Op zoek naar restaurant kinepolis antwerpen?

 
restaurant kinepolis antwerpen
 
Kinepolis Antwerpen Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Met de bios Kinepolis Antwerpen is niets mis. Ze bieden goede films aan in ruime kwalitatieve zalen. Echter is de drukte een groot probleem aan het worden. Niet alleen binnen het gebouw raakt het overvol, maar ook de logistiek eromheen is drama.
Antwerp Harbour Hotel.
Met de steun van.: Het Antwerp Harbour Hotel situeert zich in het noorden van Antwerpen, net buiten het centrum. Van hieruit kan u vlot de toeristische attracties bezoeken. De ideale en goedkoopste manier om de stad te bereiken is het openbaar vervoer of fiets. De receptie zal u alle informatie hieromtrent verschaffen. U kan gratis parkeren op de parking van het hotel. Kinepolis, bioscoop en congrescentrum is bereikbaar op wandelafstand.
Quick Jouw Quick. Jouw Smaak.
Selecteer jouw favoriete restaurant om de lokale promoties te zien. Of zoek een ander restaurant door hier te klikken. SELECTEER EEN RESTAURANT. Alles aan de Suprême Bacon is overheerlijk! Onder de Suprême Bun gaat een genereuze en perfect gekruide hamburger schuil van 100% rundvlees, een licht.
De allereerste Belgische BURGER KING opent morgen in Antwerpen.
De eer is Antwerpen te beurt gevallen De keuze voor de metropool, de grootste stad van Vlaanderen, is evident, want ze belichaamt de waarden waar BURGER KING voor staat: jong, dynamisch, trendy, een tikkeltje brutaal en authentiek! Het vroegere Quick-restaurant aan de Kinepolis Antwerpen, dat ook werd geleid door franchise-ondernemer René Korfmaker, werd ingrijpend veranderd en omgetoverd tot de allereerste Belgische vestiging van de Amerikaanse hamburgerketen. Met 680m biedt het nieuwe restaurant plaats aan meer dan 275 klanten.
Opera Cafe Theatre Gent Bloch Cocktailbar Cheesebar restau.
The Wall Street Journal noemde hun winkel in Berchem immers de beste kaaswinkel van Europa. In de bar van Cafe Theatre kan u van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 18u00 terecht voor een heerlijke kaasbeleving en. Tel: 32 0 9 265 05 50. Bar open from Tuesday till Saturday, restaurant 7/7 open.
Visit Antwerpen.
Kinepolis Antwerpen bioscoop Van der Valk Hotel Dennenhof.
Metropolis, zoals Kinepolis Antwerpen voorheen heette, werd ingehuldigd in 1993 en is met 24 zalen en 8092 zetels een paradepaardje van Kinepolis en van de stad Antwerpen. De bioscoop neemt veelal het voortouw in tal van innovaties op beeldtechnisch, geluidstechnisch en conceptueel niveau.
Homepage CRUDO.
HET PURE VAN DE ITALIAANSE KEUKEN. In Bar Ristorante Crudo proef je het pure karakter van de Italiaanse keuken: zowel eerlijk als verfijnd, en uitsluitend bereid met dagverse producten. Met ongedwongen temperament verwelkomt Giovanni u in een stijlvolle, ongeforceerde omgeving.
Burger King Kinepolis Antwerpen.
De eerste Burger King opent in juni 2017 in Antwerpen. Deze Burger King zal het huidige Quick restaurant vervangen aan het Kinepolis complex in Antwerpen. De populaire hamburgerketen, vooral bekend van de Whopper burger, wil tientallen restaurants openen in België.
Alpheus Bistro Jan Moorkensstraat 80 2600 Berchem.
Aardappel rösti / Soya scheuten / Champignons. Spinazie / Feta kaas / Dille tomatensaus / Rijst. Jan Moorkensstraat 80. TakeTwo @ Kinepolis. Antwerpen Kinepolis complex. 2018 Alpheus Bistro Jan Moorkensstraat 80 2600 Berchem Antwerpen Tel: 03-230.76.20 Hosted By kyzoe.be. Scroll to top.

Contacteer ons