Op zoek naar lux restaurant antwerpen?

 
lux restaurant antwerpen
 
De 10 beste restaurants in de buurt van Restaurant Lux.
Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Beste eetgelegenheden in de buurt van Restaurant Lux, Antwerpen. Restaurants in Antwerpen. Restaurants in de buurt van Restaurant Lux. Restaurants in de buurt van Restaurant Lux. Adriaan Brouwerstraat 13 St.
Slagerij atelier Millevaches op t Eilandje in Antwerpen.
Het slagersatelier en de boerderij van Millevaches behoren tot de familie van de restaurants Lux en Món op t Eilandje in Antwerpen. Het vlees van Millevaches wordt in de restaurants geserveerd en de chefs maken op hun beurt volgens hun recepten kant-en-klare bereidingen voor het slagersatelier: klassiekers en verrassingen.
Dit zijn volgens u de drie beste restaurants van Antwerpen nieuws De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plu
Zelfs al zitten we voller dan een ei, een coupe advocaat ademt ook al zo veel jeugdsentiment uit, en rijstpap met kinnekes en bruine suiker én opgediend met een gouden lepeltje maakt het those were the days'-gevoel' helemaal compleet. Kok Ronny en zaalvrouw Sharon runnen een vlot opererend restaurant met een heel eigen, pretentieloze identiteit, waar je voor betaalbare prijzen je buik zeer rond kan eten met volkse comfort food van toen. Dat de zaal op een doordeweekse avond zogoed als vol zit, bewijst dat het concept in de smaak valt. Keuken: 7/10 Bediening: 8/10 Comfort: 7/10. De Bomma, Suikerrui 16, Antwerpen, www.restaurantdebomma.be.
Stad krijgt opnieuw vijfsterrenhotel Antwerpen Regio HLN.
Foto KDS Tom Drubbel van restaurant Lux bij het pand dat zal worden afgebroken om plaats te maken voor een vijfsterrenhotel. Het" hotel komt letterlijk óver restaurants Lux en Mòn te liggen." Antwerpen Antwerpen krijgt opnieuw een vijfsterrenhotel, op het Eilandje.
DeLux.
Lux Antwerpen Restaurant uit de Michelin Gids.
Home Restaurants Restaurants Antwerpen Lux. We zijn geïnteresseerd in uw mening. Instellingen cookies en trackers. Naar andere website. Zoek een restaurant uit de MICHELIN Gids. Van 45 tot 78. Adriaan Brouwerstraat 13, 2000 Antwerpen Routeplanner. MICHELIN Gids 2018. Het MICHELIN bordje: kwaliteitsvolle keuken Bereidingen met kwaliteitsproducten, een vakkundige chef.
Grill restaurant MÓN serveert vlees van eigen wei op t Eilandje in Antwerpen en bij Salons van Edel in Wilrijk. Altijd lekker, altijd gezellig.
Bij restaurant MÓN hoort een historisch pand vol met details en verhalen van toen. Voor MÓN Antwerpen is dat een prachtige gerestaureerd hoekpand uit de 17de eeuw en voor MÓN Wilrijk een gerenoveerd kasteel met koetshuizen uit de 19de eeuw.
Restaurant Lux, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Restaurants voor late trek in Antwerpen. Restaurants voor speciale gelegenheden in Antwerpen. Romantische restaurants in Antwerpen. Alle dingen om te doen in Antwerpen. Activiteiten in de omgeving van Restaurant Lux. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.
Lux in Antwerpen: Van brasserie naar gastronomisch restaurant Restaurant Culinair Knack Weekend.be.
18 Keer gedeeld. Lux in Antwerpen: Van brasserie naar gastronomisch restaurant. 19/03/15 om 1415: Bijgewerkt om 1415.: In het vernieuwde Antwerpse restaurant Lux kan men opnieuw aanschuiven voor modieuze gerechten. Nieuw is de kunstzinnig ingerichte bar Festiv, voor een drankje met hapjes en beats.
The Jane Antwerp.
Hij vertelde over een plek in Antwerpen, een voormalige kapel die zo schitterend was dat het wel eens het mooiste restaurant van België zou kunnen worden. Een eerste bezoek was genoeg. Het voelde direct als de plek waar het moest gebeuren.

Contacteer ons