Zoeken naar restaurant antwerpen kaai

 
restaurant antwerpen kaai
 
RESTAURANT MICH.
Jouw garantie op een lekker stukje vlees. Mich is een restaurant waar je zonder verpinken kunt binnenwandelen en toch de garantie hebt op een lekker stukje vlees. Ondernemer Michel Bosiers Mich voor de vrienden presenteert gerechten op basis van vier vleessoorten: runds en paardenvlees.
De Kaai/Hangar 26 in Antwerpen Tablebooker.
In de oude haven van Antwerpen bevindt zich aan de oever van de Schelde een stijlvol en loungy" restaurant. Het unieke uitzicht over de rivier biedt een romantisch en stijlvol kader gecombineerd met een uitgelezen kaart. Kijk verder op deze website hoe een bezoek aan de Kaai het begin van een onvergetelijke avond kan worden!
Bar La Suite Antwerp Zuid.
In ons restaurant Doffis dat vlak naast La Suite is gelegen kan je steeds terecht voor een snelle lunch of uitgebreid dineetje. Zowel voor zakelijk gezelschap als privé ben je hier steeds op het juiste adres. een vaste waarde op het Zuid in Antwerpen. 11u tot 03u. 11u tot 03u. 11u tot 03u. 11u tot 03u. 17u tot 03u. Waalse kaai 28.
Aldente Italian restaurant.
Quote of the day: BARBEQUE: THE ONLY SPORT WHERE A FAT, BALD MAN IS A GOD! Al Dente is een lounge sfeer in het hart van Antwerpen, zuiderse keuken op uw tafel. Deze intieme ruimte wordt ervaart als een trattoria, een ontspannende plek om te lunchen en dineren met flair.
L'Amitié.'
De zaak bevindt zich in één van de oudste gebouwen van de Gedempte Zuiderdokken, waar vroeger een oude koffiebranderij gevestigd was. Het is een gezellig en intiem restaurant met warme kleuren en zacht gedimd licht, het ademt rust en een ontspannen sfeer uit. Een sfeer die uitnodigt om zalig te keuvelen bij een goed glas wijn en lekkere, verfijnde gerechten. De keuken van chef Thomas Baeyens is allereerst een terroirkeuken. Alleen de allerbeste produkten worden gebruikt, steeds met respekt voor hun individuele eigenschappen. PUUR is hierin het sleutelwoord of zoals de Engelsen het zo mooi verwoorden: Food" on the plate. De beste produkten gebracht in alle eenvoud en dit met een prima verhouding prijs-kwaliteit. Onze wijnkaart bestaat uit voornamelijk Europese referenties die met veel passie door ons zijn geselecteerd. In 2012 werden we dan ook door Gault Millau verkozen tot Wine World Ambassador of the Year. 32 0 3 257 50 05. 43, Vlaamse Kaai 2000 Antwerpen.
El Puerto 14 foto's' Spaans Waalsekaai 25, Het Zuid, Antwerpen Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Begin van Wissel begin en eindpunt om. Waalsekaai 25, 2000 Antwerpen. 2000 Antwerpen Het Zuid, Het Zuid. Telefoonnummer 03 238 97 60. Stuur naar mijn smartphone Nieuw. Foto van El Puerto Antwerpen, België door Sofie V. Foto van El Puerto Antwerpen, België door Greg S.
BRASSERIE BIZIE LIZIE Restaurant.
Met onze snelle bediening, gezellig terras en aangepaste lunchmenu is Bizie Lizie de ideale plaats om snel even te ontsnappen uit uw kantoor. Indien u net wat meer wenst voor uw zakelijke contacten of collegas beschikken wij ook over een grote vergaderzaal.
Restaurant De Kaai in Antwerpen.
Over Restaurant De Kaai. Rijnkaai 96, 2000 Antwerpen. In de oude haven van Antwerpen bevindt zich aan de oever van de Schelde een stijlvol en loungy" restaurant. Het unieke uitzicht over de rivier biedt een romantisch en stijlvol kader gecombineerd met een uitgelezen kaart.
De Kaai Nightlife restaurant in Antwerpen.
Gelegen in de oude haven van Antwerpen bevindt zich aan de oever van de Schelde een stijlvol en loungy restaurant. Het unieke uitzicht over de rivier biedt een romantisch en stijlvol kader gecombineerd met een uitgelezen kaart. Of het nu gaat om een klein hapje, een uitgebreid familiaal diner of een zakenlunch, restaurant De Kaai biedt u alles wat u wenst.
Restaurant Antwerpen Smooth and Tasty Restaurant Trendy zuid.
Door hun interesse in de wereld keuken, kan u bij Smooth tasty terecht voor een fijn thais gerecht, lekkere verse tapas of de typische Belgische keuken. Restaurant te Antwerpen met een uitgebreide keuken. Restaurant Antwerpen: gelegen op het trendy Zuid te Antwerpen.

Contacteer ons