Resultaten voor lux restaurant antwerpen

 
lux restaurant antwerpen
 
Lux in Antwerpen Menu, openingsuren, adres, fotos van restaurant en reserveren.
Over het restaurant Lux. ER EVEN HELEMAAL UIT daarvoor ga je naar Lux te Antwerpen. Hier geniet je van een heerlijk diner tot 6 gangen vergezeld van prachtige wijnen. Dineren bij Lux is een ervaring die je niet snel zult vergeten.
Inbraak in restaurant Lux Antwerpen Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. C Maak van Antwerpen jouw startgemeente! Nieuws uit een andere gemeente? Inbraak in restaurant Lux. 13/06/2013 om 0300: door dbw Print Corrigeer. Restaurant Lux op het Eilandje kreeg maandagnacht ongewenste klanten over de vloer. Er heerste wanorde in de zaak, maar het was niet meteen duidelijk of er ook effectief iets werd gestolen.
Lux Antwerpen Eten, Resto, Restaurant Goesting Antwerpen.
Restaurant Bar-Lux hoef ik voor de Antwerpenaar en regelmatige bezoeker aan Antwerpen niet meer voor te stellen. Dit pand straalt klasse en gezelligheid uit. Van september tot oktober is er een grondige renovatie gebeurd. Het interieur, de kaart en de bar hebben een volledige facelift gekregen.
Restaurant Lux, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Restaurants voor late trek in Antwerpen. Restaurants voor speciale gelegenheden in Antwerpen. Romantische restaurants in Antwerpen. Alle dingen om te doen in Antwerpen. Activiteiten in de omgeving van Restaurant Lux. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.
restaurant Bar Lux Antwerpen.
Van de week uit eten geweest in Bar Lux. Wat een enorme tegenvaller. Bij het binnenkomen via de zijde van de bar, werden we vriendelijk begroet, maar hier stopte de vriendelijkheid. Het eten was ronduit slecht en dit voor een zeer hoge prijs. De bediening was niet slecht, doch wel matig, vermoedelijk hanteert dit etablissement een houding van zo" min mogelijk communicatie met de klant, hetgeen wat uit de hoogte overkomt. Het is een prachtige zaak, maar voor dergelijke hoge prijzen, kan ik aanraden enkel iets te drinken aan de bar en het restaurant te laten voor wat het is. 4 maart, 2011 1229.: Javascript is required to view this map. Top 5 restaurants in Antwerpen.
Verloederd pand Eilandje wordt restaurant Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Antwerpen Op de hoek van de Adriaan Brouwerstraat en de Korte Zeevaartstraat komt een nieuw restaurant. Daarmee komt een einde aan de jarenlange verloedering van het historische pand. Het Eilandje is vanaf dit najaar een restaurant rijker. High Stars Company, de eigenaar van restaurant Lux in de Adriaan Brouwerstraat, kreeg van het stadsbestuur een vergunning om het hoekpand Adriaan Brouwerstraat 17, Korte Zeevaartstraat 2 en Sint-Aldegoniskaai 30 te verbouwen tot een restaurant.
Dit zijn volgens u de drie beste restaurants van Antwerpen nieuws De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plu
Zelfs al zitten we voller dan een ei, een coupe advocaat ademt ook al zo veel jeugdsentiment uit, en rijstpap met kinnekes en bruine suiker én opgediend met een gouden lepeltje maakt het those were the days'-gevoel' helemaal compleet. Kok Ronny en zaalvrouw Sharon runnen een vlot opererend restaurant met een heel eigen, pretentieloze identiteit, waar je voor betaalbare prijzen je buik zeer rond kan eten met volkse comfort food van toen. Dat de zaal op een doordeweekse avond zogoed als vol zit, bewijst dat het concept in de smaak valt. Keuken: 7/10 Bediening: 8/10 Comfort: 7/10. De Bomma, Suikerrui 16, Antwerpen, www.restaurantdebomma.be.
Lux NewPlacesToBe.
HONEST SUMMER MARKET ANTWERPEN. Place de la Petanque. Place de la Petanque. HONEST Summer Market Gent. HONEST Summer Market Gent. Folie à deux. Folie à deux. 1 2 3 28. pagina 1 van de 28. Newplacestobe.com independent hotspot guide. 2013 2017 All rights reserved. No pictures or texts may be used without permission of authors/photographers. Identity site by King George Over NewPlacesToBe. Tip voor de redactie. Waar vroeger een Poolse scheepvaartmaatschappij zat, zit nu Lux. Aan de voet van het MAS genieten van een eigentijdse keuken op het prachtige terras of binnen in een restaurant vol Pools houtsnijwerk en marmeren zuilen.
De 10 beste restaurants in de buurt van Restaurant Lux.
Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Beste eetgelegenheden in de buurt van Restaurant Lux, Antwerpen. Restaurants in Antwerpen. Restaurants in de buurt van Restaurant Lux. Restaurants in de buurt van Restaurant Lux. Adriaan Brouwerstraat 13 St.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons