Op zoek naar ontbijt restaurant antwerpen?

 
ontbijt restaurant antwerpen
 
Resto Felix Pakhuis.
Leukste en hipste ontbijt en lunch hotspots in Antwerpen.
Een kleine 10 minuutjes lopen vanaf het centrum. Deze knusse ontbijt en lunchhotspot zit in Antwerpen Noord aan de Lange Dijkstraat 5 minuten lopen vanaf Centraal Station. Elke dag open vanaf 0900: uur alleen zaterdag gesloten. De perfecte ontbijt, lunch en brunch hotspot als je het mij vraagt! Een menu vol broodjes, eieren, cake koek, vers fruit en ander lekkers. De beste appeltaart en carrotcake ever, en ze hebben Acai Bowls! Klik hier voor de hele review of check hun Facebookpagina. Aan het einde van de Meir zit CafeMatic. Een gezellig ontbijt en lunch tentje met een heerlijk terras. Kleine tafeltjes, overal kranten en magazines en heerlijke koffie. Locals die je hier veel met opengeklapte laptops werken of uitgebreid koffie drinken met een groepje vrienden. Adres: Vleminckveld 4. Kloonies is een gezellig ontbijt brunch restaurant.
Aan Het Strand Van Oostende Restaurant dageraadplaats.
Restaurant Het Pomphuis In Antwerpen gelegen restaurant.
Tartine Startpagina Antwerpen Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Geeft doorgaans antwoord binnen een paar uur. Contact Tartine on Messenger. Ontbijt en brunchrestaurant Lokale dienstverlening. Gaat open om 800.: Ontbijt en brunchrestaurant. Ontbijt en brunchrestaurant. Gojo Ethiopian Resto-Bar. Ontbijt en brunchrestaurants in Antwerpen. Pagina's' die deze pagina leuk vindt.
T/I/N/S/E/L Vlaamse Kaai 40, 2000 Antwerpen.
Restaurant t Zilte Antwerpen.
Onze prijzen zijn inclusief dienst en B.T.W. Elke wijziging binnen het gekozen menu, kan een prijsstijging met zich meebrengen. RESERVEER HIER JE TAFEL ONLINE VIA TABLEFEVER EN KRIJG ONMIDDELLIJK BEVESTIGING VAN JE RESERVATIE. Restaurant t Zilte. Hanzestedenplaats 5 2000 Antwerpen.
Restaurant Het Gerecht te Antwerpen.
Nadien rest u enkel nog het culinair genieten van deze seizoensgebonden gastronomie in een aangenaam kader, geaccentueerd door unieke beelden van zijn andere passie fotografie. Home Menu Situering Openingsuren Reserveren Cadeaubon. Restaurant Het Gerecht Wim Mertens Peggy Wouters Amerikalei 20 2000 Antwerpen T.
Café Imperial luxe ontbijt, lunch, souper Meir, Antwerpen.
Een museumbezoek afsluiten met een heerlijk kopje thee? Of dineren in een authentiek restaurant met weelderig interieur? Café Impérial op de Meir voegt stijl toe aan uw dagje uit in Antwerpen. Café Impérial is gevestigd in het prachtige, gerestaureerde Paleis op de Meir. Bent u dol op laatbarokke gebouwen en meubels in empirestijl? Dan hebt u dezelfde smaak als Napoleon. Een vroegere eigenaar van het Paleis. Dus iets eten of drinken bij Café Impérial? Een keizerlijke belevenis. Laat u door ons op uw wenken bedienen met onder meer.: een luxe ontbijt.
De 10 beste Brasserie restaurants in Antwerpen TheFork.
Sorry, je kunt niet in het verleden reserveren. Pas de tijd van je zoektocht aan. Restaurant in Antwerpen /. De 10 beste Brasserie restaurants in Antwerpen. De beste Brasserie restaurants in Antwerpen. 37 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria.

Contacteer ons