Op zoek naar marcel restaurant antwerpen?

 
marcel restaurant antwerpen
 
Restaurant Marcel in Antwerpen Tablebooker.
De sfeer neemt u terug naar de elegante, gedestigneerde charme van de Parijse restaurants anno 20, waar gasten hartelijk ontvangen en met aandacht bediend werden. Die kunst van het soigneren herleeft in restaurant Marcel. Reservering via tablebooker. 30 tot 60 euro per persoon. Aanbevelen aan je vrienden. Van Schoonbekeplein 13. 2000 Antwerpen BE Details.
Marcel 17 foto's' 12 reviews Brasseries Van Schoonbekeplein 13, Antwerpen Reviews restaurant Telefoonnummer Yelp.
Van buiten ziet het eruit als een echte ouderwetse Franse Brasserie en deze stijl wordt binnen verder doorgevoerd. Marcel ligt op het eilandje net naast het MAS. De kaart behelst eveneens traditionele Franse gerechten als gebakken ganzenlever en tong filets met langoustine. De bediening is er reuze vriendelijk en zeer bereid er een onvergetelijk maal van te maken. Boven het restaurant zijn ook nog twee sfeervolle zalen, de La Mathilde en La Madeleine, die afgehuurd kunnen worden voor speciale gelegenheden. Vooral de zaal La Mathilde is prachtig ingericht met vleugel en fluwelen gordijnen. Excellente vaste menu, authentiek interieur. Dit bedrijf is nog niet geclaimd door de eigenaar of vertegenwoordiger. Claim dit bedrijf om de statistieken te bekijken, berichten van potentiële klanten te ontvangen en te reageren op reviews. Details, Opent een popup Scoregegevens. Brasseries, Belgisch Bewerken, Opent een popup Categorieën bijwerken. Schrijf een review Foto toevoegen Delen, Opent een popup Favoriet, Opent een popup. Wissel begin en eindpunt om Begin van. Begin van Wissel begin en eindpunt om. Van Schoonbekeplein 13, 2000 Antwerpen.
Restaurant Marcel.
Voel je thuis. Restaurant Marcel heeft twee bijzondere zalen, elk met een unieke sfeer. Het kleinere La Madeleine ademt een intiem huiskamergevoel; in het ruimere La Mathilde waant u zich in een theater rond de eeuwwisseling, inclusief vleugelpiano en fluwelen gordijnen.
Marcel Antwerpen Restaurant uit de Michelin Gids.
Home Restaurants Restaurants Antwerpen Marcel. We zijn geïnteresseerd in uw mening. Naar andere website. Zoek een restaurant uit de MICHELIN Gids. Al bekeken restaurants. Van 60 tot 88. MICHELIN Gids 2018. Frans Halsstraat 26H, 1072 BR Amsterdam. Van 48 tot 113.
marcel, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Restaurant Marcel is gevestigd in een groot pand. Je vindt er verschillende mooi ingerichte zaaltjes waarin je ook in groep gezellig samen kunt tafelen. Wij waren met z'n' 14'en' en hebben lekker gegeten aan een aanvaardbare prijs. 6 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie. Trendy en smaakvol. Zeer mooi en ruim interieur: er zijn verschillende delen zodat het restaurant geschikt is voor groepen. Zelf zaten we in het eerste gedeelte: erg rustig en gezellig. Eerder klassieke keuken, goed zonder meer hoewel de vegetarische schotel wel een tikkeltje inventiever en lichter kon. 1 Bedank Nicole D. 24 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie. Goed zonder meer. Fijne bistro, vriendelijk personeel Goede keuken, wel lange wachttijden Ik miste een het attente van het zaalpersoneel. Goed zonder meer. Bedank Ronny N. 1 2 3 4 5 6 15. Lijst wordt bijgewerkt. In de omgeving. Hotels in de buurt Bekijk alle 76 hotels in Antwerpen.

Contacteer ons