Zoeken naar restaurant antwerpen kaai

 
restaurant antwerpen kaai
 
De Kaai Stijlvol en loungy restaurant Antwerpen.
1 2 3. Gelegen in de oude haven van Antwerpen bevindt zich aan de oever van de Schelde een stijlvol en loungy restaurant. Het unieke uitzicht over de rivier biedt een romantisch en stijlvol kader gecombineerd met een uitgelezen kaart. Of het nu gaat om een klein hapje, een uitgebreid familiaal diner of een zakenlunch, restaurant De Kaai biedt u alles wat u wenst.
Restaurant De Kaai.
Home Restaurants in Antwerpen Restaurant De Kaai. Restaurant De Kaai. februari 15, 2015 By Michel Comments are Off De Kaai, Restaurant De Kaai. Een van de vaste waarden in de Antwerpse horeca, restaurant De Kaai, kreeg recent een volledig nieuw interieur.
Grand Café Modeste.
Op de 1 ste verdieping bevindt zich de Grand Café Modeste feest-zaal! U kan hier terecht voor al uw events: van verjaardag tot workshop, van babyborrel tot meetings. Voor al uw bezoekjes in Antwerpen kan u terecht bij TB Events.
Restaurant Antwerpen Smooth and Tasty Restaurant Trendy zuid.
Door hun interesse in de wereld keuken, kan u bij Smooth tasty terecht voor een fijn thais gerecht, lekkere verse tapas of de typische Belgische keuken. Restaurant te Antwerpen met een uitgebreide keuken. Restaurant Antwerpen: gelegen op het trendy Zuid te Antwerpen.
EAT IN ANTWERP-Zuid: hippe, restaurant, restaurants, bistro, brasserie, vlaamse, waalse, kaai, eten, in, antwerpen, zuid.
Ontdek uw favoriete restaurant, bistro of brasserie rond het museum of aan de bruisende Vlaamse of Waalse Kaai. Kom lekker uit eten in Antwerpen Zuid! Antwerpen Zuid omvat het zuidelijke deel van de binnenstad tussen de Singel, de Amerikalei en de Scheldekaaien.
DE KAAI Antwerpen Stijlvol en lounge restaurant.
Welkom bij restaurant De Kaai. Of het nu gaat om een klein hapje, een uitgebreid familiaal diner of een zakenlunch, restaurant De Kaai biedt u alles wat u wenst. Onze keuken biedt verse foccacias, pastas, heerlijke salades, vlees en vis gerechten en lekkere desserts.
Waalsekaai, 2000 Antwerpen Alle restaurants in de buurt PocketResto.be.
Startpagina Antwerpen Startpagina Antwerpen. Waalsekaai, 2000 Antwerpen. 35 restaurants nabij Waalsekaai. alfabetisch afstand relevantie. 120 m van Waalsekaai. bistro, restaurant, Belgisch, Frans. info persmap menu facebook. 80 m van Waalsekaai. brasserie, restaurant, Japans. Waalse Kaai, 25. 100 m van Waalsekaai.
De 10 beste restaurants in de buurt van Kaai 11 TripAdvisor.
Restaurants in Antwerpen. Restaurants in de buurt van Kaai 11. Restaurants in de buurt van Kaai 11. Sint-Michielskaai 11, Antwerpen 2000, België. Lees beoordelingen van Kaai 11. 2 gasten 1 gast. Een restaurant zoeken. 128 van 1.313 restaurants in Antwerpen.
RAS Restaurant Aan de Stroom.
Het werd een project onder leiding van Vlaams Bouwmeester bOb Van Reeth. Het Zuiderterras werd daarmee een pionierproject in Antwerpen, waarbij men zich opnieuw ging focussen op de waterkant en niet enkel op de stadskern. De heropwaardering van de Scheldekaaien was gestart.
Restaurant Het Pomphuis In Antwerpen gelegen restaurant.

Contacteer ons