Resultaten voor turks restaurant antwerpen

 
turks restaurant antwerpen
 
Top 10 Turkish Restaurants in Antwerp Yelp.
Click on the arrow to explore business photos. Mezze Bar Efes. Phone number 03 828 22 95 De Kern 13 Wilrijk, Antwerpen. Click on the arrow to explore business photos. Phone number 03 294 75 22 Gallifortlei 47 Deurne, Antwerpen.
The Best Turkish Food in Antwerp TripAdvisor.
Restaurants near Grote Markt van Antwerpen. Tip: All of your saved places can be found here in My Trips. Log in to get trip updates and message other travelers. Enter a destination. Things to do. Best of 2018. Log in Join. Best Turkish Food in Antwerp, Antwerp Province. Turkish Food in Antwerp. 800: PM 1200: AM. 2 guests 1 guest. Find a restaurant.
Seven Hill.
Niet voor niets staat er in het logo SevenHill Fine cuisine Art. Regelmatig kleedt men het interieur van de zaak opnieuw aan met hedendaagse schilderijen of foto's' elke zaterdag brengt een toppianist fantastische live-muziek het eetgerief is speciaal ontworpen door een Turkse kunstenares de schitterende geperforeerde schuifwanden zijn een kopie van de haremschermen in het Topkapipaleis van Istanbul in het restaurant staan altijd èchte bloemen tot op het toilet toeer liggen op de witte vleugelpiano schitterende Turks en Nederlandstalige kunstboekenmet, Valentijn danst er een artistieke buikdanseresmet mijn verjaardag krijg ik een speciaal dessert met vuurwerk en zingen alle obers.
Turks restaurant Antwerpen goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. 20 resultaten voor turks restaurant Antwerpen. 1 Toet'Anch' Amon. Maantjessteenweg 169, 2170 Merksem Antwerpen. Diet in the Box. Hoogstraat 10, 2000 Antwerpen. Diet in the Box. Brederodestraat 138, 2018 Antwerpen. Gallifortlei 47, 2100 Deurne Antwerpen.
Nieuw Turks restaurant in Wilrijk Gazet van Antwerpen.
Mustafa Tezerdi zorgde ervoor: hij toverde in een handomdraai zijn pizzeria in De Kern om tot een Turks restaurant en heeft er geen spijt van. De handelszaak in De Kern, waar vroeger een kapsalon was gevestigd, heeft onlangs een mediterrane metamorfose ondergaan.
Cypro Restaurant.
Home Mevlana Restaurant.
Blijf op de hoogte van onze nieuwsbrief. Welkom bij uw Turks grill pitahuis! Onze gerechten zijn steeds vers bereid met een heerlijke kruidenmix die uw tong zullen strelen. Alle rechten voorbehouden. Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker en aangenaam te maken.
La Sarissa, wereldkeuken in Turks restaurant.
Home Restaurants in Antwerpen La Sarissa, wereldkeuken in Turks restaurant. La Sarissa, wereldkeuken in Turks restaurant. september 27, 2017 By Michel Comments are Off La Sarissa, Turks restaurant. Enkele maanden geleden opende restaurant La Sarissa de deuren. Het is het vijfde restaurant van een gekende Turkse horecafamilie, het eerste in België.
Uitbater Turks restaurant in Deurne geëlektrocuteerd Deurne Gazet van Antwerpen.
Maak van Deurne jouw startgemeente! Uitbater Turks restaurant in Deurne geëlektrocuteerd. 06/06/2011 om 0956: door jrosquin. Deurne De uitbater van een restaurant in de Frans Craeybeckxlaan in Deurne is zondagavond zwaargewond geraakt nadat hij geëlektrokuteerd raakte. Het slachtoffer verkeert niet in levensgevaar.
KUMPIR Eethuis.
Wij zijn het eerste Kumpir restaurant in Antwerpen. Het restaurant is al sinds 2002 gevestigd in de binnenstad in de buurt van het stadhuis. Chefkok Roberto bereidt uitstekende gevulde aardappelen in de schil met kruidenboter, kaas en vulling naar keuze met gevarieerde salades.

Contacteer ons