Resultaten voor restaurant oude koornmarkt antwerpen

 
restaurant oude koornmarkt antwerpen
 
Over ons KARTINI.
Deze keuken maakt gebruik van verse produkten en een veelheid aan verse kruiden die de gerechten zeer smaakvol maken. U kan kiezen uit vlees vis, of vegetarische gerechten. Laat u verleiden tot een culinaire reis doorheen de rijke smaken van de Indonesische keuken.
DE SINJOOR.
Welkom bij restaurant Sinjoor. Restaurant de Sinjoor is ideaal gelegen: in het centrum, met de mogelijkheid om te parkeren, en bovendien vlakbij het water en de kathedraal. De Sinjoor heeft een mooie, moderne inrichting en een gezellig, ruim terras. Voor reservaties met promoties of groepen gelieven telefonisch te reserveren. Dit kan niet via Resto.be tel: 03.213.22.15. U kunt er elke dag terecht voor één van hun vele gerechten. Er zijn vlees en visgerechten, salades, pasta's, wok. Voor ieder wat wils dus. Proef zeker ook eens de specialiteit van de chef: ribbetjes! Voor de kinderen zijn er aangepaste menu's' en ook de hond mag mee. Wij serveren ook glutenvrije gerechten. Handig als u eens in Antwerpen bent! Adres: Oude koornmarkt312000Antwerpen.,
Oude Koornmarkt, 2000 Antwerpen Alle restaurants in de buurt PocketResto.be.
Startpagina Antwerpen Startpagina Antwerpen. Oude Koornmarkt, 2000 Antwerpen. 126 restaurants nabij Oude Koornmarkt. alfabetisch afstand relevantie. Hippo Pasta Vino. Oude Koornmarkt, 32. 10 m van Oude Koornmarkt. Grand Café De Rooden Hoed. Oude Koornmarkt, 25. 20 m van Oude Koornmarkt. Oude Koornmarkt, 26. 30 m van Oude Koornmarkt. restaurant, Frans, Japans.
Restaurant t hofke Antwerpen.
Bij restaurant t Hofke in Antwerpen kan dat! Het knusse restaurant heeft een Frans-Belgische keuken met genoeg variatie voor iedere eter. Het restaurant is gevestigd aan de Vlaeykensgang, één van de populairste plaatsen van Antwerpenaren. Copyright 2018 Restaurant t hofke.
Italiaans restaurant Verona Antwerpen.
Restaurant Label: restaurant in Antwerpen Centrum, Oude Koornmarkt.
Voor een speciale avond uit! Weet wat je eet bij Restaurant Label in Antwerpen. Pal in het historisch centrum van Antwerpen, kom je op de gezellige Oude Koornmarkt Restaurant Label tegen. Hier kan je lekker eten in een supergezellig interieur met een echte grote open haard.
De 10 beste restaurants in de buurt van Vlaeykensgang.
Een restaurant zoeken. 230 van 1.275 restaurants in Antwerpen. Oude Koornmarkt 16 Vlaeykensgang 6. 0 km van Vlaeykensgang. Lekker eten in erg mooie setti 05/03/2018. heerlijk culinair genieten in 13/02/2018. Keukens: Belgisch, Europees. 241 van 1.275 restaurants in Antwerpen. Oude Koornmarkt 16.
Restaurant wijnbar Pasta-Hippo-Vino.
De 10 beste restaurants in de buurt van Grote Markt van Antwerpen.
01, km van Grote Markt van Antwerpen. Ook voor een snelle hap 20/01/2018. Keukens: Belgisch, Bar, Eetcafé, Europees. Sir Anthony Van Dijck. 39 van 1.275 restaurants in Antwerpen. Oude Koornmarkt 16. 01, km van Grote Markt van Antwerpen. De traditie voortgezet!

Contacteer ons