Meer resultaten voor restaurant nathan antwerpen

 
restaurant nathan antwerpen
 
Nathan Antwerpen Be-Gusto.
Lange Koepoortstraat 13, 2000 Antwerpen. 0032 3 284 28 13. Chef: Nathan Van Echelpoel. Eind vorig jaar kreeg de Antwerpse Lange Koepoortstraat er een gezellig culinair adres bij. Nathan scoorde reeds van bij de start met een eigentijdse seizoens-keuken. De jonge chef Nathan Van Echelpoel deed reeds ervaring op in zaken met faam zoals het Hof Van Cleve, Dôme, Pastorale en LEpicerie du Cirque. Partner Eva Van de Peer kreeg meteen ook de smaak te pakken en volgde de chef na haar job in de privé sector om zich te ontpoppen tot vriendelijke en gedreven gastvrouw. Ze verbouwden zelf een oude fietswinkel tot een hedendaags en modern restaurant.
Nathan, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Activiteiten in de omgeving van Nathan. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Restaurants in Antwerpen. Is dit uw bedrijf? 136 van 1.281 Restaurants in Antwerpen. Lange Koepoortstraat 13, Antwerpen 2000, België. 32 3 284 28 13. Alle fotos 90. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart. Heel goed 26%. 6 dagen geleden. 2 weken geleden. Leuke nieuwe ontdekking. Frans, Belgisch, Europees, Geschikt voor vegetariërs. Lange Koepoortstraat 13, Antwerpen 2000, België. Deze vermelding verbeteren. Is dit een romantisch restaurant?
Nathan Avocado van de Duivel.
FERM, Bio Food Market. De Smaakmeesters in Antwerpen. Reacties: 0 Gepost door: Caroline Categorie: Antwerpen, Avocado van de Duivel, Restaurant Tags: 17de van de maand, antwerpen, Nathan, Nathan Van Echelpoel, restaurant. Plaats een reactie Annuleer reactie. Manhattns burgers in Brussel.
Nathan ANTWERPEN 2000 Eten, Resto, Restaurant Goesting Antwerpen.
De jonge kok Nathan Van Echelpoel heeft na enkele culinaire ervaringen in de keukens van onder andere Dôme, De Pastorale, L'épicerie' du Cirque en Hof van Cleve zijn eigen restaurant in het centrum van Antwerpen geopend. Er wordt gefluisterd dat dit het nieuwe sterrenrestaurant van Antwerpen wordt.
Jonge topkok kiest voor Lange Koepoortstraat Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Meld je aan op gva.be. Geef een zoekterm in. Maak van Antwerpen jouw startgemeente! Nathan Van Echelpoel en Eva Van de Peer openen binnen enkele maanden restaurant Nathan in het pand waar tot voor kort fietsenwinkel Fixeratie huisde, in de Lange Koepoortstraat.
Restaurant Nathan Antwerpen.
Met haar enthousiasme en optimisme, is ze voor mij alvast de ideale gastvrouw. Met smakelijke groeten., Nathan Van Echelpoel. Restaurant Nathan Lange Koepoortstraat 13, 2000 Antwerpen T: 32 0 3 284 28 13 info@restaurant-nathan.be. Lange Koepoortstraat 13, 2000 Antwerpen. T: 32 0 3 284 28 13.
Nathan maakt ambitie niet helemaal waar De Tijd.
Nathan maakt ambitie niet helemaal waar. Jonge kok Nathan Van Echelpoel legt de lat te hoog in Antwerpen. Geef zelf een reactie. Je hebt bij de beste restaurants van België gewerkt: L'Epicerie' du Cirque, Pastorale, Hof van Cleve. Je hebt er zowat alles gedaan, van groenten schoonmaken tot de warme kant, dat deel van de keuken dat alle jongs koks ambiëren. En dan is het tijd om voor jezelf te beginnen. Meer in Gastronomie. Geproefd: L'Ecailler' du Palais Royal in Brussel. Een restaurant met een dresscode, waar kom je dat nog tegen?
Restaurant Nathan Antwerpen.
Gelieve dit aan te geven bij jouw reservatie. Nathan zal voor jou een aangepast menu of gerecht samenstellen. Gelieve per tafel 1 menukeuze te maken. Restaurant Nathan Lange Koepoortstraat 13, 2000 Antwerpen T: 32 0 3 284 28 13 info@restaurant-nathan.be.

Contacteer ons