Meer resultaten voor restaurant met speeltuin antwerpen

 
restaurant met speeltuin antwerpen
 
kindvriendelijke restaurants Onze tips KIDS EN TRIPS.
Een absolute aanrader, als je met 4 bent is de Good four more formule waarbij je samen van 4 verschillende sausjes kan proeven. Het restaurant heeft geen aparte speelhoek, maar er zijn wel leuke kleurplaten en potloodjes. Geloof ons, de spaghetti doet ook zo zijn werk. Verschillende locaties in Vlaanderen. Oud Gemeentehuis Varsenare. Het Oud Gemeentehuis in Varsenare is een klassieker in West-Vlaanderen. Deze bistro met traditionele Frans-Belgische keuken heeft in een speeltuin om u tegen te zeggen.
Brasserie Parkheide Verzorgd, Lekker En Altijd Gezellig.
Zeer lekker gegeten met 1 van de aanbevolen formules om te feesten. De speeltuin en wandelbos die eraan grenst, is een mooie meerwaarde. Ruime parking, vriendelijke bediening en schappelijke prijzen! Kristof Wijns via Google. Lekker eten, leuke speeltuin voor de kids.
Speeltuin Nachtegalenpark dicht tot half augustus Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Maak van Antwerpen jouw startgemeente! Speeltuin Nachtegalenpark dicht tot half augustus. 28/04/2018 om 1817: Bron: ATV. VIDEO: Speeltuin Nachtegalenpark dicht tot half augustus. De speeltuin aan het restaurant De Melkerij in het Nachtegalenpark is tijdelijk gesloten. Door werkzaamheden kan er zeker tot augustus niet gespeeld worden in de speeltuin.
Scheldezicht Brasseries Beatrijslaan 1, Antwerpen Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Voor de goeie smaak, moet je er niet naartoe, verwacht je aan plastieken tuintafels en stoelen met een jaren tachtig bloemenmotief, maar who cares? Hier zit je heerlijk, met of zonder kids want er is in de tuin een gigantische speeltuin onder de grote bomen die voor verkoeling zorgen. Verzorgde bediening en een typische taverne-kaart mét de niet te vergeten bitterballen. Dit bedrijf is nog niet geclaimd door de eigenaar of vertegenwoordiger. Claim dit bedrijf om de statistieken te bekijken, berichten van potentiële klanten te ontvangen en te reageren op reviews. Details, Opent een popup Scoregegevens. Brasseries Bewerken, Opent een popup Categorie bewerken. Schrijf een review Foto toevoegen Delen, Opent een popup. Opslaan, Opent een popup. Wissel begin en eindpunt om Begin van. Begin van Wissel begin en eindpunt om. Beatrijslaan 1, 2050 Antwerpen.
Home Speeldorp Tropical Speeldorp Tropical.
Onze doelstelling is om vermaak en speelplezier voor jong en oud in combinatie met een hapje en een drankje aan te bieden. Bekijk de fotos op facebook. Er is een restaurant juist naast de speeltuin zodat ook de ouders of andere verantwoordelijken een oogje in het zeil kunnen houden.
Eik brasserie met speeltuin brasserie met speeltuin antwerpen.
Een speeltuin, een springkasteel en zelfs een minizoo met kangoeroes: yep, in De Jongste Telg valt er heel wat te beleven voor de kroost! Genieten voor het hele gezin dus. Sens Unik Antwerpen. De Jongste Telg. In december 1986 opende in Boechout Restaurant Kasteel Fruithof zijn deuren.
Den Deugeniet Kinderspeeltuin met 10.000m2 speelplezier.
De ideale speeltuin het ganse jaar door! Den Deugeniet is een binnen en buitenspeeltuin met oog voor zowel jong als oud. Dit kan je herkennen in zowel de gerechten, het onthaal, de service en de jonge omkadering van de speeltuin.
Omgeving Hostellerie Klokkenhof hotel restaurantBrasschaat.
De haven van Antwerpen alsook het historische stad centrum van Antwerpen op 20 minuten rijden. Kalmthoutse heide prachtig natuurgebied op 15 minuten rijden. Kinderboerderij t Mikse Hof op 5 minuten met de auto. Kindermuseum Suske Wiske op 10 minuten rijden met de auto. Gunfire Museum op 5 minuten rijden met de auto. Kasteel en Park van Brasschaat in centrum van Brasschaat. Recreatiegebied en Mini-golf Peerdsebos op 10 minuten met de auto. Grote speeltuin met zandbak, voetbal veldje en trampoline aan ons terras.
Kids Moments.
Op zoek naar een Vip verjaardag? Zoek dan niet verder, want ook hier springt Kids Moments in de bres! Kids Moments is niet alleen een grote overdekte speeltuin maar is ook een van de enige die een echt restaurant met een uitstekende keuken aanbiedt.
Steytelinck lekker eten, drinken en feesten in het park van Wilrijk.
De contact en reservatiegegevens worden ook, mits toestemming, opgenomen in een mailingbestand dat Steytelinck gebruikt om haar klanten te informeren. U kan zich daarop eenvoudig uitschrijven wanneer u maar wil door contact op te nemen met info@steytelinck.be of telkens wanneer u een nieuwsbrief krijgt.

Contacteer ons