Resultaten voor chinees restaurant antwerpen zuid

 
chinees restaurant antwerpen zuid
 
restaurantcanton.be.
Fong Mei Chinese Restaurant.
De volgende vissen worden levend bijgehouden in het restaurant., zodat wij u steeds verse vis kunnen garanderen.: alsook krabben en kreeften. Wij verwelkomen u van harte om heerlijk uitgebreid te komen tafelen en te proeven van onze gerechten met nieuwe smaken. ze" hebben het repertoire dim-sumgerechten nog op een hoger niveau gebracht." Willem Asaert in DMuze van 7 april 2012 De Morgen. we" hebben de beste, meest authentieke Chinees gegeten sinds jaren." MysteryMan in CittA van 30 juni 2012 Gazet Van Antwerpen.
Gevierd restaurant Mmei verhuist van Chinatown naar Zuid Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Vorige afbeelding 1 / 3 Volgende afbeelding. Het duo dat het Antwerpse Chinatown via GaultMillau op de culinaire kaart zette, verhuist naar het Zuid. Vrijdag openen ze in de Volksstraat hun restaurant Mmei. In november 2013 riep restaurantgids GaultMillau het Chinees restaurant Fong Mei in de Van Arteveldestraat hartje Antwerpse Chinatown uit tot Aziaat van het Jaar.
Chinees bestellen in Antwerpen.
Chinees bestellen in Antwerpen via Takeaway.com. Vul je postcode in en zie de bezorgrestaurants die in jouw postcodegebied eten thuisbezorgen. Of klik hieronder verder naar bijvoorbeeld 2000 Antwerpen, 2050 Antwerpen en 2060 Antwerpen, om een overzicht van steden in die provincie te bekijken. Vervolgens kies je een wijk en een restaurant waar je online Pita/Kebab, Pasta, Italiaans en Libanees kunt bestellen.
5 Flavors Mmei ANTWERPEN 2000 Eten, Resto, Restaurant Goesting Antwerpen.
Het vroegere restaurant Fong Mei heeft zijn grenzen verlegd en heeft zich met een nieuwe naam en een nieuwe chef op het trendy zuid gevestigd. De inrichting is enigszins eigentijds maar eveneens traditioneel ingericht, de ongezelligheid van vroeger is totaal verdwenen. Het onthaal is charmant en vriendelijk. De kaart biedt, hoe kan het ook anders, meer dan dertig verschillende soorten dimsums. Daarnaast houdt de chef zijn Chinese wok boven het vuur en krijgen we een mooi uitgebalanceerde kaart met typische gerechten uit zuid-China. Verschillende menu's' maken het de gasten eenvoudiger om een keuze te maken. De wijnkaart is prima samengesteld, ik kies een witte wijn uit de Riesling, Wiltinger Von Kesselstatt 43, een helder gele wijn met groene reflecties. Hij heeft veel aroma's' van perzik, abrikoos en pruim en past uitstekend bij onze Aziatische gerechten. We nemen allebei het Zeevruchtenmenu 4250, en starten met een zeevruchtensoepje. Enkele diepzeegarnalen sieren de soep en alles wordt met sliertjes eiwit afgewerkt. De smaak is uitstekend. We komen nu helemaal in ons Chinees avontuur met verschillende soorten dimsum gefrituurde en gestoomde hapjes.
De 10 beste Chinese restaurants in Antwerpen TripAdvisor.
Heerlijke dim sum 31/03/2017. 28 van 50 resultaten. Goed Chinees restaurant, verzorgd 19/03/2018. Echt lekkere gerechten 30/03/2018. 29 van 50 resultaten. Ok maar ook niet meer dan dat 31/10/2017. Redelijk eten maar duurt véél te l 23/07/2017. Wok van Antwerpen.
restaurantthebest.be.
The 10 Best Chinese Restaurants in Antwerp TripAdvisor.
Restaurants near Cathedral of Our Lady. Restaurants near Grote Markt van Antwerpen. Restaurants near Red Star Line Museum. Tip: All of your saved places can be found here in My Trips. Log in to get trip updates and message other travelers. Enter a destination. Things to do. Best of 2018. Log in Join. Best Chinese Food in Antwerp, Antwerp Province. 800: PM 1200: AM. 2 guests 1 guest. Find a restaurant.

Contacteer ons