Meer resultaten voor italiaans restaurant antwerpen eilandje

 
italiaans restaurant antwerpen eilandje
 
Cucina 48 Italiaans restaurant, Antwerpen, Eilandje.
Een uitstekende Italiaanse keuken en een sympathieke bediening vlakbij het MAS op het trendy Eilandje. Dat is waar CUCINA 48 voor staat! Typische voorgerechten, in eigen huis bereide pasta, vis en vleesspecialiteiten, en niet te vergeten het ruime aanbod aan traditionele pizza Aan u de keuze!
Da Giovanni Ristorante Hét Italiaanse restaurant van Antwerpen!
Antwerpen t Eilandje. Zin in pasta of pizza in Antwerpen? Eén adres: Da Giovanni. Gek op de Italiaanse keuken, met haar typische pasta en pizza? In Antwerpen lonkt dan Da Giovanni: enthousiaste obers, een zuiderse setting en authentieke Italiaanse gerechten.
Reservaties / contact Imigliori Ristorante Italiano.
Home Imigliori Ristorante Italiano Site By Webkoncept.
Het Italiaans restaurant I Migliori op t Eilandje in Antwerpen is zonder meer de perfecte locatie voor een heerlijke Italiaanse zakenlunch! Ontdek onze wijnen. Wat is een heerlijk gerecht zonder een passende wijn? We beschikken over een uitgebreide wijnkaart die voor elk gerecht.
L'Isola' Di Giò Italiaans Restaurant met Sardijnse Roots.
Valentijnsmenu Prosecco Met Aperitief Hapje Carpaccio van Hert met gemengde Boschampignons Truffelschilfers Gevulde Raviolo met Lees meer. We Are Social. We accept following credit cards. L'Isola' di Giò All Rights Reserved Bordeauxstraat 11-13, 2000 Antwerpen Tel: 03 203 09 05 website by eLaba.
Il Capriani Brasseries om te genieten.
Op een steenworp van het MAS ligt Il Capriani Antwerpen. De officiële opening van het restaurant in Antwerpen vond plaats op 4 december 2014. Uitsluitend Italiaanse specialiteiten die steeds bereid worden met verse ingrediënten en altijd met een uitmuntende service, daar staan we voor!
L'Isola' Di Gio eilandje van Giorgio, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
L'Isola' Di Gio eilandje van Giorgio. 342 van 1.293 Restaurants in Antwerpen. Italiaans, Mediterraan, Geschikt voor vegetariërs. Bordeauxstraat 11, Antwerpen 2000, België. 32 3 203 09 05. Alle fotos 19. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart. Heel goed 37%. 2 weken geleden. 30 mrt 2018. Italiaans, Mediterraan, Geschikt voor vegetariërs. Bordeauxstraat 11, Antwerpen 2000, België. Deze vermelding verbeteren. Biedt dit restaurant service aan tafel?

Contacteer ons