Resultaten voor restaurant in antwerpen

 
restaurant in antwerpen
 
Restaurant Antwerpen De Peerdestal Brasserie in Parijse sfeer.
Reserveer Nu 32 3 231 95 03. In de Wijngaardstraat, op wandelafstand van de Grote Markt, vlakbij het mooiste pleintje van Antwerpen, het Hendrik Conciencepleintje, nam Mike Vlasman 20 jaar geleden restaurant De Peerdestal over. Door Mikes passie voor qualityfood, gevoel voor sfeer en spontane gastvrijheid werd de Peerdestal al snel een vaste culinaire waarde in Antwerpen.
Restaurant Minerva een klassieker in Antwerpen.
restaurant minerva Die nostalgie uit zich in allerlei elementen zoals oude foto's, een oude werkbank, smeerput., Niet ver daarvandaan stonden de fabrieken van Minerva, toen de Rolls" Royce" uit die periode. Restaurant Minerva in Antwerpen is zeker uw bezoek waard.
Restaurant Artichoke Antwerpen 1207.be.
Restaurant in Antwerpen. Lange Herentalsestraat 2, 2018 Antwerpen. Delen via e-mail. Uw e-mail Het e-mail adres van de bestemmeling Uw bericht Klik hieronder en vind dankzij 1207 alle details over Restaurant Artichoke in 2018 Antwerpen. 1207.be, zoveel meer dan een nummer.
Michelin Restaurants Antwerpen: Gids van de beste restaurants van Antwerpen.
1.11 km Vlaamse Kaai 14, 2000 Antwerpen. Van 44 tot 172. Het Nieuwe Palinghuis. MICHELIN Gids 2018. 307 m Sint-Jansvliet 14, 2000 Antwerpen. Van 43 tot 72. Restaurant aan de Stroom. MICHELIN Gids 2018. 309 m Ernest Van Dijckkaai 37, 2000 Antwerpen.
Vegetarisch restaurant Biologische voeding Lombardia.
Lombardia is geen traditioneel restaurant. Het is een topplek waar je heerlijk kan lunchen. Omdat Lombardia in het hartje van het shopping gebied in Antwerpen ligt en een prachtig terras heeft, kan je een bezoek perfect combineren met een dagje shopping.
Temptation-Ken opent restaurant in Antwerpen met strakke visie en businessplan. NOT!
Ook bij de reden van zijn carrièreswitch hebben we onze bedenkingen. Ken opent het restaurant in hartje Antwerpen namelijk om dichter bij zijn Lize te zijn. Zijn er in de buurt van Lize geen VDAB-kantoren voor een andere job te regelen voor haar vriendje?
Restaurant Matty Antwerpen heet u welkom.
WELKOM BIJ RESTAURANT MATTY! Matty opent opnieuw zijn deuren! Welkom in ons restaurant, gelegen in hartje Antwerpen, op een boogscheut van de leien. Laat je verrassen door de combinatie van de hedendaagse, lichte en verfrissende keuken en onze charmante gastvrijheid.
Restaurant De Bomma.
Hier in het hartje van Antwerpen aan de Suikerui kan je ultieme troostkost en Vlaamse klassiekers eten. Zoals jij ze het liefste hebt.Hoe? Je combineert naar hartenlust jouw lievelingsingrediënten en stelt een maaltijd naar keuze samen. Een hommage aan de volkskeuken én aan jouw persoonlijke smaak. Zo vernieuwend kan traditie zijn! K om jouw bomma. J ouw bomma. in De Bomma. Kom naar Restaurant De Bomma en hang een originele foto van jouw bomma aan de muur.
Dit zijn de beste restaurants in Antwerpen volgens GaultMil. Gazet van Antwerpen.
Ganzepoel uit Kontich, Chefs Table uit Burcht, Tafeltje Rond in Beveren-Waas en het Italiaans restaurant Ruggeri in Brasschaat halen dezelfde score, naast onder meer Nathan, Minerva, Tapta en Sir Anthony van Dijck in Antwerpen. Bekijk onderaan in onze kaart hoe de andere restaurants in onze provincie scoren.:
restaurant gist in het centrum van antwerpen aan de Kaasstraat.
tel 32 03 295 66 27. LUNCH 12u 14u. woensdag, donderdag, vrijdag. DINER 19u 21u. woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. Schrijf je hier in! Betaalparking Grote Markt onder het restaurant. Ingang via Grote Markt of via de Ernest van Dijckkaai. meer info HIER.

Contacteer ons