Resultaten voor beste japans restaurant antwerpen

 
beste japans restaurant antwerpen
 
Restaurant Ichi.
Restaurant ichi is een Aziatisch restaurant in Antwerpen waar je onbeperkt kan dineren tegen een vaste prijs. Voor 30, per persoon kunt u onbeperkt à la carte eten. BESTELLEN NAAR WENS. U kunt de gerechten bestellen al naar gelang uw wens.
KAIZEN-SUSHI.
Onze keuken is elke dag geopend van 11u tot 22u. Welkom bij Kaizen-sushi Antwerpen, sushi en asianfood afhaalrestaurant levering catering. Gelegen aan de Amerikalei 2 2000 Antwerpen België. Bij het binnenkomen geniet u al onmiddellijk van de gezellige bedrijvigheid van de koks aan het werk.
OP IS OP Home.
Hayashi Antwerpen Finest Japanese Sushi Grill House.
Voor de bereiding van al onze gerechten Sushi, Sashimi, Teppan-Yakietc. beschikken wij over de beste en top verse ingrediënten. Wij zijn op maandag gesloten. Lunch Dinsdag t/m Vrijdag van 12.00 tot 14.00. Diner Dinsdag t/m Zondag van 18.00 tot 22.00. 2000 Antwerpen, België.
How We Roll Dit Is De Beste Sushi Van Antwerpen Deliveroo Foodscene.
This Is How We Roll Ontdek De Beste Sushirestaurants Van Antwerpen. This Is How We Roll Ontdek De Beste Sushirestaurants Van Antwerpen. 19 January 2018. Leestijd: 3 min. sushi japans futo maki dragon eyes aziatisch. Deel dit artikel. Zie je in Antwerpen een Japanner rondlopen, dan is de kans groot dat hij op zoek is naar het marmeren beeldje van Nello en Patrasche, razend populair in het Land van de Rijzende Zon.
DIM.
Restaurants zoals Nobu, Morimoto, Hakkasan, Zuma, enz zijn meer dan ooit de dragers vab een gehell eigen blitze stijl Japans eten die dagelijs duizenden mensen beroert. Dimitri proost reisde heel veel naar Tokyo en Kyoto en ging kijken bij grote klassiekers als Wakuden en Jiro Ono, ging werken bij Zuma en Hakkasan en had de ballen en het talent om als broekie aan de sushi toog van Yamazato te werken. Op zijn leeftijd komen de meeste chefs niet verder dan sla wassen maar Dimitri legde en werkaanbieding van Hakkasan naast zich neer om Dim Dining te beginnen. Dim Dining vindt zijn inspiratie in deze hedendaagse komopolitische visie van Japanse keuken en biedt een wereldstedelijke oase in hartje Antwerpen.
KO'UZI' Sushi winkel in Antwerpen Sushi shop in Antwerp 03 232 24 88.
Click to download. Gazet van Antwerpen. Sushi" met echte Japanse thee." Click to download. Japans theecafé lifestyle winkel. Naast KO'UZI' vindt u Azumaya, een authentiek Japans groene-theecafé en lifestyle winkel. Een Azumaya" is het typische paviljoen in een Japanse tuin.
Sushi Palace OFFICIAL WEBSITE.
Home-NL.
Welkom bij het Restaurant Fuji-San., Antwerps best kept Japanese secret. Sinds 1999 is Restaurant Fuji San, gelegen aan de Gedempte Zuiderdokken in Antwerpen, een vaste waarde van de traditionele Japanse keuken. De Japanse zin voor smaak heeft een geschiedenis die honderden jaren oud is.
Roji: French Japanese kitchen.
The restaurant was given the name roji, which in Japanese means the path of stones, which leads to the tearoom. Our path leads you to a beautifully lit fire place where you can unwind with a pre-dinner drink and immediately feel the tranquility and zen atmosphere.

Contacteer ons