Meer resultaten voor restaurant antwerpen

 
restaurant antwerpen
 
Buurtrestaurant OCMW Antwerpen.
Het is ook een ontmoetingsplaats voor mensen uit de buurt. Iedereen kan in een buurtrestaurant een gezonde en goedkope warme maaltijd ter plaatse opeten of afhalen. Er zijn alternatieven voor vlees beschikbaar. Bepaalde mensen die in Antwerpen wonen betalen minder goedkoper tarief.
Restaurant t hofke Antwerpen.
Bij restaurant t Hofke in Antwerpen kan dat! Het knusse restaurant heeft een Frans-Belgische keuken met genoeg variatie voor iedere eter. Het restaurant is gevestigd aan de Vlaeykensgang, één van de populairste plaatsen van Antwerpenaren. Copyright 2018 Restaurant t hofke.
Brasserie Lids Lekker eten drinken in Antwerpen.
Brasserie Lids is gelegen in het historische centrum van Antwerpen, vlakbij de grote markt. s Zomers is er een ruim terras waar u kan genieten van een glaasje en/of een hapje terwijl u luistert naar de klokken van de Sint-Pauluskerk en de kreten van spelende kinderen.
THE MEAT FACTORY ANTWERPEN.
Dat is het credo van Restaurant Meat Factory in Antwerpen., gevestigd aan de Grote Markt, midden in het centrum van deze prachtige stad. De naam zegt het al, bij Meat Factory staan er diverse vleesgerechten op de kaart. Een waar paradijsje voor alle carnivoren onder ons!
Indian Restaurant / Nepali Restaurant in Antwerpen Belgium. Contact form.
Indian Restaurant / Nepali Restaurant in Antwerpen Belgium. Ook open tijdens de middag! Also open during the lunch hours! Indian Restaurant / Nepali Restaurant in Antwerpen Belgium. Datum Tijd 1700.: voor uw Reservatie. Van Arteveldestraat 45. Tel: 032 56 43 71.
Welkom.
In onze gezellige bistro in hartje Antwerpen geniet je van overheerlijke gerechten vol kraakverse ingrediënten. Echt en puur, absoluut Ernest! Welkom vanaf 11u, maandag en dinsdag gesloten. Op zaterdag en zondag open vanaf 9u voor heerlijke ontbijtjes! Ernest Bistro _ Hoogstraat 54 _ 2000 Antwerpen.
Alle artikels over restaurant" in Antwerpen" KnackWeekend.be.
Nieuw Aziatisch restaurant in Antwerpen. In Antwerpen is het gloednieuwe restaurant Umami geopend op de plaats van Velvet Lounge. Parijse bistrot gourmand in Antwerpen. Bistro Le Zoute Zoen, gelegen in het voormalige rodelampjesdistrict van Antwerpen, serveert klassieke gerechten met zuiderse invloeden.
Restaurant Bernardin in Antwerpen, gracieus tafelen in stijl! Bernardin Restaurant Antwerpen.
Restaurant Overzicht.
Bij ons thuis staat er zowel een goei stukske vlees met verse frietjes op de menu als een heerlijk vegetarisch schoteltje. In de herfst en de lente veranderen we de kaart zodat we steeds het beste op uw bord kunnen brengen.
Index.
Restaurant Maritime: het liefdesverhaal tussen de Schelde en Antwerpen. Je houdt het haast niet voor mogelijk, maar restaurant Maritime is inderdaad al meer dan een halve eeuw oud. Dat betekent al iets in horecakringen. Daar, tussen Schelde en Markt, weet de familie Weeda al jarenlang haar talrijke klanten te beroeren met een traditionele gastronomie.

Contacteer ons