Meer resultaten voor Pop Up Beach

 
Pop Up Beach
 
Pop-up beach lounge BMW lokt 27.000 bezoekers.
De BMW Beach Lounge bood de bezoekers de kans om de producten en diensten van het automerk te ontdekken en te genieten van een cocktail, tapas, een lichte lunch of zelfs een driegangendiner met uitzicht op zee. Première voor een automerk.
BAOUZZA Beachterras.
Pop-Up Ark Beach in Kasterlee Zomerbars.be.
Onze supergezellige en sfeervolle strandbar op het mooie zandstrand van Ark Beach zal open zijn tijdens vanaf 6 mei tot eind september. Open iedere zon en feestdag bij goed weer vanaf 1330. Op de Facebook pagina Ark van Noë zullen de juiste openingsdagen en tijden steeds te volgen zijn.
Boa Vista Beachbar A-Petite.
Zomerbar in Heist-op-den-Berg Bergstraat 164 Deze gloednieuwe pop-up beachbar gelegen in het hartje van Heist-op-den-Berg staat garantie voor het ultieme zomergevoel. Boa Vista is DE place to be voor al wie graag geniet van een lekkere cocktail in een sfeervolle omgeving.
Zomerbar Waregem. Logo_Tekengebied 1 kopie.
Gezellig bijpraten met vrienden, genieten van een zomers drankje en een hapje, relaxen terwijl de kinderen ravotten op het speelplein, deelnemen aan tal van sportieve en creatieve activiteiten en zoveel meer. Kom langs om het allemaal te ontdekken van 27 juli tot en met 18 augustus 2018!
Baobab Beach Club: een Pop-Up oase aan het voetbalstadion van Westerlo Eventonline.
Erik Wood had een gesprek met Kristof Van Loy, zaakvoerder van Rent A Lounge, momenteel druk bezig met de opbouw van de Baobab Beach Club, een Pop-Up oase aan het voetbalstadion van Westerlo. We zijn hier bezig met de opbouw van een nieuwe beach bar.
6 x zomerse pop-up bars in Oost-Vlaanderen Toerisme Oost-Vlaanderen.
Café t Moorken in het Drongengoed herleeft nog tot eind oktober als t Moorken Bohemian Beach, een hippe cocktailbar met zomerterras. Geniet van een exotische cocktail of pittige hap met de voetjes in het zand en uitzicht op de mooie open velden.
Ipanema Versuz.
04-05-2017 220000: 05-05-2017 060000: 40 15 years of Versuz with Henri PFR Versuz, Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt, België GPS: Trichterheideweg, Hasselt Versuz email protected https//www.facebook.com/events/1583714131656902/: DD/MM/YYYY. 15 years of Versuz with Henri PFR THU 04 MAY 17 DOORS 22H.
De 10 beste zomerbars van Antwerpen update 2017 Manon Van Aerschot.
Dit jaar worden de pop-up restaurants ingevuld door enkele nieuwkomers. Eau Grill is een grill, mossel BBQ-restaurant, terwijl Bento San de Aziatische keuken brengt. In de pop-up van Gusto waan je je zó in Italië en Nomad Beach is een sharing-concept, waarbij je Mediterranean food deelt met je gezelschap.
Deze 5 zomerbars moet je absoluut bezocht hebben met je kinderen.
Wie eerder al een bezoekje bracht aan Parkkaffee, weet waarover we spreken. Denk romantiek, nostalgie, woonwagenmuseum, madammen die kaarten leggen, magisch theater, hypnotiseurs, illusionisten, valsspelers, circusworkshop, kleutertent, ligweide, lounge-terras aan de vijver, familievoorstellingen, lianen in de bomen, reuze zandbak, petanquebanen, gipsyswing, pop up optredens, lekker eten, tapas bar, kampvuurtjes, zomerse cocktails.

Contacteer ons