Meer resultaten voor restaurant antwerpen

 
restaurant antwerpen
 
Verso Cafe, Lange Gasthuisstraat, Antwerpen, restaurant.
Restaurant Antwerpen t Hof van Eden: spijskaart, suggesties.
03 232 50 92. Welkom bij restaurant t Hof van Eden in Antwerpen. t Hof van Eden op de Groenplaats is een restaurant in Antwerpen met een uitgebreide spijskaart die iedereen honger doet krijgen. Wij zijn alle dagen open vanaf 9 uur.
Savanne restaurant ZOO Antwerpen.
Allergenenlijst Savanne Restaurant 193Kb. Heb je nog een vraag? Misschien vind je het antwoord hier. Je plezier verlengen met 365 dagen? Koop een abonnement en geniet van diverse voordelen! Ontdek de voordelen. Nieuwsbrief ZOO Antwerpen. Blijf op de hoogte van alles wat er in de ZOO gebeurt.
De Groote Witte Arend.
in de oude binnenstad van Antwerpen. Een oase van rust en culinair vakmanschap. in de oude binnenstad van Antwerpen. De Groote Witte Arend. De Groote Witte Arend is een café-restaurant die sinds 1977 gevestigd is in een oude patriciërswoning met dezelfde naam.
Dit zijn de beste vegan restaurants in Antwerpen ELLE.be.
De Rosenobel is een sfeervol vegetarisch en veganistisch restaurant in het hartje van het oude historische centrum van Antwerpen. Je kan er gezellig tafelen met een grote keuze uit een vegetarisch buffet met dagverse biologische producten. Er staan steeds een aantal glutenvrije gerechten op het buffet en ook veganisten kunnen hier hun gading vinden.
L'Amitié.'
We will give you a seat, on arrival or shortly afterwards if all the tables are full. Feel free to have a look around our restaurant in 360 degrees and soak up the atmosphere. Back to Top. L'Amitié, 43 Vlaamsekaai, Antwerpen, Vlaams Gewest, 2000, Belgium 03 257 50 05 info@lamitie.net.
De Kaai Stijlvol en loungy restaurant Antwerpen.
1 2 3. Gelegen in de oude haven van Antwerpen bevindt zich aan de oever van de Schelde een stijlvol en loungy restaurant. Het unieke uitzicht over de rivier biedt een romantisch en stijlvol kader gecombineerd met een uitgelezen kaart.
I Famosi RESTAURANT.
Welkom bij restaurant I Famosi Antwerpen. Kom naar I famosi in De Burburestraat 6/8 te Antwerpen. Se volete passare una bella serata nell ambiente della vera cucina Italiana, circondato dai più famosi attori degli anni doro del cinema Italiana e internazionale, avete scelto il posto giusto!
Antwerps monument verdwijnt: restaurant De Kleine Zavel is f. Antwerpen Het Nieuwsblad.
De Kleine Zavel, op de hoek van de Stoofstraat en het Zand, is gevestigd in een pand waar ooit het eerste bordeel van de stad zat. In het verleden verwierf het grote faam dankzij chef-kok Carlo Didden, die van het restaurant een van de bekendste eetzaken van Antwerpen maakte.
Restaurant en brasserie Het Voorhuys gelegen te Merksem Antwerpen.
Tijden en smaken veranderen, maar door de gedrevenheid van onze chef en onze leveranciers, die samen constant waken over kwaliteit en prijs, zijn wij vandaag nog altijd fier op ons gastronomisch assortiment, dat steunt op het aanbod van lokale verse producten.

Contacteer ons