Resultaten voor a thai restaurant antwerpen

 
a thai restaurant antwerpen
 
Het beste Thaise restaurant om eten uit te halen van en omgeving.
Het lekkerste Thaise restaurant om eten uit te halen vlakbij Antwerpen. Het lekkerste Thaise restaurant om eten uit te halen vlakbij Antwerpen. Welkom bij One Thai, het meest geliefde Thaise restaurant om eten uit te halen van antwerpen en omgeving.
Restaurant Tawan Thai in Antwerpen, Vlaams Gewest, Belgium GaultMillau.
Logging in to review Tawan Thai. Log in with Facebook. I forgot my password. I did not receive account confirmation instructions. Gastronautes reviews 0. Andere interessante restaurants. Van Wesenbekestraat 57, 2060 Antwerpen. 65 67, 2060 Antwerpen. Van Wesenbekestraat 38, 2060 Antwerpen. Moorkensplein 28, 2140 Antwerpen. Van Arteveldestraat 3. Find similar restaurants. Geen ander restaurant in de buurt.
A Thai, Antwerpen Tel: 036464. Restaurants goudengids.be.
Huis De Colvenier. Sint-Antoniusstraat 8, 2000 Antwerpen. 19 februari 2013. Vriendelijke bedoening en ruime porties. Leuk adresje om na shopping heen te gaan. Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be. 4 december 2012. Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be. 9 september 2012. Mijn bezoek aan dit Thais restaurant was kort, dus uitgebreid hun gastronomische waarde beoordelen kan ik niet. Het restaurant zelf is opgeknapt, voldoende gezellig met een correcte belichting en een aantal oosterse attributen. Achteraan is een terras en vooraan op de hernieuwe Oude Koornmarkt kan men ook zitten. Ik werd bediend door een erg attente Zuidoost-Aziatische garçon echter geen Thai die er pas werkte.
PALAIS12.
achetez vos tickets ING Tickets Information. achetez vos tickets ING Tickets Information. 30 septembre 2018. Abba Queen a rock symphony tribute concert. PALAIS 12 THEATER. achetez vos tickets ING Tickets Information. achetez vos tickets ING Tickets Information. 2 3 octobre 2018.
Mai Thai, twintig jaar passie Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Dat was altijd in de keuken en dus stak ik veel op. Na tien jaar wilde Mai voor eigen rekening werken en vond ze een pand op de Vlasmarkt. Ik opende er de eerste Mai Thai, wellicht het eerste Thaise restaurant van de stad.
HOME DINING.
SOMBAT THAI CUISINE. Home dining is a great way to meet new people and experience a delicious evening. How it works: Reservations must be made ahead of time. Menu: Our concept is to introduce pure authentic high quality Thai cuisine.
A-stad.
Aziatisch Antwerpen: Bespaar tot 70% bij Groupon.
Thaise soep met dim sum à volonté voor 2, 4 of 6 personen bij Thai Orchids. De dim sum komt in 4 varianten: rundvlees, kip, varkensvlees en een vegetarische soort. Misosoep en Silver" sushiboot voor 2 of 4 personen bij Unagi. Sushi proeven in een Aziatisch loungedecor op een boogscheut van de Antwerpse Grote Markt. Japans ontdekkingsmenu voor 2 tot 4 personen bij Zakuro. kennis met de bekende miso soep en de tepanyaki in dit Japans restaurant in het centrum van Willebroek. Populaire categorieën in Antwerpen.
Ex-chef Lucy Chang opent zaak op Draakplaats Antwerpen Regio HLN.
Antwerpen Op de Draakplaats waar vroeger brasserie Moskou was gevestigd, komt een nieuwe zaak: Oost-Azië. De uitbater is de Nepalees Sharoj Gauchan 40, die meer dan 10 jaar in de potten van Lucy Chang op het Zuid roerde. Het is druk in het handelspand op de hoek van de Draakplaats en de Lange Altaarstraat. Kersvers eigenaar Sharoj en een handvol vrienden treffen volop voorbereidingen. We" moeten ons haasten om alles in orde te krijgen: vrijdag 2 februari zwaai ik de deuren van Oost-Azië open, zegt Sharoj. Sharoj heeft bakken ervaring in de horeca. Meer dan tien jaar was hij chef-kok in het Aziatische restaurant Lucy Chang op de Marnixplaats op het Zuid.
Wereldkeuken Hechi Restaurant Antwerpen Ekeren, Kontich, Zemst.
Bij restaurant Hechi World Kitchen betaalt U enkel voor de verblijfsduur van uw arrangement, ongeacht wat u eet. U kunt genieten van onze diverse gerechten zoals Chinese wok, dimsum, Italiaanse pizza, Japanse sushi, Franse patisserie en andere wereldse specialiteiten. Follow us on Instagram @hechi_worldkitchen.

Contacteer ons