Zoeken naar restaurant antwerpen eilandje

 
restaurant antwerpen eilandje
 
Da Giovanni Eilandje Antwerpen Italiaanse pizza, Italiaans, Pasta eten bestellen Takeaway.com.
Da Giovanni Eilandje. Waar wil je eten bestellen? Vind restaurants bij jou in de buurt. Vul je straatnaam of postcode in.: Vul je straatnaam en huisnummer in. Piatti di Carne Vleesgerechten. Piatti di Pesce Visgrechten. Da Giovanni Eilandje. Roomsaus met ei en spek.
feestzaal antwerpen bas ile antwerpen restaurant antwerpen eilandje.
t Zilte Antwerpen Antwerpen proeft Antwerpen restaurants Antwerpen Zuid restaurant Antwerp restaurants Austria Restaurants Bib Gourmand bistronomie Brussels restaurants Copenhagen restaurants Davy Schellemans Eilandje Antwerpen GaultMillau GAult Millau Gent restaurants Hertog Jan In De Wulf Jong Keukengeweld Knokke restaurants Kobe Desramaults L'Air' Du Temps Lieven Musschoot London restaurants michelin Nick Bril Online reservations online reserveren Oud Sluis Paris restaurants restaurant Restaurant Amsterdam restaurant Antwerp Restaurant Antwerpen Restaurant Brugge Restaurant Brussel Restaurant Hasselt Restaurant Limburg restaurants Antwerpen restaurants Leuven restaurants Limburg Sang-Hoon Degeimbre Sergio Herman tasting visit world's' 50 best.
Ga nord Brasserie Park Spoor Noord Antwerpen.
Bij Gå Nord staan we klaar om jullie en jullie gasten eens goed te verwennen en denken graag met jullie mee voor de invulling van deze bijzondere dag! Volg ons naar één van de mooiste plekken van Antwerpen, een absoluut unieke ruimte.
Restaurant Restaurant Het Het Pomphuis Pomphuis in In Antwerpen. Antwerpen gelegen restaurant.
De sfeer van dat schip en de luxe van het art-nouveautijdperk is ook terug te vinden. De centrifugale pompen presteerden het om in een tijd van 2 uur het droogdok leeg te pompen. Sinds 1982 is Het Pomphuis buiten dienst gesteld. Het droogdok n7 is intussen verdwenen om een verbreding van het Albertkanaal mogelijk te maken. In 1996 wilde men het gebouw zelfs afbreken maar monumentenzorg heeft dit tegengehouden en beschouwd als monument. De bouwstijl is eclectisch met art-nouveau kenmerken. Binnen bevindt zich één grote ruimte met een indrukwekkende 7 meter diepe put.De trappen tegen de binnenwanden van de hal leiden naar metalen galerijen met sierlijke ijzeren borstweringen en dit op 2 niveaus. Prachtig zijn de hoge rondboogvensters met de nog steeds originele metalen roedenverdeling. Om dit monument niet over te laten aan de tand des tijds werd door het Havenbedrijf toelating gegeven om er een nieuwe bestemming voor te zoeken. Na meerdere voorstellen is er uiteindelijk gekozen om te verbouwen tot een indrukwekkend restaurant bar, waarvan de werkzaamheden voltooid waren op 25 mei 2002. Na een spectaculaire opening werd het vrij snel duidelijk dat Antwerpen er een nieuwe parel bij gekregen heeft.
The account hosting this domain has been temporarily disabled.
SANBA New Places To Be.
Dat is het concept van SANBA, een hotspot die vooral mikt op de locals van t Eilandje in Antwerpen. Naast de occasionele of dagelijkse kop artisanale zelfgebrande koffie, kan je er ook terecht voor eenvoudige gerechten, evenementen en feesten. Op de menukaart?
MatchMakers Horeca.
Deze club beschikt over een verbruikzaal met bedieningstoog en verschill. Prijs 195.000 EUR. Over te nemen: restaurant omgeving Mas en het Eilandje te Antwerpen. Wijk die nog helemaal in volle groei is. Reeds ruime tijd de zelfde uitbaters die deze.
Burgerij Burgers voor burgers.
On The Road. Niets is fijner dan op een zonnige middag met een kleine kater een heerlijke hamburger te eten op het terras van de burgerij met zicht op het mas. De ene hamburger is de andere niet. Bij de Burgerij is het die andere, met liefde en vakmanschap bereid.
U" Trendy restaurant met hotel op t Eilandje in Antwerpen.
Welcome to U! WIJ ZIJN ALTIJD OPEN: 7 OP 7. GENIET VAN HET. U-menu" 32 39 incl dessert. Beschikbaar van 5 tem 11 augustus. Elke dag behalve op vrijdag en zaterdagavond. Elke week is er een NIEUW U-menu." Reserveer snel een plaatsje in ons restaurant, op het terras of aan de foodbar: 03/201.90.70. Piment dEspelette is de Franse benaming voor peper uit Espelette, een dorpje in het Zuid-Westen van Frankrijk, vlakbij de Atlantische oceaan. Deze zachte peper is afkomstig uit Zuid-Amerika. Columbus heeft de peper meegenomen naar Frankrijk. BEKIJK HIER ONZE ZALIGE. 12u00 15u00 18u00 22u00. 12u00 22u00 elke dag. KOM NAAR ANTWERPEN EN VERBLIJF BIJ ONS.
Het Eilandje Antwerpen Alle restaurants in de buurt PocketResto.be.
110 m van Het Eilandje Antwerpen. 130 m van Het Eilandje Antwerpen. pizzeria, restaurant, Italiaans. 130 m van Het Eilandje Antwerpen. Oude Leeuwenrui, 23. 150 m van Het Eilandje Antwerpen. 160 m van Het Eilandje Antwerpen. brasserie, eetcafé, restaurant, Belgisch.

Contacteer ons