Meer resultaten voor restaurant linkeroever antwerpen

 
restaurant linkeroever antwerpen
 
Zeven jachthavens met een restaurant Restaurant Culinair Knack Weekend.
De eetzaal en de terrassen van het restaurant van de Royal Yacht Club in Antwerpen bieden een spectaculair zicht op het centrum van de stad. Aan de overkant van de Schelde zie je het MAS uitsteken boven de historische gebouwen.
SCALDIANA.:
Restaurant Scaldiana is gelegen in het gezellige pittoreske dorpje Rupelmonde aan de linkeroever van de Schelde. Wij zijn alle dagen geopend vanaf 11.00, uitgezonderd op woensdag zijn wij gesloten. Scaldiana ligt op een hogere verdieping zodat u een fenomenaal zicht heeft op.
Las Mañas Spaanse Restaurant NR 1 in Antwerpen resto.
Bienvenido a Las Mañas. In Antwerpen, bruisende stad van cultuur en nachtleven, is er een Spaanse plek, op een steenworp van het historisch centrum en de jachthaven. Dit restaurant gaat de permanente uitdaging aan om aan de smaakzin van zijn klanten te kunnen voldoen.
King's' Palace Chinees Restaurant.
Hier kunt u al onze gerechten van ons restaurant ontdekken. Wij bieden zowel menus aan met enerzijds heerlijke Chinese gerechten, en anderzijds kleine Dim Sums. U bent altijd van harte welkom! Bekijk Het Volledige Menu. Over Kings Palace. De Kings Palace kernwaarden: begrip, respect en beleefdheid hebben voor een ijzersterke en positieve team spirit gezorgd. Kings Palace gelooft dat dit afstraalt op de bediening en dat een goed gevoel hebben een onmisbaar ingrediënt is voor een geslaagde maaltijd. Volg Ons Op. King's' Palace 2014 Blancefloerlaan 42 2050 Antwerpen Tel: 03/ 219.57.82 Website By Webkoncept.
Welkom R.Y.C.B.
Op zaterdag 13 april staat de maan perfect om op een mooi uur onze terugtocht naar onze zomerhaven in Wolphaartsdijk in te zetten. Het is hoog water om 10u20 in Antwerpen. Vanaf 9u staan we klaar om te vertrekken naar.
Welkom in ons restaurant The Antwerp Skyline S.R.N.A.
Tijdens sluitingsmomenten kan het restaurant toch geopend worden, en dit voor reservaties van een minimumbezetting van 10 personen. Klik hier voor meer info. Het Secretariaat zal voortaan enkel open zijn op afspraak. Een afspraak kan u maken via mail naar secretariaat@srna.be of per ingesproken bericht op GSM 0475/79.22.25. Boten te koop. Klik hier voor meer info. Statuten en reglementen. Beatrijslaan 29, 2050 Antwerpen RPR 0415.023.111 Contact.
WakeUpCable Wakeboardbaan Antwerpen en Gent WakeUpCable.
Naar of vanaf de stad met de fiets? we hebben een drop zone van Cloudbike. Onder tunnel door richting Regatta werf Antwerpen. 00320 488 / 705.788. Gent @ RBSC. 00320 488 / 705.788. Onder tunnel door richting Regatta werf Antwerpen.
Sociaal restaurant Bakboord, Antwerpen Linkeroever.
Het restaurant wil ook een gezellige ontmoetingsplaats zijn voor de mensen uit de buurt. OCMW-klanten met een leefloon eten er nog voordeliger dan anderen. Zij moeten daarvoor een bewijs hebben van hun sociaal centrum. Sociaal restaurant Bakboord behoort tot het aanbod van OCMW Antwerpen.
Welcome.
RAS Restaurant Aan de Stroom.
For its 25th anniversary, the current owners of RAS an acronym for Restaurant on the Stream tasked local Antwerp agency Co.studio to refresh the interiors and maximise the connection to the waterfront. Wallpaper bekijk artikel Correcte bediening en een klassieke én eigentijdse keuken!

Contacteer ons