Meer resultaten voor restaurant met speeltuin antwerpen

 
restaurant met speeltuin antwerpen
 
Schaliënhuis taverne / restaurant / feestlocatie.
Familierestaurant Vriendelijke bediening Artisanale keuken met seizoensgebonden producten Aparte zalen voor groepen Overdekte speeltuin. Hoe kunnen we u in maart verrassen? Taco met tartaar van runds. Ceviche van kabeljauw. Tortellini met Gandaham en zongedroogde tomaatjes. St Jacobsvruchten met groene asperges en erwtjes.
De Zevenster Restaurant schilde.
De Zevenster heeft ALLES in petto om u te bekoren! Een volledig vernieuwde bistro waar u zich onmiddellijk thuis voelt. Een aangenaam zonneterras waar het heerlijk vertoeven is. Een superleuke speeltuin met gigantische zandbak voor uw kinderen tot 12 jaar.
kindvriendelijke restaurants Onze tips KIDS EN TRIPS.
Deze lijst wordt geüpdate als we nieuwe adresjes ontdekken, dus kom regelmatig een kijkje nemen. Dit restaurant in Antwerpen combineert een gezellig en lekker restaurant met een fantastische speelzolder. Uniek is dat de kinderen boven kunnen niet moeten eten onder begeleiding van enkele animatoren.
De 10 beste kindvriendelijke restaurants in Antwerpen.
Restaurants in Antwerpen. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. Kindvriendelijke restaurants in Antwerpen. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart. Jouw selecties Alles wissen. Gezinnen met kinderen. Koffie en thee.
Brasserie Restaurant Stadspark restaurants in Turnhout.
Langs het park lopen ook tal van fiets en wandelroutes waardoor Brasserie Stadspark de ideale plaats is om even uit te rusten. Bij mooi weer openen we ons terras met zicht op het groen. De kinderen kunnen zich dan helemaal uitleven in de speeltuin en de speelweide.
Kindvriendelijke restaurants.
quick view Sensunik. 2018 Antwerpen Meer info. quick view Groeneveld. 8400 Oostende Meer info. quick view Dennenhof. 3600 Genk Meer info. quick view De Watermolen. 3950 Bocholt Meer info. quick view De Smokkelhoeve. 3770 Vroenhoven Meer info. quick view Restaurant Rodeo.
OUD ANTWERPEN.
Parkwest restaurant en brasserie te Berchem Antwerpen.
Peter Zout restaurant brasserie feestzaal speeltuin.
Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief. In ons restaurant kan u terecht voor een lekker ontbijt na reservatie, lunch of diner. Met onze uitgebreide kaart vindt u vast iets naar uw zin. Onze kok maakt de gerechten naar uw wens.
De Klaverhoeve Taverne, Restaurant Feestzaal.
Bezoek ons restaurant 360. Welkom bij de Klaverhoeve. In Brasserie-Restaurant De Klaverhoeve kan u terecht voor een drankje, snelle hap of een heerlijk diner. Een eigen parking, groot terras in groene omgeving en een speeltuin zijn verschillende van onze troeven.

Contacteer ons