Resultaten voor nieuwe restaurants antwerpen

 
nieuwe restaurants antwerpen
 
Alle artikels over restaurant" in Antwerpen" KnackWeekend.be.
Italiaans restaurant in Weense art-nouveaustijl. Restaurant Danieli Il Divino is ondergebracht in het oude koetshuis van Kasteel Den Brandt, in Antwerpen. De mooie eetzaal ademt Weense art nouveau. Bezoekers kunnen er terecht voor Italiaanse klassiekers en pizza's.' 8 uitstekende bistronomische restaurants. Bistronomie is de nieuwe trend.
De Troubadour Uniek restaurant te Berchem!
Welkom bij De Troubadour! Michelin Bib Gourmand en Gouden Vork als beste restaurant van Antwerpen. Bekijk onze menus. Een feestje, een conferentie, zaaltje nodig voor voordracht? Privé lounge op de 1e verdieping beschikbaar, cozy huiskamersfeertje. Bekijk onze kaart! Graag bestellen en meenemen? Menus en gerechtjes beschikbaar als traiteur. Bekijk ons traiteur aanbod! Reserveer rechtsonder bij alle paginas en kijk onmiddellijk online of er plaats beschikbaar is. 1 2 3 4 5 6. VERJAARDAGEN Vermeld wie er jarig is en wij verrassen. February 10, 2017 / by troub_admin. Vanaf 17 Februari iedere zeat en zo, van 9 tot 14u. February 10, 2017 / by troub_admin. Dames steeds met leuke verrassing voor de aanstaande bruid. February 10, 2017 / by troub_admin. John stelt het nieuwe menu voor. November 12, 2014 / by troub_admin. Receptje van de week: SCHARRELKIP MET GAMBA 2. May 22, 2014 / by troub_admin. Vul uw email in om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes, restaurants die wij leuk vinden, wijnontdekkingskes, receptjes.
De Godevaart Antwerpen.
Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer. Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien. Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden.
De 10 beste restaurants in Antwerpen TripAdvisor.
Populaire keukens in Antwerpen. Café restaurants in Antwerpen. Frans restaurants in Antwerpen. Glutenvrije restaurants in Antwerpen. Italiaans restaurants in Antwerpen. Japans restaurants in Antwerpen. Mediterraan restaurants in Antwerpen. Pizzeria restaurants in Antwerpen. Veganistische restaurants in Antwerpen. Vegetarische restaurants in Antwerpen.
Il Capriani Brasseries om te genieten.
Op een steenworp van het MAS ligt Il Capriani Antwerpen. De officiële opening van het restaurant in Antwerpen vond plaats op 4 december 2014. Uitsluitend Italiaanse specialiteiten die steeds bereid worden met verse ingrediënten en altijd met een uitmuntende service, daar staan we voor!
The Jane Antwerp.
Op zijn bravoure staat geen maat en op zijn wijnkennis al helemaal niet. Herman Wines levert al jaren top cuvees bij de grootste restaurants op aarde en zijn naam staat in de agendas van de meest verfijnde wijnliefhebber ter wereld. Hij spaart zijn airmiles van reizen naar alle uithoeken van de planeet en geen bestemming is hem vreemd. Paul Herman levert vanuit the centre of the world al meer dan 30 jaar topwijn aan Oud Sluis en we hopen dat hij dit nog 30 jaar blijft doen voor The Jane! We wilden graag ook samenwerken op vriendschappelijke wijze, zoals we dat in Sluis gewend waren, in Antwerpen. We beseften pas later dat we hier al lang vrienden hadden! De mensen van Young Charly hebben ons nieuwe project al van de eerste dag gevolgd en gesteund en ze hebben ons ook altijd bijgestaan met hun advies.
Restaurant Jerom.
Dan is de restaurantgroep J. iets voor jou. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Neem snel contact met ons op en zend ons je cv. 39 Graaf van Egmontstraat., Antwerpen, Vlaanderen, 2000. 32 487 70 70 70 info@restaurantjerom.be.
Fiskebar Vis en Wijnbistro Antwerpen.
Dit zijn de beste restaurants in Antwerpen volgens GaultMil. Gazet van Antwerpen.
De restaurants in de Scheldestad komen ook goed uit de verf, met aan kop nog steeds Lunch-Lounge Het Gebaar van Roger van Damme 18/20 en vier koksmutsen en t Zilte 18/20 en vier koksmutsen, gevolgd door The Jane 17/20 en vier koksmutsen. Ook t Fornuis in Antwerpen, De Schone van Boskoop in Boechout en de Pastorale in Reet halen die score, maar ze worden ingehaald door Thierry Theys van Nuance, die stijgt van 17 naar 175, en vier koksmutsen. Dôme, met de nieuwe Frans-Aziatische tandem Frédéric en Evangeline Chabbert, scoort hoog, want hij komt ineens binnen op 15.
Umami.

Contacteer ons