Resultaten voor vietnamees restaurant antwerpen

 
vietnamees restaurant antwerpen
 
10 BEST Vietnamese Restaurants in Antwerp TripAdvisor.
Best Tacos in Antwerp. Popular Restaurant Categories. Breakfast Restaurants in Antwerp. Lunch Restaurants in Antwerp. Dinner Restaurants in Antwerp. Bakeries in Antwerp. Coffee Tea in Antwerp. Desserts in Antwerp. Food Delivery Restaurants in Antwerp. Kid Friendly Restaurants in Antwerp. Late Night Restaurants in Antwerp. Restaurants for Group Dining in Antwerp. Restaurants for Special Occasions in Antwerp. Restaurants with Outdoor Seating in Antwerp. Romantic Restaurants in Antwerp. Restaurants near Hotel De Witte Lelie Antwerp. Restaurants near Hotel Julien. Restaurants near Hotel Rubens Grote Markt. Restaurants near Hampton by Hilton Antwerp Central Station. Restaurants near Hotel Indigo Antwerp City Centre. Restaurants near Hotel t Sandt. Restaurants near Van der Valk Hotel Antwerpen.
Vietnamees Restaurant My Lan, 2000 Antwerpen Lekker in de buurt.
Huidige beoordeling Vietnamees Restaurant My Lan in 2000 Antwerpen: 3.13238. geef Vietnamees Restaurant My Lan in 2000 Antwerpen 1 ster. geef Vietnamees Restaurant My Lan in 2000 Antwerpen 2 sterren. geef Vietnamees Restaurant My Lan in 2000 Antwerpen 3 sterren.
Bun Vietnamese streetfood Manon Van Aerschot.
Meet Bun Vietnamese streetfood in Antwerpen, het nieuwe restaurant van Hoa en Huibrecht. Hoa Truong werkte tot voor kort in het Brusselse restaurant Little Asia van haar zus Quyên. Huibrecht zwaaide voorheen de plak als restaurantmanager in Pure C van Sergio Herman.
Bekend Vietnamees restaurant Bún opent tweede zaak in Antwer. Eten en drinken Gazet van Antwerpen.
Bekend Vietnamees restaurant Bún opent tweede zaak in Antwerpen. 04/09/2018 om 0100: door Rebecca Van Remoortere. Antwerpen / Antwerpen 2018. Het piepkleine pand aan de Sint-Jorispoort wordt te klein voor het succes van Bún, de Vietnamese streetfoodzaak van Hoa Truong en haar man Huibrecht Berends.
Sharen en genieten bij Bún in Antwerpen De Morgen. Deel dit artikel.
Voor u uitgelegd. Sharen en genieten bij Bún in Antwerpen. Femke Vandevelde fileert een culinaire hotspot. Exclusief voor abonnees door Femke Vandevelde 24 februari 2019, 1400.: Aan de drempel van Bún, op t Antwerpse Zuid, weerklinken stevige beats. Achter de grote glaspartijen gaat een strak interieur schuil, waarbij ik meteen moet denken aan Sergio Herman, bekend van zijn samenwerkingen met designers, deejays en kunstenaars in zijn restaurants. Het is geen toeval dat Huibrecht Berends, de Zeeuw die Pure C mee op de kaart zette als restaurantmanager, hier het vuur bedwingt. Zijn Vietnamees sharingrestaurant liet hij door Too Many Agencies inrichten met bamboefuiken als aperitiefruimte, booths als familietafels, paravans uit riet en een open keuken geflankeerd door een rots.
De 10 beste Vietnamees restaurants in Brussel TheFork.
Sorry, je kunt niet in het verleden reserveren. Pas de tijd van je zoektocht aan. Een restaurant vinden. Restaurant in Brussel /. De 10 beste Vietnamees restaurants in Brussel. De beste Vietnamees restaurants in Brussel. 13 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria.
vietnamees restaurant antwerpen
Yadan vietnamees restaurant. YADAN VIETNAMEES RESTAURANT. Oude koornmarkt 46. 03 689 23 89. 0491 12 55 55. Pham Thi Thu. 15 Mei 2018. Open op maandag, dinsdag en van donderdag tot en met zondag van 17u-22u. Gesloten op woensdag. Ontvang een RES-betaling X.
restaurant restorant.be.
Pizza Company best beoordeelde bezorgrestaurant in Antwerpen Made in Antwerpen.
Bezorgrestaurant Pizza Company is volgens de klanten het beste bezorgrestaurant in Antwerpen van het afgelopen jaar. Op de tweede en derde plaats volgen bezorgrestaurants Pizza Delicio en Pizza Campus Express. Die score is af te lezen van de boordelingen die op de eten-bestelsite Pizza.be zijn geplaatst. Via die site bestellen honderduizenden Belgen maandelijks een bezorgmaaltijd. De familie Yaramis, eigenaar van Pizza Company, is blij met de prijs: Voor het tweede jaar op rij winnen we deze titel, wat ons motiveert om volgend jaar minstens even goed of nog beter te doen. Het best beoordeelde bezorgrestaurant van heel het land ligt in Leuven: pizzeria Kingslize. Opvallend is dat in zowat elke Vlaamse stad een pizzeria verkozen werd tot best beoordeelde bezorgrestaurant. In Brussel en Wallonië is er meer verscheidenheid, met onder andere een Vietnamees restaurant als winnaar in Brussel, een Libanees restaurant in Luik en snack/pitta in Bergen.
De beste restaurants in Antwerpen: Top 10 en promoties Resto.be.
With a twist of be. Beste __js-kosName__ Restaurants in __js-neighbourhood__ __js-location__ Beste Restaurants in __js-neighbourhood__ __js-location__ Beste Restaurants in __js-location__ De beste restaurants in %s: Top 10 en promoties Resto.be Restaurants. restaurant gevonden restaurants gevonden. 2018 ANTWERPEN Centraal Station. 2000 ANTWERPEN-CENTRUM Theaterbuurt.

Contacteer ons