlees zelf tot de gewenste cuisson. Dankzij de hoge temperatuur en de afwezigheid van vetstoffen eet u een gezond én smaakvol stuk vlees. Uiteraard is de stone-grill ook geschikt voor kip, vis en schaaldieren. Ook een groente arrangement behoort tot de mogelijkheden. De stone-grill is ideaal om met een grote groep vrienden of familie gezellig lang te tafelen. Uitgebreide menu en wijnkaart. GRATIS Shuttledienst van en naar het Sportpaleis bij een diner.
De 10 beste restaurants in de buurt van Sportpaleis.
Beste eetgelegenheden in de buurt van Sportpaleis, Antwerpen. Restaurants in Antwerpen. Restaurants in de buurt van Sportpaleis. Restaurants in de buurt van Sportpaleis. Van Schijndelstraat 119, Antwerpen 2170, België. Lees beoordelingen van Sportpaleis. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken.

Contacteer ons