Meer resultaten voor restaurant keyserlei antwerpen

 
restaurant keyserlei antwerpen
 
Hyllit Hotel Antwerpen ViaMichelin: informatie en online reserveren.
Zenders à la carte. Het moderne en luxe Hyllit Hotel is gevestigd aan de meest prestigieuze winkelstraat De Keyserlei, op slechts 200 meter afstand van het centraal station van Antwerpen. Hier bevindt u zich midden in de Diamantwijk. Er zijn royale kamers beschikbaar. Op het dak is een restaurant ingericht.
Home Skybar Antwerp.
was last modified: juli 4th, 2018 by kerim. Skybar Antwerp 2018. Use this form to find things you need on this site. This website uses cookies to improve your experience. We'll' assume you're' ok with this, but you can opt-out if you wish.
The Bistro Antwerpen Restaurant brasserie.
De aantrekkelijke kaart omvat zomaar eventjes 150 gerechten gaande van mooi gepresenteerde snacks tot feestelijke kreeftbereidingen. De infrastructuur van het restaurant is geschikt voor de ontvangst van groepen en/of reisgezelschappen tot ongeveer 80 personen. Download via bovenstaande link onze kaart.
Welkom! Brasserie Royal.
Retroscoop De gedaantewisselingen van de Keyserlei Deel 2. RetroScoop. database afsluiten.
Op deze hoek van de Keyserlei en de Van Ertbornstraat bevond zich het Hotel Mille Colonnes, een hoekpand van drie verdiepingen en een extra dakverdieping. Alle kamers die uitgaven op de Keyserlei en de Van Ertbornstraat waren uitgerust met een balkon. Op het 1 verdiep lijkt het te gaan om een over heel de breedte van het pand doorlopend balkon, terwijl het op verdieping 2 en 3 om individuele balkons gaat. Zoals reeds in Deel 1 ter sprake kwam, bestaat dit hotel minstens sedert 1888. Het is ook geweten dat dit hotel eind 19de eeuw een restaurant en een danspaviljoen bezat, dat zich ter hoogte van Blok A bevond. Deze infrastructuur en de erbij horende bouwgrond werden begin 20ste eeuw opgekocht door Nicolas Weber. Deze liet het restaurant en het danspaviljoen afbreken, om er zijn sierlijke hotel te kunnen optrekken. Op het gelijkvloers van het Hotel Mille Colonnes bevond zich het Grand" Café" met dezelfde naam zie hierboven. Volledigheidshalve nog vermelden dat er ook in andere steden gelijknamige hotels waren, zoals in Blankenberge en Knokke. Gezien het echter om bescheiden hotelletjes ging, veel kleiner dan deze in Antwerpen, weten we niet of er enige familieband bestond tussen de eigenaars.
Kom genieten van Belgische Klassiekers. De website van biercentral!
Wij, Belgen, zijn al jaar en dag gekend voor onze biercultuur en bij Bier Central zijn we hier dan ook enorm trots op. 27 Belgische Bieren op t vat en meer dan 300 Belgische Bieren op fles! Elke dag van 1200: tot 0100.: 7/7 365 DAGEN. Bier Central de Keyserlei 25. B-2018 Antwerpen België.
De Keyserlei 58 2018 ANTWERPEN Hugo Ceusters SCMS Ceusters.
De Keyserlei 58. Bekijk alle fotos. Iconisch gebouw met karaktervolle kantoren vlakbij het Centraal Station in het centrum van Antwerpen. Building TOWER Floor Type Oppervlakte Availability. Building LONDRES Floor Type Oppervlakte Availability. Contacteer ons team. 32 03 231 88 76 office@ceusters.be.
Restaurant Ellis Gourmet Burger Antwerpen DE KEYSERLEI in Antwerpen, Vlaams Gewest, Belgium GaultMillau.
Frites Atelier Amsterdam Antwerpen. Korte Gasthuisstraat 32, 2000 Antwerpen. Ellis Gourmet Burger Antwerpen DE KEYSERLEI. De Keyserlei 21. Find similar restaurants. Geen ander restaurant in de buurt. Ellis Gourmet Burger Antwerpen DE KEYSERLEI belongs to these collections. Meest gezochte steden.
De 6 Beste Hotels in de buurt van: Keyserlei, Antwerp, BIJGEWERKT 2017 Booking.com.
Antwerp Inn Hotel 3-sterrenhotel. Antwerpen Centrum, Antwerpen 03, km van Keyserlei. Score uit 39 beoordelingen. Antwerp Inn Hotel is gelegen in het centrum van de stad, vlakbij het historische Koningin Astridplein en op 400 meter van de dierentuin ZOO Antwerpen.
Come for a pint, stay for the craic. De website van kellysantwerp!
This place is mainly a sports bar where sports fanatics can follow live games on no less than 12 plasma screens. You can also enjoy the upbeat atmotsphere during the weekends with live music and Djs! Kelly's' Irish Pub, de Keyserlei 27.

Contacteer ons