Meer resultaten voor restaurant milano antwerpen

 
restaurant milano antwerpen
 
Restaurants Antwerpen Restaurant Milano, Italiaans en Frans keuken.
Osso buco Milano 26.00. De mening van DeltaWeb.: Op twee stappen van het Centraal Station bevinden we ons hier in het oudste Italiaanse restaurant van Antwerpen. Alles wordt hier nog in huis gemaakt, met inbegrip van het brood, de pasta's' en de ijsroom.
Milano, Antwerpen PocketResto.
Hertog Jan Sint-Michiels, Brugge, Ter Leepe Zedelgem, Milano Antwerpen. Jan Verheyen is filmregisseur. In de buurt van restaurant Milano. Restaurant Taj Mahal, Antwerpen. op 20 m van Milano. Restaurant Kuala Lumpur, Antwerpen. op 20 m van Milano. Restaurant Bife Churrasco, Antwerpen.
Milano Italiaanse keuken 2000 Antwerpen stad.
Eigenaar van dit bedrijf? Statiestraat 11, 2000 Antwerpen stad, België 32 3 232 67 43 www.ristorantemilano.be. Milano biedt momenteel geen promotie of vermindering op CityPlug.be. Aanmelden om gratis op de hoogte te blijven over de beste deals in uw buurt.
Resto Milano Ontdekt Restaurant Milano.
Milano Ristorante, Antwerpen Tel: 032326. Restaurants goudengids.be.
Milano Ristorante is een Italiaans restaurant in hartje Antwerpen. Een paar weken geleden ben ik hier met vrienden komen eten, met als reden leer je eigen stad beter kennen; Ik ben er namelijk ettelijke malen langsgelopen, maar nooit binnengestapt. Gelukkig heb ik er geen spijt van dat we hier zijn komen eten: het was lekker en het restaurant is mooi ingericht.
milano, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Activiteiten in de omgeving van milano. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Restaurants in Antwerpen. Is dit uw bedrijf? 156 van 1.281 Restaurants in Antwerpen. Italiaans, Mediterraan, Europees. Statiestraat Near Central Station, Antwerpen, België. 32 3 232 67 43. Alle fotos 46. Certificaat van uitmuntendheid. Wat is het Certificaat van uitmuntendheid? TripAdvisor reikt een Certificaat van uitmuntendheid uit aan accommodaties, attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart. Heel goed 37%. 21 jan 2018. Lekker en Italiaans. 28 dec 2017. Voor de opera. Italiaans, Mediterraan, Europees, Geschikt voor vegetariërs. Statiestraat Near Central Station, Antwerpen, België. Deze vermelding verbeteren. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant?

Contacteer ons