Resultaten voor restaurant nathan antwerpen

 
restaurant nathan antwerpen
 
Visit Antwerpen.
Nathan, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Het wijnarrangement is ok, er wordt niet bijgeschonken maar 5 glazen bij een menu lijkt me. Datum van bezoek: maart 2019. 3 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie. Voor het eerst mijn laten verwennen bij restaurant Nathan in Antwerpen nadat ze 1 Michelin ster hebben verdient!
Nathan, Antwerpen PocketResto.
De jonge kok Nathan Van Echelpoel heeft na enkele culinaire ervaringen in de keukens van onder andere Dôme, De Pastorale, L'épicerie' du Cirque en Hof van Cleve zijn eigen restaurant in het centrum van Antwerpen geopend. Er wordt gefluisterd dat dit het nieuwe sterrenrestaurant van Antwerpen wordt.
Nathan.
Maar met een verhouding tussen een halfuurtje eten en ruim twee uur wachten op eten, vraag ik mij toch af of zulke tergend trage eetconcepten nog wel van deze tijd zijn. Nathan, Lange Koepoortstraat 13, 2000 Antwerpen, tel. 03/284.28.13, www.restaurant-nathan.be, gesloten op zatermiddag, zondag en maandag.
Starter van de week: eigen restaurant na tocht langs sterrenzaken Made in Kempen.
Vandaag 1 november betekent de start van een nieuw leven voor Nathan Van Echelpoel, die volgende maand 28 wordt. De uit Schilde afkomstige chef-kok opent aan de Lange Koepoortstraat in Antwerpen met zijn vriendin Eva Van de Peer restaurant Nathan.
Eerste ster voor restaurant Nathan en restaurant Franq ATV.
bekijk hier de reportage over hotel restaurant Franq. bekijk hier de reportage in Relax over restaurant Nathan. Fietsersbond wil strengere aanpak voor fietsdiefstallen. De Fietsersbond vraagt ook een strengere aanpak van fietsdiefstallen. De eerste helft van dit jaar waren er in Antwerpen 2600 fietsdiefstallen.
Waar eet je met een goed glas wijn in de provincie Antwerpen? Entrepot du Vin.
2000 Restaurant Dim Dining Vrijdagmarkt 7/8 Antwerpen dimdining.be. 2000 Restaurant Fons Nieuwstad 12 Antwerpen fonsantwerp.be. 2000 Restaurant In de Balans Kaasrui 7-9 Antwerpen indebalans.be. 2000 Restaurant l'Amitié' Vlaamse Kaai 43 Antwerpen lamitie.net. 2000 Restaurant Nathan Lange Koepoortstraat 13 Antwerpen restaurant-nathan.be.
Restaurant Nathan, nieuw gastronomisch topadresje.
Restaurant Nathan is een nieuw gastronomisch topadresje in Antwerpen. De Chef Nathan Van Echelpoel deed ervaring op in verschillende toprestaurants zoals Le Dôme, De Pastorale, Lépicerie du Cirque en last but not least Hof Van Cleve. Aan de combinaties en bordschikking merk je meteen dat Nathan weet wat hij doet en zijn eigen stijl heeft.
visrestaurant antwerpen.
Op de Oude Leeuwenrui 56 te Antwerpen, verborgen achter de viswinkel De" Schelp, vinden we Chez" Rini, het Wimbledon van de Antwerpse visrestaurants. Het restaurant ligt op wandelafstand 500m van de trendy wijk t Eilandje, de nieuwe hotspot van Antwerpen met o.a.
Kies je filmstad! Steden in Nederland en Vlaanderen Bioscoopagenda.
Topfilms in de bioscoop Kinderfilms / Familiefilms in de bioscoop Premierefilms Verwachte films Nieuwe films in de bioscoop 3D films in de bioscoop Films in de bioscoop Alle films Nederlandse films Nederlandstalige films in de bioscoop Ladies Night films Films op TV Filmrecensies Interviews Fotoreportages Laatste filmnieuws Klassiek Gaming.

Contacteer ons